H093 de Aur-Culoare Cușcă Farmecele Pentru 18mm Armonie Bola Mingea Înger Apelantului Lanț Colier Pentru Femei Gravide Bijuterii Cadou pentru Gravide

56.48lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


H093 de Aur-Culoare Cușcă Farmecele Pentru 18mm Armonie Bola Mingea Înger Apelantului Lanț Colier Pentru Femeile Gravide!

Stare : 100% Nou

Material : placat cu aur de 18K pe alb cupru

Mingea dimensiune : 18 mm

Lungime colier : 30 inch

Colier Material : Placat cu aur Lanț

Cantitate : 1 buc minge+1 pc cage+1 buc colier

Notă:lăsați un mesaj dacă aveți nevoie de alte bile de culoare .

ARMONIE BOLA este o gama de attrctive pandantive conceput pentru mamele însărcinate să poarte scăzut peste burțile lor. Pandantivul are o melodie linistitoare chime, care va calma copilul după naștere. Angel apelantului va face un sunet frumos după agitare. Alege din opt opțiuni: amprenta, verde și argintiu carcasa, roz si argintiu carcasa, rosu si argintiu carcasa, argint și argint carcasa, albastru și argintiu carcasa, galben si argintiu carcasa, argint pandantiv inima. Acest frumos pandantiv lucrat manual face un cadou minunat pentru orice mama-a-fi și pot fi purtate înainte și mult după ce se naște copilul. Bola Muzicale Sarcinii Pandantiv este mai mult decât doar un colier, o ajută să bond mama și copilul și să păstreze copilul mângâiat de 20 de săptămâni de pre-naștere până bine după naștere. Colierul poate fi de asemenea folosit ca un azil de colier ca copilul poate juca cu pandantiv păstrarea copilul treaz pentru asistenta.

Suntem de 100% completă responsabil cu produsele noastre,noi avem propria noastră fabrică,dacă aveți nevoie de a plasa o comanda mare sau doriți să adăugați logo-ul de pe articolele dvs.,vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

Mulțumesc că ai venit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tema Copilul
Gen Unisex
Nume De Brand Eudora
Fine sau de Moda Moda
Pandantive De Tip Slide
Forma\model Runda
Stil Clasic
Material Aur placat cu cupru
Numărul De Model Armonie Bola Pandantiv Colier
Metale De Tip Cupru
Tip De Element Pandantive

Produse similare