Lumini auto H4 cu LED H7 H1 H11 HB4 9006 H8 HB3 60W 6000LM 6000K 12V High Low Bec Toate Într-Un singur Automobil Lampa

72.67lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


Perioadă limitată de timp reducere, mai multe Cadouri, cumpara imediat trimis imediat

Atributele produsului

Numarul Parte: faruri led Putere: 60W/Set,30W/PC Flux Luminos: 6000LM/Set ,3000LM/Bec Unghi Fascicul: 360° Plasarea pe Vehicul: Stânga, Dreapta, Față, Spate Temperatura de Culoare: 6000K ABAJUR Apprication: Auto Vehicul Faruri/lumini Ceață

LED HEADLING KIT

Atât de Cool : Nu numai subțire de argint rece becuri, de asemenea, un sistem eficient de răcire. Cele mai surpriză, îi conferă mașinii un remarcabil răcească în căutarea noaptea, ca este noul Plug-N-Play : Nu există murdărie gras! Nici o încurcătură de cabluri! Fără mari cheltuieli! pentru cele mai multe mașini, instalarea se poate face în 20 de minute direct din cutie! Viziune clară : tabără de lumină este de aproximativ 500Lm. O mare putere lanterna este despre 1000Lm. O CREE LED Ciclism Biciclete este de aproximativ 1500Lm. - O lui Filip faruri cu halogen este de aproximativ 1000Lm. O comună far cu LED-uri este de aproximativ 3000Lm. C6 este 6000Lm. Conducere în condiții de siguranță : zile Ploioase, zile cu zăpadă sau ceață de zile, fierbinte de vară sau de iarnă rece, Florida sau Alaska, vă puteți baza pe C6! O EMC, CE, ROHS nominală de faruri! Strict testat kit de conversie! On-line de Orientare: Nu sunt sigur este sa se potriveasca cu masina? Contactați-ne pentru e-mail de orientare. Fă-o imediat, indiferent de a cumpăra sau nu! 99% Feedback Pozitiv : test produsului prin trimiterea la diverse garaje. Și acolo sunt: 100% feedback pozitiv în luminozitate!99% feedback pozitiv de largă și penetrant model de lumină! Foarte recomandat pentru conducere în condiții de siguranță pe timp de noapte!

Produs fizică desen

Lumină adevărată hartă

Q&A

Când comanda mea va fi expediat? Vă rugăm să plătească pentru comanda de Fonduri în contul ( în termen de 24 de ore) Apoi plecam toate de bunuri în funcție de comanda de la o dată. Ne-ar trimite coletul cat mai repede posibil, timpul de Procesare va fi prelungit dacă există fierbinti sezonul de cumpărături,orice, vă rugăm să contactați cu noi.

Despre factură și text?

Dacă aveți nevoie pentru a arăta preț mai mic locale personalizate, vă rugăm să informați-mă în primul rând.

Pot să am încredere în imaginea de postat? Toate fotografiile sunt 100% originale de photogarphers. Culorile pot fi diferite din cauza variațiilor dintre monitoare de calculator stabilirea și ochii goi diferență de culoare

Feedback-ul: apreciem fiecare client in parte.Dacă sunteți mulțumit cu comanda,vă rugăm să ne lăsați toate de 5 stele feedback bun. Dacă aveți orice probleme cu coletul va rugam sa ne contactati cu mesaj de ordin de la început,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Pachetul Inclus 2x LED bec far 1x limba engleză manual de instalare

Multumesc pentru vizita magazinul nostru!

Vă rugăm să alegeți modelul corect de care ai nevoie.

Dacă nu știți despre modelul de masina ta, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, te putem ajuta.Prioritatea noastră este de a vă oferi cea mai bună calitate și cele mai bune servicii pentru clienți.

AM9:00 - PM6:00(GMT+8:00) serviciu on-line. Nu ezitați să ne contactați!

Toate bunurile vor fi gratuite în deschiderea noului magazin ! ! ! ! !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 16cm x 15cm x 6cm (6.30in x 5.91in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate Pereche
Putere 60W
Nume De Brand HavaMingLiang
Flux Luminos 6000LM/Set ,3000LM/Bec
Tip De Element Lumina De Aprovizionare
Fascicul De Unghiul 360 de grade
Tensiune 12V
Chip De Asamblare Tip COB
Lumeni 6000 pentru un set
culoare Argint
Emițătoare De Culoare 6000K Alb Rece
Model de masina Moneda
Sursa De Lumina LED
Temperatura De Culoare 6000K
Marca Auto Moneda
Led-Uri Tip Fascicul Combo
Plasarea pe Vehicul Stânga, Dreapta, Față, Spate
Tip Soclu 9004/HB1 Hi/Lo, 9007/HB5 Hi/Lo, H4/9003/HB2 Hi/Lo, H13

Produse similare