POP RELAXA asistență medicală Coreea de germaniu de jad, turmalina saltea de încălzire electric de terapie de masaj, saltea pad pernă de nuga CERAGEM

675.42lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Infraroșu turmalina de încălzire a scaunului de îngrijire a sănătății Coreea de germaniu de jad, turmalina saltea de încălzire electric de terapie de masaj, saltea pad pernă de turmalin calitate Similară cu NUGA BEST CERAGEM Produs: PR-C06A Dimensiune: 45x80cm Moale, POP, RELAXAȚI-vă Acest mat avea nici o funcție de masaj termice numai incalzire AC220V numai adoptă 220PCS de înaltă calitate, maro turmalina piatra. Utilizarea de turmalina pentru descărcarea de gestiune de departe raze infraroșii și anioni

Turmalina emite aproximativ 2,5~13.5 microni de raze infraroșii de departe și e comparat cu raze infraroșii ale corpului uman sine, numit "raza vietii".

Razele nu este singurul beneficiu muschii de pe suprafața corpului, dar toate celulele, inclusiv vasele de sange, glandele limfatice și nervi în adânci părți ale corpului nostru.

Aceste raze vitaliza funcția biologică a celulelor noastre și de a crește circulația, ameliorarea nevralgii, dureri de spate, dureri de artrita, elimină toxinele și dioxid de carbon din sângele nostru, îndeplinește o funcție antibacterian.

Încălzire terapie este una de lungă istorie de terapie fizică, combinată cu turmalina, te ajută să te menții sănătos.

Material noastre mat

Calitate de Top de pietre de turmalina.

De înaltă calitate a materialului exterior.

Bun și în condiții de siguranță de calitate pentru interior fire de încălzire.

LED-uri controler de la distanță.

Temperatura 40°C~70°C

Moale si pliabil

Înainte de a comanda: vă Rog lăsați-vă numele complet, mai bine de două Tels Nu pentru livrare de succes. Impozit (Taxă) : respectă normele internaționale, locale sau de destinație, impozitul va fi plătit de către cumpărător, vom pune mai mică valoare de pe factura sau factura pentru a ajuta la reducerea de impozit. Timp de livrare: In maxim 5 zile lucratoare. si pls sa ne contactati daca u nu te bunuri în 20 de zile, ne va ajuta u pentru a urmări coletul. Semn coletul: Vom trimite coletul în condiții bune, dar poate fi rupt în timpul internaționale de livrare sau deschide prin violență, atunci când ofițerii vamali verifica mărfurile înainte pe avion. Deci, sperăm că toți cumpărătorii vor cere oferi tip pentru a deschide în cazul în care parcela este în stare proastă înainte de a semna parcelă, și cere-i pretinde de la ei, dacă prejudiciul este cauzat de livrarea lor. Dacă problema calității se întâmplă: Noi oferim garanție de un an , fiecare parcelă există o legitimație de serviciu, vă rugăm să ne contactați prin e-mail pentru serviciu, cu descrieri, fotografii sau video dacă problema calității se întâmplă. Din cauza diferenței de timp nu am putea răspunde acum, asigurați-vă că ne va da un răspuns dacă vom obține dvs. de e-mail și să dea o soluție în termen de 3 zile lucrătoare. binevenite orice sugestii, dacă ne va ajuta pentru a îmbunătăți viitorul serviciu sau magazin.

Dragi cumparatori: Vom fi în vacanță pentru a sărbători anul nou Chinezesc, Vacanta libere: februarie 5~27 februarie 2018. vom începe trimiterea de colete pe 28 februarie, vă Mulțumim pentru răbdare. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți întrebări sau nevoie de ajutorul nostru. vom răspunde în fiecare zi. Cele mai bune urări de la POP, RELAXAȚI-vă Echipa.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 40cm x 50cm x 9cm (15.75in x 19.69in x 3.54in)
Greutate Pachet 3.5kg (7.72lb.)
Tip De Unitate bucata
tip de piatră Maro turmalina piatra
culoare Piatră maro
Nume De Brand POP RELAXA
Cantitate de Turmalina 220pcs de turmalina piatra
Mat dimensiuni 45x80cm
Ambalare Genți de mână+cutie
Dimensiune Small
speciale Moale și poate fi pliat
Material Turmalina piatra+PVC
Numărul De Model PR-C06A 45x80cm pliabil
Funcția De departe infraroșu Încălzire Terapie
de la distanță Da
Temperatura 40~70 grade C
Cerere Corpul și înapoi
Tensiune Standard 220v
Tip De Element Masaj & Relaxare
Certificat CE

Produse similare