YOTAT 4 slot pentru HP178 capului de imprimare pentru hp 178 remanufacturate capului de imprimare pentru HP Photosmart C6300 C5300 C5383 C6383 D5460 D5400

108.20lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Tip : remanufacturate capului de imprimare

capul de imprimare model : hp 178

Imprimante compatibile:

Pentru HP Photosmart C6300

Pentru HP Photosmart C5300

Pentru HP Photosmart C5383

Pentru HP Photosmart C6383

Pentru HP Photosmart D5460

Pentru HP Photosmart D5400

Pentru HP Photosmart D5463

Continut pachet: 1buc * BK/Y/C/M

*Dacă aveți orice problemă, nu vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu sau de a părăsi un feedback negativ. Multumesc. Cumparatorul Observa:

1. Toate numele de marcă și mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt menționate aici pentru descriere scopuri numai.

2. Am testat fiecare produs înainte de expediere, va garantam 100% de lucru. Contactați-ne dacă aveți orice cerere sau întrebare înainte de a începe să utilizați produsul nostru, suntem gata să vă ajute la prima dată.

3. Vă rugăm să completați numărul dvs. de telefon corect pentru a asigura livrarea la timp a comenzii. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine.

4. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore(lotului de produs, etichetă, cip model, ambalare). Imaginile sunt numai pentru referință, dar toate livrat produsul+ clasa nivel de calitate și 100% garantat împotriva materiale și de manoperă. Fara o notificare prealabila. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne consultați.

5. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul OEM (cod) utilizați în imprimantă, dacă nu se potrivește cu cartușele de cerneală nu va funcționa, deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același.

6. Dacă nu primiți comanda în termen de stabilit timpul de livrare, după efectuarea plății, sau tu nu vezi actualizate informații de transport maritim, în mod normal, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine ASAP. Și vom extinde timpul de livrare pentru tine până când veți obține livrarea cu succes. FAQ:

Imprimanta de Întreținere În scopul de a menține imprimanta dumneavoastră în cea mai bună stare, ar trebui să fie curățate de mai multe ori într-un an. Opriți alimentarea cu energie electrică în timp ce de curățare, scoateți toată hârtia din alimentatorul și ștergeți-l cu șervețel umed.

Necorespunzătoare în mișcare poate duce la deteriorarea imprimantei, astfel încât pachetul ar trebui să fie atent (cel mai bun este ambalajul original.) Înainte de mișcare, capul de imprimare ar trebui să fie acoperite și returnați Cartușul. Imprimanta ar trebui să fie păstrate la nivel orizontal în timpul în mișcare, și nu să-l transforme, în caz contrar cerneala se poate scurge din clătiți slot.

Imprimanta Capul modelului de Întreținere

Imprimanta capul este partea cea mai costisitoare din toată de cerneală imprimantă, dar nu este atât de ușor de blocat ca ti-ai imaginat, de obicei, acesta poate fi curățat generale cap gem.

Cheia pentru imprimanta capul de întreținere se află pe funcționarea corectă și de înaltă calitate Cartuș.

Durata de viață a general printer cap este momentul înlocuirea Cartușului de 20 la 30.

Pentru imprimanta cap, durata sa de viață de imprimarea documentelor este mai mult decât de imprimare color, semi - tentă gri sau modele.

În timp ce negru sau cerneală de culoare este utilizat în sus, indicatorul (CERNEALA) va sclipici și imprimanta nu poate fi curățat mai mult, Cartușul trebuie înlocuit.

Suficientă cerneală ar trebui să fie păstrate în imprimantă și pe termen lung cu frunze neutilizate imprimanta provoca cu ușurință imprimanta cap gem. prin urmare, imprimanta ar trebui să fie garantată pentru a fi utilizate o dată sau de două într-o săptămână, cel puțin.

Pentru ca imprimanta să nu fie utilizate în mod frecvent, este sugerat că imprimanta ar trebui să fie curățate o dată înainte de a dezactiva.

Lucrarea teoria EPSON este diferit de la CANON și HP și Fratele, așa că este de a lua tehnologie multi-strat, cerneala pulverizat este rotund. Și Epson este mai ușor pentru a intra în aer decât Canon.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Compatibil Marca HP Inkjet
Tip cartuș de cerneală
Numărul De Model pentru hp 178 capului de imprimare
culoare c, m, y, k
Cartuș de Stare Gol
Ambalarea În Vrac Da
Nume De Brand YOTAT
Caracteristică Re-Fabricate

Produse similare