Cimișir creative acasă din lemn masiv de tip boutique, ornamente din lemn sculptură meserii mic animal drăguț ornamente nuci veverite

159.91lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


wy-plugin-start

Marfă Fierbinte

$72.21

$65.2

$48.34

$55.06

$27.6

$Un pachet de 75,88

$45.21

$46.76

wy-plugin-end Dragi prieteni,

Bine ati venit la CC Magazin stil de Viață ! Faceți clic pentru a afla mai multe. Adauga la Magazinele tale Preferate pentru a obține cupon .

Ne sunt în principal produse Arte & Meserii. puteți găsi mai multe tipuri de Meserii.Acceptăm să ne personalizate ,de asemenea, de-mi poți spune nimic.

Transport

După ce plasa comanda ,va Vom trimite produsul în termen de 3-7 zile după ce plata dvs. este finalizată.

Pachet

FEEDBACK-ul

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme după ce am primit pachetul,pls simțiți-vă liber să contactați usinstead de deschiderea litigiului sau de a părăsi un feedback negativ.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice probleme.

Nici o problema, doar sa ne contactati direct.

În cazul neutilizate,putem returna produse comune (nu foto personalizat) în termen de 7 zile pentru nici un motiv, dacă nu sunteți mulțumit cu ea, cu toate acestea, cumpărătorul trebuie să plătească pentru toate costurile de transport și va vom returna în momentul primirii mărfurilor.

Produsul personalizat, nu se poate reveni dacă nu există nici o calitate probleme, pentru că nu pot fi vândute din nou. Dar puteți să ne contactați în termen de o săptămână dacă este calitatea probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cât mai curând posibil. (Vă rog să observați: că produce nu este la fel de perfect ca cumpărătorul s-a gândit sau cumpărătorul nu a observat dimensiune atunci când de transport maritim nu este problema despre calitate )

Atenție Pentru Prieteni Ruși

1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata;

2. Vă rugăm să completați adresa dvs. de corect, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și țară . În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!

3. Noi nu suntem responsabili pentru GRESEALA TA.

Mulțumesc că ai venit și au o zi frumoasă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 7cm x 7cm x 10cm (2.76in x 2.76in x 3.94in)
Tema Animale
Material Lemn
Caracteristică Regională China

Produse similare