Fierbinte de Vânzare 12L/Min 12v pompa de transfer de combustibil

52.44lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


DC12V 12L/Min. Mini. Submersibile de Transfer Ulei Pompa poate pompa de motorina, kerosen,ulei de motor și apă! Acest Model Date Tehnice după cum Urmează Modelul: GS8011-12V-Tensiune: 12V Curent: 1.8 a Ridica Capul: 6.56' (2m) de intrare (MAX): 3.17 GAL/Min. (12L/Min.) Diametru admisie: 1.5" (38mm) OD Diametru de Evacuare: 0.63" (16mm) Lungime Cablu: 9.84' (3m) Viteza Motorului: 8500RPM Net Greutate: 0.35 Kg Material: Otel Inoxidabil si Plastic Culoare: Argintiu Dimensiune: Aprox. 172 x 38 x 38mm (L*W*H) Atenție: este Interzisă pomparea benzină, alcool și alte lichide inflamabile!!! Conecta corect polii pozitivi și negativi. Trebuie să fie pe deplin cufundat în partea de jos a pompei în utilizarea de lichid

Timp de lucru continuu nu trebuie să depășească 30 de minute . Fotografiile Arată pe Mini. Submersibile De Transfer A Pompei De Ulei

Despre Cumpărături și de Plată 1. Noi sugerăm că clienții asigurați-vă că elementul/elementele pot fi a se potrivi nevoilor dvs. sau ne poate ajuta să verificați dacă elementul/elementele pot fi potrivite înainte de a face o afacere. 2.Vă sugerăm ar fi bine sa ne contactati inainte de plată, putem accepta ESCROW,carduri de Credit,T/T,Western Union și așa mai departe. Desigur,plata pe Vilatudor.ro singur este recomandat. De asemenea, este cel mai sigur de plată pentru tine.

3.Dacă aveți orice alte probleme cu privire la plata, va rugam sa ne contactati urgent.

Termenii De Livrare

Va Vom Trimite Comanda Dvs. În Termen De 7 Zile După Ce Am Primit Plata Dvs. Vă Rugăm Să Alegeți De Transport Sunt Doriți.Pentru Transport, Am Dori să Introducă Detaliile Aici: (1) E-pachetul este Pentru SUA,Australia, Marea Britanie, Canada, Franța,Rusia,Ucraina,Israel,Arabia Saudită,Norvegia Client, Este Nevoie de aproximativ 7-20 de Zile Pentru a Ajunge. (2) e-EMS este Pentru Taiwan,Hong Kong,Rusia,Australia,Japonia,Soth Coreea,Singapore,Marea Britanie,Canada,Franța,Ucraina,Belarus,Spania,Olanda,Brazilia și Statele Unite ale americii( sua client,pls alege Vânzător este Metoda de Transport maritim ) Client, Este Nevoie de aproximativ 7-15 Zile Pentru a Ajunge. (3) China Post Air Parcel Pot Trimite La cele Mai multe dintre Țări sau Zone,Este Nevoie de aproximativ 15-60 de Zile Pentru a Ajunge. (4) Dacă Alegeți EMS/DHL/Fedex/UPS/TNT Shipping, Este Nevoie de Aproximativ 5-8 Zile Lucrătoare Pentru a Ajunge. (5) Singapore Post,PostNL,Suedia Post Pot Trimite La cele Mai multe dintre Țări, Este Nevoie de aproximativ 22-60 Zile Pentru a Ajunge. (6) Inainte de a cumpara,vă rugăm să asigurați-vă că Vilatudor.ro și alibaba adresa este corectă.Sau nu,vă rugăm să o corectați înainte de plată. Client-ul creatininei: Vom Scrie O Valoare mai mica Pe Colet pentru a Evita Producerea Tarife. Fiecare Țară Are Diferite Tarife Politică, Îmi Pare Rău Că Nu Suntem Responsabili Pentru Client Clearance-Ul. Va Rugam Sa Observati Acest Lucru! Dacă Doriți să ne Scrieți Detaliile Produsului pe Pachet, după cum Doriți, vă Rugăm să Trimiteți un Mesaj la noi, În Prima Dată Când efectuați Comanda. După-Servicii Post-Vânzare: Suntem Un Profesionist De Afaceri A Companiei. Noi Va Oferim Servicii post-vânzare Bună Pentru Tine. Dacă Aveți Orice Întrebare Despre Produsul Sau Serviciul Nostru, vă Rugăm să Trimite un Mesaj La NOI. Vom Răspunde CÂT mai Curând Posibil. Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și Feedback-ul Pozitiv este Foarte Important pentru Noi. Vă rugăm să Lăsați Feedback-ul Pozitiv și 5 Stele, Dacă sunteți Mulțumit cu Produsul și Serviciul Nostru. Dacă Te Întâlnești Probleme cu Produsul Nostru, vă Rugăm să Ne Contactați în Primul rând, înainte de a Pleca de Feedback Negativ. Pentru că Vom Face tot Posibilul pentru a Rezolva orice Problema cat mai repede posibil.

De garanție și Returnare 1. 12 luni de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Cumpara cu incredere 2. Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit. 3. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare. 4. Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție. Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile.

5. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

Bine ați venit să Ne Contactați pentru OEM Cantitate Mare!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.37kg (0.82lb.)
Dimensiunea Pachetului 19cm x 10cm x 6cm (7.48in x 3.94in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Structura Vortex Pompa
Utilizare Ulei
Combustibil Baterie
Ambalare cutie
Cerere pompa de motorina, kerosen,ulei de motor
Nume De Brand grimmsky
Presiune De Joasă Presiune
Standard sau Non-standard Standard
Tensiune 12V
Teoria Pompă Centrifugă De
Ridicați capul 6.56'(2m)
Diametru admisie 1.5"(38mm)
viteza motorului 8500RPM
Debitul maxim (3.17 GAL(12L/Min.)
curent 1.8 a
Numărul De Model GS8011-12V
Diametru De Evacuare 0.63"(16mm)
putere Electric
Lungime cablu 9.84'(3m)

Produse similare