Canon 1300D / Rebel T6 aparat Foto DSLR cu Obiectiv 18-55mm -18MP -Video 1080p -WiFi

1 715.81lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Canon 1 300D / Rebel T6 aparat Foto DSLR cu Obiectiv 18-55mm

Repere de produse 18 MP APS-C CMOS Senzor DIGIC 4+ Procesor de Imagine 3.0" 920k Puncte Monitor LCD Full HD cu Inregistrare Video 1080p la 30 fps 9 Puncte AF cu Centrul de Tip Cruce Punct Extins ISO 12800, 3 fps Fotografiere Built-In Wi-Fi cu NFC Scene Intelligent Auto Mode de Bază+ și Auto Moduri EF-S 18-55mm Obiectiv

Cuprinde un set versatil de capabilități imagini, împreună cu suport pentru o rețea flux de lucru, Canon 1300D / Rebel T6 de la Canon este un compact, elegant DSLR cu un 18MP APS-C CMOS și procesorul DIGIC 4+ procesorul de imagine. Combinate, aceste două tehnologii beneficia bogat calitate a imaginii, cu zgomot redus, împreună cu un nativ gama de sensibilitate ISO 100-6400, care poate fi extins la ISO 12800 pentru a se potrivi de lucru în scăzut și condiții dificile de iluminare. Senzorul și procesorul permite, de asemenea, capacitatea de a trage în mod continuu la 3 fps pentru fotografierea subiecților în mișcare, precum și de înregistrare Full HD 1080p/30 video. Beneficiind de fotografiere cu vizor optic, 9 puncte AF sistem încorporează un singur centru de focalizare automată de tip încrucișat punct pentru o mai mare acuratete si viteza de focalizare, și un contrast-detection sistem de focalizare oferă rafinat autofocus precizie pentru realizarea de filme, sau de lucru în live view. Partea din spate 3.0" 920k-dot LCD oferă un luminos, clar imaginea pentru redare și de revizuire, și-a construit-in Wi-Fi cu NFC oferă, de asemenea, capacitatea de a partaja wireless imagini de la aparatul de fotografiat de la un legată dispozitiv mobil pentru instant de partajare online.

Partaja Fotografii care Impresiona

Cameră cu calitatea fotografiilor merit, EOS 1300D/Rebel T6 poate fi ideal pentru smartphone sau digitale point-and-shoot camera utilizatorii care doresc să-și intensifice imagistica joc. Este echipat cu un 18.0 Megapixeli senzor de imagine CMOS și procesorul DIGIC 4+ Procesor de Imagine foarte detaliată, vibrante, fotografii și clipuri video chiar și în lumină scăzută. Dacă ești într-o aventură de majorare sau să se rupă poze cu prietenii tăi în timpul o noapte, EOS Rebel T6 poate ajuta să realizați fotografii veți dori să arate. Built-in Wi-Fi și conectivitate NFC face mai ușor pentru a obține imaginile preferate până pe anumite site-uri social media pentru prietenii, familia și lumea să vadă. Dacă sunteți nou la Dslr-uri, Scene Intelligent Auto mode puteți convenabil și ajusta automat setările aparatului foto pentru a se potrivi cu subiectul. Ușor de utilizat și simplu pentru a partaja cu, EOS Rebel T6 oferă imagini de înaltă calitate, care sunt sigur de a prinde ochiul publicului.

18.0 Megapixeli CMOS (APS-C) senzor de imagine și de înaltă performanță DIGIC 4+ Procesor de Imagine excelent pentru viteză și calitate.

EOS Rebel T6 camera are un 18.0 Megapixeli senzor CMOS, care surprinde imagini cu o claritate remarcabilă și a gamei tonale, și poate oferi o rezoluție destul de mare extinderi sau culturi - fotografiile pot fi tipărite și încadrată fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la reducerea calității imaginii. Acest senzor APS-C, pentru un sistem eficient de 1.6 x câmpul de vedere (în comparație cu formatul de 35mm) și multe caracteristici avansate Canon tehnologii care să maximizeze fiecare pixel este lumina colectarea, ajutând pentru a asigura imagini sunt capturate frumos și strălucit.

Canon DIGIC 4+ Procesor de Imagine puteri EOS Rebel T6 camera funcții avansate și capabilități. Sa de-a accelerat viteza de procesare creează rapid, receptiv performanță, pentru o experiență de fotografiere care pot fi lină și naturală. DIGIC 4+ Procesor de Imagine, de asemenea, ajută la îmbunătățirea calității imaginii prin scurtarea timpului de prelucrare de înaltă ISO fotografii cu până la 60% comparativ cu DIGIC 4 Procesorul de Imagine. Acest lucru ajută la reducerea zgomotului de culoare strălucitoare, gradații fine și frumoase detalii, chiar și în lumină scăzută.

ISO 100-6400 (expandabil la H: 12800) pentru fotografiere la lumină puternică la lumină scăzută.

Cu o gamă largă de sensibilitate la lumină evaluări de la ISO 100-6400 (expandabil la H: 12800), EOS Rebel T6 camera este gata pentru a merge în aproape orice lumină, captarea detaliilor fine cu usurinta. Datorită acestei extins gama ISO, se poate captura o varietate de subiecte într-o varietate de situații, inclusiv portabile, fără a avea nevoie de un flash. Acest lucru înseamnă detaliate și cu aspect natural imaginile și filmele pot fi capturate în mod discret, cu usurinta.

Built-in Wi-Fi și conectivitate NFC oferă ușor de partajare compatibile dispozitive inteligente, selectați site-uri de social media și Canon Connect Station CS100 dispozitiv.

La încărcarea de fotografii pentru a selecta site-urile de socializare, email-uri de familie și prieteni sau de arhivare a imaginilor într-un calculator, EOS Rebel T6 camera oferă o serie de soluții simple pentru partajare. Este echipat cu built-in Wi-Fi pentru a ajuta la a face wireless partajare de fotografii între dispozitive compatibile incredibil de ușor și convenabil. Folosind Canon aparat de Fotografiat gratuit Connect app, EOS Rebel T6 se poate conecta la o serie de compatibil cu dispozitive inteligente pentru navigare imagine și de transfer, și de a posta, de asemenea, imagini și clipuri video pentru a selecta site-uri social media.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 26cm x 18cm x 17cm (10.24in x 7.09in x 6.69in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Compatibil Wi-Fi Da
Autofocus Puncte Detecție Fază
Încă De Imagini Formate De Fișiere JPEG, RAW
Formate De Fișiere Audio PCM liniar
Sensibilitate ISO 100-6400 (Extins Modul De
ecran de afișare 3" din Spate Ecran LCD (920,000)
Rezoluție Video Full HD (1920x1080)
Nume De Brand CANON
Vizor Acoperire 95%
Filme Formate De Fișiere MOV, MPEG-4 AVC/H. 264
Eficient Megapixeli 18MP
Card De Memorie De Tip Card SD
Dimensiune senzor (inch) APS-C
Numărul De Model Canon 1300D/Rebel T6
Greutate 485 g Body Only
Caracteristică Specială NFC,WIFI
Dimensiune 129.0 x 101.3 x 77.6 mm
Setați Tipul Zoom Seturi

Produse similare