KZ MÂNCAT KZ-ATE de Anulare a Zgomotului Super Bass Profesionale HIFI Studio de Muzica DJ Monitor Mobil Căști Stereo Auriculare w/ Microfon

38.35lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Ca KZ-structura urechi primul profesionist de muzică căști febra, a MANCAT foloseste cele mai scumpe scule costurile de dezvoltare, imitând forma cavității locuințe și ergonomic standard de spuma de memorie, căști poartă confort de prima clasa.

KZ-a MÂNCAT folosește materiale de înaltă performanță pentru a construi cupru pronunția unitate ca sunet, cu corpul bine reglate de amortizare și sunet excelent camerei este setat pentru a arăta amețitoare calitate perfectă a sunetului. Fengyun construi de înaltă performanță cupru pronunție de unități KZ acustice design și dezvoltare, este în prezent singurul profesionist de cupru cavitatea pronunția unitate sale standarde profesionale și efectul de performanță este tradițional pronunția unitate nu se poate compara.

KZ-a MÂNCAT standard high-end de spuma de memorie, căști de protecție, poate îmbunătăți în mod semnificativ confortul la purtare și de izolare fonica. Și acest lucru de înaltă calitate spuma de memorie, căști de piață preț de vânzare cu amănuntul de aproximativ 20 de yuani, majoritatea de $ nivel va fi echipat cu căști. Astfel KZ MÂNCAT pus acest produs la un cost mult mai mare decât nivelul de produsele concurente, a MÂNCAT hotărît să devină cel mai mare preț din piață despre ureche tip căști febra muzica, nu unul!

În general cavitatea design KZ-a MÂNCAT poate fi o potrivire perfectă majoritatea oamenilor ureche canal de profil, stil avant-garde, în jurul urechii stil de poartă este mult mai convenabil în stradă, folosind exercițiu. Suprafața cavității importate din Japonia top vopsea de metal de prelucrare, textura, moda high-end, de protecție a mediului, fără miros.

Plug standard KZ-a MÂNCAT cu grâu versiune încă folosind standardele internaționale, suport pentru Apple, Samsung, mei și alte telefon mobil marca HD apel. Unele telefoane intern format standard nu poate fi compatibil interfață apeluri, vă rugăm să plătească mai mult pentru a cumpara, atunci când a cerut de client service.

Căști tip: ureche tip rana

Cască Locație: audio Profesionale clasa de performanță pentru căști

Stilul de sunet: European și American de pop, rock, bass muzica de dans

Impedanta: 16Ω

Sensibilitate: 16DB

Unitatea Diametru: 8,2 mm

Lungime cablu: 1.3 M (± 3 CM)

De Tip Plug: 3,5 MM (AURI)

Calitate standarde de performanță: CNASL1454

Gama de frecvență: 15-29000KZ

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
comunicare Cu fir
Nume De Brand KZ
Sensibilitatea 101dB
Suport Card De Memorie No
Funcția Rezistent la apa, Microfon, control Vocal, Anulare a Zgomotului, Portabil
Suport Apt-x No
Lungimea Liniei 1,25 m
Activă A Zgomotului De Fond No
Buton De Control Da
Rezistenta 16Ω
Timp pentru a pieței 2016
Plug Type Am Îndoire
Numărul De Model A MÂNCAT
Sprijin APP No
Control Al Volumului Da
Stil In-Ear
Utilizarea Telefon Mobil
Rezistent la apa No
Cu Microfon Da
Răspuns În Frecvență Gama 20-22000Hz
Conectori 3.5 mm
Vocalism Principiu Dinamic
Este wireless No
Pachet No
KZ Model A MÂNCAT
Tip Wireless Nici unul

Produse similare