Elementul Original, fara cutie Hot Nou Ellusionist SHIFT AUTO ÎNDOIRE AGRAFĂ de birou - close-up strada etapă mentalism memorie metal

67.74lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Acum 6pcs pentru reducere de 20% O bucată îndoită de sârmă , a avut loc prudent la îndemâna, încet începe să se contorsiona, îndoire ca ea are o viață proprie. Trecerea de sârmă pentru a prezenta o vedere mai bună, continuă să îndoaie în sus și în ea însăși, încet se conturează pentru a forma o buclă mare de un îndoit agrafă de birou.

Firul este apoi plasat în mâna întinsă a unui spectator și acoperite, spectatorul țipînd ca firul continuă să se miște în mână închisă. Atunci când este eliminat, un perfect format agrafă rămâne.

Trecerea de Auto-Îndoire Agrafă de birou este primul extra-light' versiune de la noastre incredibil de succes SHIFT linie, luând aspect natural elemente - ca sau - și supraîncărcarea lor cu psihokinetice de energie să se aplece la voia ta.

Dezvoltat în colaborare cu Taiwan Ben, Trecerea Agrafă de birou este elementul perfect pentru a aduce într-un cadru intim, cu doar unul sau doi spectatori, dar joacă suficient de mare pentru a distra o camera intreaga.

Inclusiv de predare de la Adam Wilber - Ellusionist proprii 'cel mai greu lucru magician', și concepte suplimentare de la Michael Weber, plus o Tură în PLUS Agrafă de birou inclus în pachet la nici un cost, cuvintele 'Pachete Mici, Joacă Mare nu au fost niciodată mai semnificative.

Alege cel mai nou Dispozitiv de Schimbare Acum. RECENZII ALE CLIENȚILOR

DE MICHAEL KRISS

MAY 21, 2014

Sunt o Comedie magician, într-o țară în care limba engleză nu este prevalent vorbit, magie și stick de palmă mare de lucrări. Îmi place acest truc pentru că între uimitoare Jonathan, stil de magie și umor. Nu arunca acest mic wild card acolo și a obține reacții uimitoare! Din moment ce eu fac comedy magic setup este o parte din gluma mea, e curat și corect, și nimeni nu-l vede venind! Eu dau 5 stele pentru ca face un amator un pro! Excelent ellusionist.

DE TRISTON

DEC 15, 2013

Acesta este un mare efect, și devine mare de reacții. Îmi place, dar aceasta nu ia un pic de pregătire, deci nu pot face ori de câte ori vreau, dar altele decât că, este uimitor.

DE GEORGE SANDERS

NOV 8, 2013

INCREDIBIL! Singurul motiv pentru care am dat patru în loc de cinci stele este că nu ori într-o PERFECTĂ de paperclip, dar CUI îi PASĂ, SE MIȘCĂ de LA sine?!?!?! Pregătirile un pic dificil, deși, dar încă o dată, reacțiile sunt CIUDAT!

Scuze ,Acum China Personalizate de control de securitate nu poate trece DVD-ul,asa ca acum nu putem posta DVD străine, vă va oferi instrucțiuni on-line Shipping & Handling: Ordinele sunt, de obicei, expediate în termen de 1-7 zile lucratoare de la confirmarea plății. Economice e-mail de aer foarte lent și poate pierdut prin poștă ,dacă îți pasă , nu-l aleg China Post Airmail sau Vilatudor.ro Standard de Transport maritim. Aceasta va dura aproximativ 10-60 de zile pentru a ajunge, în funcție de locația dumneavoastră. Real timp de tranzit poate varia și este cel mai bun estimat, dar nu sunt garantate. Dacă nu se poate obține postul după 60 de zile din ziua în care ne-a trimis la tine ,poti deschide disputa va rambursare completă pentru tine(cu excepția economice air mail). Te rog, crede-ne, noi va oferim cele mai bune servicii cu atitudine sinceră. Cumpărătorii trebuie să plătească costul de Transport maritim din nou pentru reshipping element (cu excepția greșit cumpărător adresa este scris de către noi) Memento Blând: vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați un FEEDBACK POZITIV ȘI TOATE de CINCI STELE RATA dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Și suntem fericiți să vă las un feedback pozitiv prea! Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.,vă RUGĂM să ne contactați în primul rând și vom răspunde la problemele tale, cât mai curând posibil! Feedback-uri pozitive și Toate de Cinci Stele Rata sunt foarte importante pentru noi, vă rugăm să contactați noastre de a rezolva problema înainte de a pleca ne neutru sau negativ, feedback-uri. Întotdeauna putem rezolva orice problemă într-un mod amiabil și în particular. Multumesc!!!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 15cm x 1cm (3.94in x 5.91in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Numărul De Model Ellusionist SHIFT AUTO ÎNDOIRE AGRAFĂ de birou
culoare Argint
Avertizare Ellusionist SHIFT AUTO ÎNDOIRE AGRAFĂ de birou
Tip Variate Prop
Gen Unisex
Caracteristici Învăța,Ușor De A Face,Incepator,Profesionist,Magicieni,Strada
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani,8-11 Ani,12-15 Ani,Adulti
Nume De Brand Hexaedre Magic
Material Metal
Dimensiune One Size
Performanța Forma Close-up Magic

Produse similare