1 buc 220/110V SAIKE 898D 2 in 1 Statie de Lipit cu Aer Cald Pistol+sudura Fier

254.34lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


1 buc 110/220V SAIKE 898D 2 in 1 Statie de Lipit cu Aer Cald Pistol

Fotografie arată :

Descriere:

220V Saike 898D cu Aer Cald Pistol de Lipit stație de Dezlipit Combo

La Saike 898D este un extrem de cost-eficiente de Rework cu Aer Cald Statie, care este echivalentă cu un pistol de aer cald și un fier de lipit 937 (anti-static), concentrându-se pe utilizarea importate schelet-tip de încălzire de bază și fără perii fani. Acesta nu este folosit doar pentru Calculatoare și telefoane mobile, dar, de asemenea, potrivit pentru diverse componente' solding, cum ar fi: SOIC, CIP, QFP, PLCC, BGA, etc.

Caracteristică:-un circuit Închis, senzori, microcalculator zero trigger control al temperaturii, Display LED, de mare putere, incalzire rapida, temperatura precizie și stabilitate, fără efect de vânt, cu adevărat fără plumb sudare debit de aer Reglabil,mare si moale debit de aer, temperatura reglementate, utilizat pentru multiple utilizări. Mâner cu comutator senzor, atâta timp cât prindere mâner, sistemul poate accesa rapid mod de operare; Mâner lansat, sistemul va intra în modul de așteptare, de operare în timp real pentru comoditate. Sistemul are automat funcția de răcire, care se va prelungi în mod eficient încălzire viața și de a proteja pistol de aer cald. Cu extrem de lungă de viață fără perii ventilator, extrem de zgomot redus, eficienta poate fi dublata sub aceeași putere, prin intermediul de înaltă calitate, de încălzire, care poate în mod eficient a prelungi durata de încălzire este de lucru de viață și de a salva energie. Această stație este echipat cu protecție de securitate. Digital Dual-display două-in-one combo cu ciocanul de lipit (respectiv arată temperatura soldingiron și pistolul cu aer comprimat)

Utilizare: se Potrivi diferite de componente' desolding, cum ar fi: SOIC, CIP, QFP, PLCC, BGA, etc. (se potrivesc în special thewelding de telefon mobil de cablu și televiziune prin cablu scaun ); Folosit pentru scădere, de uscare, vopsea, adeziv îndepărtare, decongelare, cald, sudura plastic, etc; Folosit forwarming Mici de metal, mașini și corp , relaxare, elemente de fixare; Folosit pentru acoperire din PVC, impermeabil panza cusatura de sudura, acoperis reparatii cu asfalt; Folosit pentru sterilizare sau dezinfecție de cuști de animale cu înaltă temperatură; Folosit pentru dezgheț îngheț lemn sau material inghetat, conducte de apă, corp mecanic; Folosit pentru uscarea Vopselei, filtre, lipici; Folosit pentru toate non-foc de încălzire.

Caietul de sarcini: Model: Saike 898D Lead-Free Air Gun Categorie: Microcomputer digital cu LED-uri de afișare consum de Energie: 700 W flux de Aer tip: fara perii ventilator cu vânt blând debit de Aer: 120 litri / minut (maxim) de Zgomot: mai Puțin de 45 db gama de reglare a Temperaturii: 100 ° C - 450 ° C lungimea mânerului componente: 120cm Dimensiuni (L * W * H): 28cm * 18cm * 15cm Greutate: 2.49 kg

Pachetul figura: Host * 1

Gură de vânt * 4

Burete * 1

Instrucțiuni * 1

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 3.0kg (6.61lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 24cm (9.84in x 9.84in x 9.45in)
Tip De Unitate bucata
putere 700W
Lungimea mânerului componente 120cm
Temperatura De Stabilitate +/- 2 (fără sarcină)
Fluxul de aer 120 litri / minut (maxim)
Zgomot mai puțin de 45dB
Locul de Origine China (Continentală)
Greutate 2.49 kg
Dimensiuni 15*14*10 cm
Gama de reglare a temperaturii 100-450
categorie Microcomputer digital cu LED-uri de afișare
Număr Produs FL0210
Dimensiune 28*18*15 CM
Intrare Voltagle 220v sau 110v
Numărul De Model SAIKE 898D
Nume De Brand LZHZXY
Putere De Ieșire 700W

Produse similare