Detector P val Cutremur Obține de Avertizare Timpurie de Iminent Cutremur cutremur alarme

112.19lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Despre picătură de transport maritim

Bine ati venit picătură de transport maritim ,noi nu va include orice informații despre vânzător și de preț în pachet,astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta.Și știm că rapid de transport maritim este foarte important pentru tine,deci, de obicei, va vom trimite pachetul în termen de 24 de ore după ce vom primi plata de la tine.

Despre declare valoarea

De multe ori,vom face mică valoare declareation pentru a vă ajuta să evita plata impozitelor .de obicei, vom declara mai puțin de 10 $pentru cele mai multe pachetului, cu excepția comenzi mari.Desigur, puteți lăsa un mesaj pentru a ne cât de mult valorile declarate este OK pentru tine.

Bine ati venit picătură de transport maritim!noi nu va include orice informații despre vânzător și de preț în pachet,astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta.

Și știm că rapid de transport maritim este foarte important pentru tine,deci, de obicei, va vom trimite pachetul în termen de 24 de ore după ce vom primi plata de la tine. Notă:Deoarece battry nu a permis trimite prin posta normala,va vom trimite fără baterii,ar trebui să-l cumpere singur,vă rugăm să unstand despre asta,vă mulțumesc! Detaliu Descriere: cutremur detector este conceput pentru a oferi avertizare instantanee de activitate seismică prin detectarea "P" wave (val de compresie) de un cutremur, care se deplasează mai repede decât cele mai distructive "S" wave (val de forfecare). Cutremurul detector salvează secunde valoroase prin eliminarea presupunerile în detectarea cutremur. Acesta este capabil de a detecta cutremure mari care au loc la sute de kilometri distanță și poate detecta moderată până la cutremure minore pentru mulți kilometri în jurul zona dvs. locale. Un avantaj foarte important al cutremurului detector este că poate te trezești și să vă alerteze în momentul în care cutremurul a începe, astfel încât să puteți lua imediat capacul sau au tendința de a altor membri ai familiei. Mintea umană se bazează pe senzațiile din urechea interna combinate cu simțul văzului pentru a determina senzația de mișcare a corpului este în curs în momentul în care un cutremur începe. Dezorientare, cunoscut sub numele de vertij, poate provoca pe oameni să devină confuz și instinctiv congela pentru mai multe secunde în timpul declanșării unui cutremur. Sunet, de asemenea, joacă un rol în detectarea cutremur și de sine poate fi înșelătoare. Sunetul de un trântind ușa de garaj sau huruit scăzut de un camion de mare i-a speriat pe mulți oameni în mod fals, gândindu-se că acestea sunt pe cale de a experimenta un cutremur. Cutremurul detector poate elimina confuzia, salva secunde valoroase și de a oferi pace a mintii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Număr De Ieșire *
Tipul De Alarmă Alarma
putere *
Număr De Zone *
Nume De Brand ZOHEYONER
Dimensiune *
Numărul De Model P val

Produse similare