CAICUI Melc Crema acnee faciala crema de fata creamTreatment Hidratare Anti Winkles Imbatranire Crema de albire a pielii Fata de Îngrijire a Pielii

19.06lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Melcul cleiuri un lichid cinci mai mare avantaj de bază

Permeabilitate mare capacitate de absorbție

Suficient de umiditate a pielii

A restabili elasticitatea pielii

Îmbunătăți albire a pielii

Spori capacitatea de reparare a pielii

Prin analiza experimentală, cu extract de mucus de melc conține naturale de colagen, elastina, alantoina, acid glucuronic, o varietate de vitamine, aceste elemente profunde ale pielii, repara pielea, mai ales alantoina poate suplimenta regenerarea celulelor factor, face pielea regenerare rapidă, pentru a restabili pielea netedă și moale.

Caicui melc frost, o sticlă de muncă de cinci mai mari probleme

Iradiere cu raze ultraviolete

Peeling uscat

Strâns rid

slabă și întunecată Porilor voluminoase

Pe tot parcursul anului esențial lista articol, mucegai piele perfecta!

1. Produsele pe care le comercializam sunt autentice, așa cum este descris, odată ce ați descoperi că produsele noastre sunt false, am promisiunea de a oferi gratuit o restituire sau de schimb.

2. Potrivit Vilatudor.ro Reglementări, vom oferi elementele ce vrei la schimb sau returna valoarea monetară a elementelor la prețul la care le-ai cumpărat după ce am primit articole te-ai întors.

3. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați imediat, și vă vom răspunde cât mai curând posibil. Vă mulțumim pentru cooperare.

Vom trimite articole după ce a primit comanda dumneavoastră cât mai curând posibil. Vă rugăm să rețineți că poate dura o lungă perioadă de timp pentru transport ca urmare a vânzării la Distanță. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați imediat.

1.Noi vă va oferi feedback-ul pozitiv după ce plata este primită. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu 5 stele.

2.Am vrea să știi că am valoare de client service enorm. Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne contactați înainte de a ne părăsi un feedback neutru sau negativ pentru a ne oferi o oportunitate de a rezolva problemele. Suntem siguri că există o soluție mai bună și sperăm că vă don\\'t să ne dea un feedback-ul rău atunci când tranzacția se încheie.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 22cm x 15cm x 10cm (8.66in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul Certificatului De GZZZ
Tip De Element Crema
Ingredient melc cleiuri de ovăz salmond
Țara/Regiunea de Fabricație China
GZZZ YGZWBZ
certificare GZZZ
Caracteristică Tratament Acnee
Numărul De Model 001
Gen De sex feminin
Utilizarea Fata
NET WT 35ml

Produse similare