Uleiuri Esențiale Britanie Chili Corp Slăbire Ulei Corp Plin De Ardere A Grasimilor Corpului Slăbire Crema Celulita În Greutate Pierde Pierdut De Îngrijire A Pielii

102.30lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2635529371785850 100% Pur De Plante Uleiuri De Bază Ulei De Chili

Despre Produs capsicum uleiuri esențiale

Numele engleză: capsicum

Denumire științifică: Capsicum frutescens

Planta Parte: Extract De Fructe De

Origine: China

Calitate: 100% Ulei Esențial Pur (100% uleiuri esentiale pure)

Caracteristici: rosu inchis, lichid uleios, cu o caracteristic de iute piper

Volatile: Low [Notă] femeile gravide, sugari evitate. Deoarece cantitatea de atenție un iritant puternic. [Caracter] crimson lichid uleios, cu o aromă distinctă și ardei iute produse picante. [Efect] poate fi cald în frig, de stomac și digestia, tratamentul topic al degeraturi, reumatism, dureri lombare, comestibil ulei de semințe. Rădăcină de actualitate, se spală tratament de degeraturi. [Minte Eficacitatea predispus la mânie, nu este potrivit pentru utilizarea [Eficacitate organismul este foarte eficient pentru dureri musculare. Prin arderea de grăsime pentru pierderea in greutate este foarte eficient. Fără conservanți, fără coloranți, fără emulgatori, nu solubilizer, hormoni, conține doar ingrediente naturale, nu apar produse eficiente predispuse la probleme, puteți fi siguri că utilizarea pe termen lung. Brand: Planta Cadou De Origine: China Caracteristici:

100% Organic Extra Chili ulei de lemn de trandafir

De a promova circulația sanguină

Prevenirea bronșită

Reglarea secretiei pielii

Se diluează pata

Elimina acnee Ingrediente:

100% ulei de chili perioada de Valabilitate:

3 ani (Made in China, data de producție va fi marcat în mod clar pe etichetă. ) Sugerează folosit:

Pentru Îngrijirea Pielii, Păr Și Corp Hranitoare De Ambalare:

Sigilate Cantitate pachet:

1 BUC Greutate:

10ML Cum să utilizați: Se poate folosi la fel de proaspete demachiant, demachiant, ulei de masaj corp, îngrijirea părului ulei. Tip de piele: Toate tipurile de Piele Pret en-Gros: Mai mult de 3 bucati, reducere de 5%

Notă Ulei de origine este China producătorul este Guangdong China produse cosmetice de calitate, numai pentru uz extern, nu poate mânca.

Mai Multe Info Produs

Descriere chinez Imagini de referință, Orice întrebare, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați

Sfaturi De Ulei Esential numai Pentru uz extern.

Ulei esențial pur, nu poate fi aplicat direct pe piele.pentru că puritatea de ulei esențial pur este de 100%,ar trebui să fie amestecat cu ulei de bază pentru a utiliza.(ar trebui să frotiu ulei esential de lavanda si ulei de arbore de ceai pentru zonă mică.)

Dacă pielea ta este sensibila sau alergice la aroma,ar trebui să faci test de alergie . Metoda de testare:ei Bine, se amestecă o picătură de ulei esențial pur, cu 3 picaturi de ulei de bază pentru a aplica un pic în spatele urechii sau la miros.

Ea nu poate înlocui medicamentele.

Femei gravide și femei în timpul perioadei menstruale ues-l cu atenție.femeile în primele etape ale sarcinii nu se poate folosi ulei esențial pentru masaj sau baie.

Atenție la cantitatea de utilizare.folosi cantitate adecvată de ea . Utilizarea excesivă va face grea povară pentru organism.

Ar trebui să fie stocate în sticlă de culoare închisă.evita lumină puternică și căldură . Depozitați-l la temperatura camerei. Nu pune-l în frigider.

Nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Nu pune ulei esențial în containere care sunt ușor solubile sau au culoare în ele. Pune ulei esențial din oțel inoxidabil , Sticlă sau porțelan pentru a dilua.

Ulei esențial de portocale este fotosensibil(Portocaliu,Bergamot,Grapefruit si Lamaie),Se va face pielea sensibila la UV. Protecție solară și utilizarea de noapte se recomanda .

Despre

De Ce Să Alegeți ? Planta Cadou De Natura Și De Înaltă Calitate Secret. Planta Cadou este o plantă naturală, ulei esențial de producție a întreprinderilor,GMP atelier de producție,echipamente importate,tehnologia de extracție,multe națională de siguranță certificat de inspecție,să adere la natural și de înaltă calitate, uleiuri esențiale feedback-ul clientului.

Planta Cadou produse de detectare de securitate.

Planta este Darul profesionale de sănătate și frumusețe vânzător în china, vinde o mare selecție de produse de înaltă calitate, care sunt fabricate în China pentru un pret accesibil.

Suntem foarte incantati sa fie capabil de a conecta cu clienții din întreaga lume și de a face linia noastră de incredibil de sănătate și frumusețe produse disponibile pentru ei, oriunde ar trăi.

Produse disponibile produse de îngrijire a Pielii, uleiuri esentiale, uleiuri de masaj, uleiuri de bază, Lichid Original, Hydrolat; Ca un bonus, există o afacere de zi cu zi, care oferă anumite produse la un preț redus. În plus, cumpărătorii care doresc să cumpere un produs în vrac pot primi reduceri chiar mai mult.

Noi oferim servicii pentru clienți mari și dragostea vorbind cu clienții noi și ajutându-i să găsească cele mai bune produse pentru a satisface nevoile lor.

Wlecome alăturați-vă noastre de grup VIP în FACEBOOK și VK. Orice informații și întrebări ne puteți împărtăși în grup, de asemenea, oferte speciale.

Despre Plată

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la data comenzii plasate.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou. Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
cosmetice caracteristică Corp slăbire crema celulita în greutate pierde pierdut de îngrijire a pielii
acnee acnee cosmetice, efficacies anti oxidare
produse cosmetice efficacies /, anti sensibile, contractarea porilor, lift firming
Nume De Brand Planta Cadou
cosmetice efect curativ caracteristică pielea efect curativ
Tip De Element Ulei Esential
cosmetice efficacies s-a rupt, anti-rid, antibiotic
Ingredient alte pure ulei esential
Numărul De Model capsicum, ulei
Ulei Esențial De Tip Ulei Esențial Pur
cosmetice capacitate 10g / ml
anti-inflamatorii ulei esențial mentale vigilent efect curativ

Produse similare