EE suport de Înaltă Calitate, Mașină de Iluminat 2 buc 6" CCFL Cold Cathode Undercar Interior Exterior Tub de Neon Lampa Motocicleta Universal

32.22lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


Descriere: Acestea sunt două perechi de lămpi CCFL inclusiv două redresoare. Fluorescente cu Catod rece (CCFL). Dimensiune: (7") de mult timp, 6 luni Garanție Pentru autoturisme, motociclete sau calculator cazurile de 12 Volți. Caracteristici:

Luminozitate ridicată viață Lungă și fiabilitate Ridicată instalare Ușoară Dual invertor caietul de sarcini:

Diametru tub: 9.0 mm tensiunea de Intrare a invertorului: 12v Curent: 5.0 mAv Luminozitate: 28,000~30.000 de cd/m durata de Viata: 30.000 ore

Pachetul Include:

2 x 7" CCFL

1 x Redresor 3.3"(L)x1.0"(W)x 0.8"(H)

1 x Sârmă 11.2"(L)

Note importante Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile după licitație se termină.

Comenzile Internaționale

Vă rugăm să includeți următoarele Informații cu plată Numele Tău Complet Dvs. Complet și corect Adresa, Numărul de Telefon (Post office necesită clientului numărul de telefon Internaționale pentru livrare)

Despre Transport și de Rambursare Comenzi va livra în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata a fost verificată. Comenzile din zilele de sâmbătă, duminică sau de sărbători vor procesa în următoarea zi lucrătoare, și va fi nava în termen de 24 de ore. Vă rugăm să permiteți 10-30 zile pentru livrări internaționale. Unele transporturile ar putea dura mai mult supuse la autoritățile vamale locale. Pentru a dezertat elemente, costurile de returnare și înlocuire ulterioare costul de expediere vor fi suportate de către vânzător. Cumpărătorul trebuie să ne contactați cu numărul de articol, cumpărătorul ID-ul și defect descriere în termen de 7 zile de la data a sosit pachetul. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Nici o Cerere va fi acceptată după 7 zile! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Combine Shipping discount oferit. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru combine shipping discount. Pentru a beneficia de reducere, unul plin de plată trebuie să fie făcut pentru elemente combinate.

Despre Feedback-Ul

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul. Facem tot posibilul să asigurați-vă că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT și de a rezolva orice problemă pentru tine și întotdeauna lăsați feedback-ul pozitiv pentru toți clienții noștri. Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 8cm (5.91in x 4.72in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Geo Model Furtuna
Pentru Autovehicule Marca/Model Geo
Numele Modelului CXCD15
Temperatura De Culoare 3000K
Articol Greutate 0.1KG
Nume De Brand EE suport
Furtuna-An 1992,1990,1991,1993
Tip De Element Iluminat Interior

Produse similare