Mătase Flori De Nunta Buchet De Trandafiri, Dalii Cu Flori Artificiale Toamna Vie Fals Frunze De Flori De Nunta Buchete De Mireasa Decor -30

27.41lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Mătase Flori De Nunta Buchet De Trandafiri, Dalii Cu Flori Artificiale Toamna Vie Fals Frunze De Flori De Nunta Buchete De Mireasa Decor

Descriere

OBSERVAȚIE:Pentru că acesta este prețul scăzut de produs,ne va livra bun prin china post, dar nu de urmărire nr.Dacă nu primiți,vom retrimite bun pentru tine!Vă mulțumim pentru dvs. de înțeles!

Foarte frumos,attrictive,și romantic.

Ramurile pot fi scurtat prin clește de tăiere.

5 ramuri cu frunze și flori ,care este de aproximativ 48cm lungime și 23cm diametru, foarte mare grămadă.

Folosind pentru acasă decoratioin,petrecere,nunta așa mai departe.

A face de înaltă calitate Pânză de Mătase.

Capete de flori: 5 capete de flori (diametru: aprox.25cm), și despre 48cm lungime. Material: Pânză de Mătase cu Flori de Culori: 6 culori, verde,roz,violet,roșu,alb,șampanie. Mare pentru acasă, petrecere, nunta, decoratiuni, etc. Foarte ușor să se aplece și reglați după cum este necesar. Pachetul inclus: 1 x 5 Cap Artificiale Hortensie Buchet. Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. *Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare. pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. * Produsele sunt realizate din material plastic care conține anumite simți mirosul de plastic . L\\'s inofensive pentru organism, și va fi dispersat prin plasarea în ventilat, petalele sunt realizate din pânză de mătase,astfel încât există un indiciu de tors mătăsuri în pachete, care nu este o problemă de calitate. Femeile gravide și sensibile la gustul clienților, vă rugăm să ia cu atenție înainte de a licita *Toate produsele vor fi examed strict înainte de expediere , și cele mai multe dintre produse sunt mabe de mână, deci nu va fi individuale cade fenomen. Puteți introduce spate care se încadrează piese de schimb, care nu\\'t afectează utilizarea de efect.

Multumesc mult pentru cumpărături, bine ai venit înapoi oricând!

Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.

În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție. Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.

În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .

1.Dacă elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema , vom face tot posibilul pentru a vă servi.

2.Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau element nu corespunde descrierii, contactati-ne pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

3.Dacă doriți să reveniți la articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile după pachetului primit .Returnarea produselor trebuie să fie, de asemenea, în starea inițială: inclusiv cutie, ambalajul si toate celelalte accesorii. Se întoarce, care sunt un rezultat de eroare clientul va fi supus unei reale taxa de transport deducerea din rambursarea.

4. Cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare dacă Toate NON-Vânzător Greșeală de returnare pentru rambursare . (E. g. ai adus-o masura gresita sau element greșit)

Ta satisfication este mereu în căutarea noastră , vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări ,vă mulțumim !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 51cm x 17cm x 10cm (20.08in x 6.69in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.14kg (0.31lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Flori De Mătase
Numărul De Model B020535
Ocazie Nunta
Stil Flori

Produse similare