Regenerarea parului Pieptene cu Laser Micro Curent pentru Pierderea Parului Alopecie Masaj al Scalpului, Elimina Matreata Subtierea Parului de Reparații de Sănătate Creștere

150.18lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


3 in 1 cu Laser de Păr Creștere Pieptene IH-3326 este un fir de păr și scalp tratament instrument care stimulează scalpul cu laser de joasă de 650nm lungime de undă și frecvență joasă energie electrică pentru a ajuta utilizatorul a accelera furnizarea de nutriție a foliculilor de activare a circulației sângelui și metabolismul.

Cel mai important este nivelul scăzut cu laser se poate face atrofiat folicul obține energie și a obține echilibrul biologic de energie. Metabolismul este normal și se poate asigura o nutritie la nivelul scalpului pentru cresterea parului.

Nivelul scăzut cu laser ajută utilizatorul a promova circulația sângelui și de a furniza suficient de nutriție la nivelul scalpului, fără a deteriora care determină o creștere rapidă a părului prin creșterea circulației procesul de folicul de Anagen( de creștere Activă faza de folicul de par) Catagen( Scurtă etapă de tranziție, care apare la sfârșitul fazei de anagen) Telogen( faza de Repaus a foliculului pilos. În această fază, foliculul de par este complet în repaus și clubul parul este complet format).

Se poate regla secreția de ulei, de a promova sanatatea parului, pentru a îmbunătăți calitatea de păr.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Numărul De Model DC15V
Tip De Element Produs Caderea Parului
Nume De Brand jimwood
NET WT 18*3.5*4.5 CM

Produse similare