4buc Auto Aripa Roata Spranceana Protector Lumini LED Lamp Kit RGB Roți Auto Spranceana Lampa Cu RF de la Distanță

95.96lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


4buc Auto Aripa Roata Spranceana Protector Lumini LED Lamp Kit RGB Roți Auto Spranceana Lampa Cu RF de la Distanță

Nume Model: roata de Masina spranceana lumini Putere:3W Tensiune: 9V-24V Colo r: RGB Caracteristici Speciale: LED-uri Auto Roata Lumini Dimensiune: 154mm x 23mm Element Greutate:500 g/SET LED Tip: Masina cu LED-uri Lumini de Volan Pentru:Roata de lumină

Parcare:4 buc /lot Mediu de Lucru Temperatura: -40 ℃ ~ 105 ℃ Caracteristică :

4 pc-uri auto LED, design elegant, decor frumos pentru masina ta

Acest luminos set poate fi conectat la faruri auto, rândul său, pe lumina, lumina pauză sau DRL, lumina roata va fi atunci când mașina este aprins.

3 disponibil modul de iluminare: Stabil pe / Respirație / Stroboscopic. Modul se va schimba în mod automat atunci când mașina putere lumina on / off.

De înaltă calitate SMD 2835 benzi LED, rezistent la apa, anti-coliziune.

Cu 3 m autocolant pe spate de lumina, usor de instalat.

Lasa-ti masina de iluminare la 360 de grade, atunci când de conducere pe timp de noapte, pentru a îmbunătăți considerabil siguranța traficului.

Pachet : 4 x Roata de Masina Spranceana Lumini 1 x cablu de Alimentare 1 x control de la Distanță

Notă: 1.Imaginile sunt numai pentru referință. Produsul real va prevala. 2.Satisfactia dumneavoastra este nostru cel mai mare interes. Vă rugăm să contactați-ne pentru a mai rezolva orice problemă înainte de a părăsi orice feedback neutru sau negativ. Multumesc mult!!!

Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal. uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.

Nava prin HK post air mail și China post air mail, de obicei, nevoie de 15-45days,iar unele tari ca Brazilia,Argentina...nevoie de peste 50days,vă rugăm să așteptați cu răbdare și nu ezitați să întrebați-ne pentru a prelungi termenul de livrare.Sau dacă doriți să primiți mai rapid,vă rugăm să ne contactați, să plătească suplimentar exprima costul de transport maritim.

Clienții care din limba rusă,vă rugăm să scrie numele persoanei de contact,sau va afecta normale de primire.

1 angajatul Nostru va verifica toate produsele înainte de expediere.Dacă ați primit un produs defect,facem schimb alte brand nou de înlocuire în termen de 7 zile începe de la data livrării.Vom responsabil pentru costul de transport maritim de la locul nostru de a ta în timp ce cumpărătorul ar trebui să plătească costul de returnare.Ne e-Mail imediat după ce ați găsit produsele au o problema,noi va oferim un numar de telefon pentru a trimite înapoi element,elementul nu va verifica și repara fara numar de retur.

2 Observație: Contactați-ne dacă găsiți orice problemă tehnică în timpul instalării.E plăcerea noastră să vă arăt și să vă sprijine.Cea mai mare problema este doar misure și a înțeles cum să folosească.Vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a trimite articole, ca nu vom responsabil pentru toate costurile de transport maritim, dacă am găsit produsul nu este dezertat cum ai descris-o.

3 Element Rupt:

Vom verifica toate produsele noastre înainte de a trimite,dacă ați primit o rupt element sau element lipsă,vă rugăm să păstrați tot pachetul de materiale,face fotografii și trimite-ne în termen de 7 zile.Acceptăm doar acele cazuri raportate și fotografiile oferite la noi în termen de 7 zile.Ne va ajuta să pretindă daune sau pierdut de la firma de curierat.Cu toate acestea,firma de curierat va dura aproximativ 14 la 28 de zile pentru a investiga cazul.Deci, vă rog, să waitfor rezultat.

4 elementului de garanție devine nulă:

(1) Dacă deteriorat este cauzată de:Nejustificate uzura,murdarie,utilizat în mod abuziv,instalarea necorespunzătoare sau de exploatare,neglijare,accident.

(2) Dacă perioada de garanție este de peste.

(3) în Cazul în care elementul a fost deschis,a eliminat orice părți ale elementului sau reparat de persoane neautorizate.

Vă rugăm să citiți cu atenție politicile noastre inainte de plasarea comenzii,dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Multumesc mult!!!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi!!Ne va prinde tare bine dacă ai pleca posibive feedback-ul.

Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problema dacă nu știm despre ele!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 3cm (7.87in x 3.94in x 1.18in)
Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Sursa De Lumina LED
Exterior/Interior Lumini Exterioare
Temperatura De Culoare 7500K
Numele Modelului Masina roata spranceana lumini
culoare RGB
Marca Auto toate
Pentru Lampă De Masina Lămpile De Poziție
Garanție 1 an
Articol Diametru 154mm x 23mm
Chip De Asamblare Tip SMD
Articol Greutate 0.5kg/set
Nume De Brand YSY
Led-Uri Tip Fascicul Inundații
Tip De Element decor cu led
Emițătoare De Culoare RGB
Model de masina toate
Putere 3W
Tensiune 9V-24V

Produse similare