Noi 10buc/Lot 20cm Super-Elegant de Mătase de Aur a Crescut de Flori Artificiale Mingea Saruta Mingea Pentru Petrecerea de Nunta DIY de Mireasa Flori Decor

153.37lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Notă: 1.În timpul transportului ,dacă flori de matase aplatizare deformare, vă rugăm să utilizați uscator de par pentru a incalzi, imediat restabili forma originală,vă mulțumesc. 2. În scopul de a Confort în condiții de siguranță pentru mărfurile la transport, vă vom trimite o jumătate de bile. atunci când le obține, aveți nevoie pentru a face o minge folosi două semi-circulare. este foarte usor de instalat ! Detalii produs: Stare: 100% de Brand Nou și de ÎNALTĂ Calitate Material: tesatura de Matase culoare: Auriu Culoare dimensiune:Diametru de flori Minge : 20 cm (aprox) Ambalaj: livrat cu cutie de hârtie . Caracteristici: 1. Excelent calitate și elegant design 2. Cu rafinate opere de artă, floare mingea este durabil și nu este ușor să se estompeze 3. Flori luminoase de Înaltă calitate 4. Face o moda atemporal stat cu nunta delicata bratara 5. Fete singure vor lupta pentru acest fermecător mingea pentru dragostea adevarata lor 6. Mai buna alegere pentru mireasa Pachetul Include 10 x 20cm bile de flori Notă: elementul real este de culoare poate ușor diferită de imaginea prezentată din cauza iluminatului atunci când imaginea a fost împușcat și monitorul avem, de asemenea, diferite dimensiuni floare minge ,bun venit pentru a contacta compania noastră! Notă:

1.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 50cm x 30cm (11.81in x 19.69in x 11.81in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Material Mătase
Ocazie Nunta
Numărul De Model 321-002-001
Stil Flori
Tip Decorative De Flori Și Coroane De Flori,Rose
Clasificarea Flori Artificiale
Caracteristici Decor De Nunta Cu Flori Mingea
Flori De Stil Cap De Floare

Produse similare