120Pcs/Lot RAYOVAC EXTRA auditiv Baterii A13 13a PR48 ZA13 a312 312a PR41 ZA312 a10 10a PR70 ZA10 Baterii Zinc Aer

161.04lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Rayovac Extra Auditiv Cu Baterii

120 buc RAYOVAC EXTRA auditiv Baterii A312 Transport Gratuit! Zinc-Aer Rayovac Extra Performanță auditiv Baterii 312/A312/PR41 Descriere Produs: Model: Dimensiunea 312A pentru RIC/BTE Auditive de Ambalare: 6 bucati card, 5 carduri pe pachet. Top 1 cel mai bine vandut baterii în statele UNITE ale americii. Recomandat de 7 din 10 Audiere Profesioniștii din domeniul Sănătății Mercur formula cu tensiune mai mare pentru pornire rapidă, Superioară, design de celule care rezistă la umflarea și de scurgere, oferind o performanță optimă și o mai mare consistenc Perforate pachet permite apelare pentru a fi eliminate de convenabil de transport Ecologic pachet realizate cu materiale reciclate sau reciclabile prețul cu Ridicata este cazul. Să ne știu dacă aveți nevoie de cantitate mare de baterii, vom stabili reducere de pret pentru tine. Caracteristici produs: termen de Valabilitate: 4 ani. Cele mai multe dintre produsele noastre produse în ultimii lună Tensiune: 1.4 V. Diametru: 7.9 mm Grosime: 3.6 mm Capacitate: 180mAh

120pcs auditiv Baterii 13 13A Transport Gratuit! Zinc-Aer Rayovac Extra Performanță auditiv Baterii 13A/P13/PR48

Descriere produs: Model: Dimensiunea 13A pentru RIC/BTE Auditive de Ambalare: 6 bucati card, 5 carduri pe pachet. Top 1 cel mai bine vandut baterii în statele UNITE ale americii. Recomandat de 7 din 10 Audiere Profesioniștii din domeniul Sănătății Mercur formula cu tensiune mai mare pentru pornire rapidă, Superioară, design de celule care rezistă la umflarea și de scurgere, oferind o performanță optimă și o mai mare consistenc Perforate pachet permite apelare pentru a fi eliminate de convenabil de transport Ecologic pachet realizate cu materiale reciclate sau reciclabile prețul cu Ridicata este cazul. Să ne știu dacă aveți nevoie de cantitate mare de baterii, vom stabili reducere de pret pentru tine. Caracteristici produs: termen de Valabilitate: 4 ani. Cele mai multe dintre produsele noastre produse în ultimii lună Tensiune: 1.4 V. Diametru: 7.9 mm Grosime: 5.4 mm Capacitate: 310mAh 120pcs auditiv Baterii 10 10A Transport Gratuit! Zinc-Aer Rayovac Extra Performanță auditiv Baterii 10/A10/PR70 Descriere Produs: Model: Dimensiune 10A pentru CICHearing Sida Ambalaj: 6 bucati card, 5 carduri pe pachet. Top 1 cel mai bine vandut baterii în statele UNITE ale americii. Recomandat de 7 din 10 Audiere Profesioniștii din domeniul Sănătății Mercur formula cu tensiune mai mare pentru pornire rapidă, Superioară, design de celule care rezistă la umflarea și de scurgere, oferind o performanță optimă și o mai mare consistenc Perforate pachet permite apelare pentru a fi eliminate de convenabil de transport Ecologic pachet realizate cu materiale reciclate sau reciclabile prețul cu Ridicata este cazul. Să ne știu dacă aveți nevoie de cantitate mare de baterii, vom stabili reducere de pret pentru tine. Caracteristici produs: termen de Valabilitate: 4 ani. Cele mai multe dintre produsele noastre produse în ultimii lună Tensiune: 1.4 V. Diametru: 5.8 mm Grosime: 3.6 mm Capacitate: 105mAh

Plata :

1)Vom accepta Alipay,West Union,TT transfer bancar.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată Alipay ESCROW.

2)Am expediat de la Vilatudor.ro adresa lui NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

Transport:

1)În scopul de a livra pachetul de rapid și precis,vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti,de apreciat!

2)taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în elementul de preț sau de livrare chargs.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Garanție:

1)Element de garanție:Ne oferă o perioadă limitată de calitatea garanție de 12 luni pentru articole vândute de dating.

2)Dacă elementele sunt defecte(nu din cauza utilizării necorespunzătoare sau operație greșită).vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile se descrie defecte în detaliu(dacă este convenabil și necesar,vă rugăm să ne trimiteți fotografii sau clipuri video pentru defectele de elemente defecte).Vom avea inginerii noștri pentru a analiza defectele și apoi spune ce acțiuni trebuie să fie luate pentru soluționarea problemei,dacă defectele ar putea fi rezolvate la partea cumpărătorului printr-o calibrare sau o parte a schimba,vă vom trimite instrucțiuni de calibrare sau piese de la cumpărători.dacă nu,cumpărătorii trebuie să-și post înapoi lor de obiecte defecte la noi prin intermediul lor locale posta par avion la costul lor,vom repara sau înlocui elementele și apoi posta reparat sau înlocuit elemente de cumpărători prin posta par avion la costurile noastre.

Feedback-ul:

1)va garantam 100% client satistaction.Vom da răspuns prompt la mesaj și e-Mail(în mod Normal, cu 24 oră de luni până vineri în China timp).Dacă nu primiți răspunsul nostru,vă rugăm să retrimiteți mesajul sau e-mail.vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

2)Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și întregul nostru service ,comentariul tau este foarte important în activitatea noastră

succes.Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 9cm x 9cm (5.91in x 3.54in x 3.54in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate mulțime (120 bucăți/lot)
Dimensiune 7.9x3.6mm
Nume De Brand RAYOVAC
Termen De Valabilitate 4 ani
Material Zinc-Aer
Tensiune Nominală 1.4 V
Tip De Element Ingrijirea Urechilor
Numărul De Model A312/A13/A10
Mercur Da
Capacitate Nominală 180mAh

Produse similare