Generator eolian 12V 400W/gerador eolico 400W Vant Generatorul de Putere Lamă Mică Moară de vânt Lame

762.22lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Generator eolian 12V 400W/gerador eolico 400W Vant Generatorul de Putere Lamă Mică Moară de vânt Lame

Lista De Ambalare 1. Turbine eoliene 2. 5 BUC de lame 3. Turbine eoliene hub 4. Înșurubați șuruburile și con nas 5. Wind controller

Generator Cu Turbină Eoliană Caracteristici:

2m/s viteza vântului mică începe generator cu turbină eoliană.

Acest lucru este cel mai evident advange de acest generator de vânt în toate de același nivel pe piață a produsului care face mare rata de utilizare a energiei eoliene.

2. Ieșire DC, built-in controler

Built-in controler de design face controler produce stabil generarea de energie. 12V sau 24V DC tensiune de ieșire poate fi în mod automat de recunoaștere.

3. Vina scăzută și capacitatea de puternic pentru a rezista la Taifun

Fan adoptă designul unic al fuselajului șoc funcționare lină, fără zgomot, lame cu nailon materiale compozite de fabricație și a devenit, cu optimizarea design aerodinamic și proiectare structurală, începe viteza vântului este redusă, de înaltă energie eoliană utilizarea coeficientului, crește capacitatea de generare de energie. Stern cârma adoptă designul automate de girație, capacitatea de puternic pentru a rezista taifun, o funcționare sigură și fiabilă.

4. Arbore orizontal funcție.

Turbina eoliană generator poate regla unghiul automat în funcție de direcția vântului de la ax orizontal design.

5. De 15 ani, durată lungă de viață.

Datorită motorului intern de design labirint, externe, toate elementele de fixare sunt de înaltă rezistență din oțel inoxidabil produse, astfel încât acesta are mai bine de efect de protecție, poate rezistent la apa (IP65), pentru a preveni nisip mai eficient.

6. Structura este simplă și de încredere, aspect frumos, puternic mobilitate.

Acest generator eolian este viabil pentru 12V si 24V sistem, dar de 12V tensiune a sistemului va fi mult mai eficienta si mai puternic. Numai cumpărătorului locală viteza vântului este întotdeauna în mare viteză în fiecare zi( mai mult de 12m/s), 24V tensiune de sistem este funcțional. Deci, dacă nu remarca tensiune, va vom trimite la tine 12v generator de vânt.

Descriere Tehnică:

Fotografie De Produs:

Ușor De Instalare:

Structură Simplă:

Veți obține energie eoliană controler de încărcare după cum urmează cu Generator cu Turbină Eoliană

Conexiune Diagrames:

Cererea De Proiecte:

Linie de producție de Generator de Vânt:

Transporturile:

FAQ: 1.De ce sunt prețurile atât de mici, încât sunt aceste produse de calitate și de brand nou? Vindem brand nou produs direct de la fabrica din Asia. De aceea preturile noastre sunt foarte competitive. Pentru a menține controlul calității ,facem inspecta personal pentru fiecare element înainte de expediere. Toate produsele sunt 100% noi si verificate. 2. Ce fel de regiune pot fi instalate turbine eoliene? Turbine eoliene mici ar trebui să fie aplicate în regiunile care vântul reso urces este suficientă. La viteza medie anuală a vântului trebuie să fie mai mare de 3m/s, eficiente viteza vântului 3-20m/s ar trebui să fie mai mult decât 3000h în acumularea pe an. Densitatea a 3-20m/s efectiv mediu de energie eoliană ar trebui să fie mai mult de 100W/m 2 .

Ar trebui remarcat faptul că alegerea nominală viteza de proiectare a turbinelor eoliene este în conformitate cu locale de viteza de proiectare. Este semnificativ în a face uz de resursele eoliene și în aspect economic. Tunel de vânt test dovedește că puterea ventilatorului de transformare a rotorului în raport direct cu viteza vântului, care este de a spune, viteza vântului decide producția de energie electrică. Serviciile Noastre 1. Noi vă va oferi feedback-uri pozitive pentru clienții noștri când vom primi plata eliberat de Vilatudor.ro sistem. Deci, sper că, de asemenea, puteți lăsa feedback-uri pozitive la serviciul nostru. Dacă nu sunteți mulțumindu-se cu produsele sau serviciile noastre, de asemenea, puteți contacta direct cu noi. Noi vă urez bun venit pentru a da noastre prețioase sugestii. 2. Toate mesajele și e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru vă rugăm să re-a trimis mesaj sau e-mailuri și ne va răspunde la tine cât mai curând posibil. 3. Inainte de plasarea comenzii, vă rugăm să lăsați parametrii cheie pentru a ne astfel încât să putem pregăti produsele la tine cât mai curând posibil pentru a scurta timpul de livrare. La serviciile noastre de vânzări, de asemenea, păstrați de urmărire și trimite un mesaj de la tine, atunci când nu există nici o întârziere în livrare.

4.Atunci când primiți pachetul, vă rugăm să deschideți ambalajul și verificați toate elementele de lucru sunt în stare bună înainte de a semna.Nu semna dacă elementele sunt rupte,și de a pune companie de livrare pentru a face o "daune certificat" în caz Contrar,nu vom oferi nici o garantie si rambursare.

Ambalare Si Livrare

Cutie de Carton și placaj sunt considerate pachet,aceasta, de asemenea, pot fi personalizate.

Va oferim cele internaționale expeditor numărul în termen de 2 zile de la livrare

Amintește-1.Prețul plătit pentru produs exclude orice taxe vamale.Compania noastra nu umăr orice taxe în țara de destinație. 2.Noi, de obicei, marca mărfurilor CADOURI/PROBE pe Factura Comercială și suntem încercarea de a ajuta pentru a minimiza sau de a evita orice GST sau V. A. T sau alte Taxe de Import, dar nu putem garanta nici un impozit, taxe, deoarece este depinde de politica țării. 3.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 11.0kg (24.25lb.)
Dimensiunea Pachetului 69cm x 37cm x 22cm (27.17in x 14.57in x 8.66in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model B-400S
Caietul de sarcini 3 Blades, 5 Blades
Diametru Rotor 1200mm
Putere nominală 400W
Lama Numărul 5
Tip Generator De Energie Eoliană
Controller 12Vor24V este Inclus În Ordinea
Nominală Viteza De Rotire 900r/min
Tensiune Nominală 12Vor24VDC
De mărfuri 400w generator cu turbină eoliană
culoare Alb
Pornire viteza vântului (M/S) 2
Putere 400W
Tip Motor Monofazat Generator cu Magnet Permanent
Tensiune 12V, 24V
Viteza vantului nominala (M/S) 12

Produse similare