Universal 1 BUC 235mm amortizor Spate de motocicleta suspensie Spate Pentru YAMAHA 50CC azot amortizor

217.65lei

Adauga la lista dorintelor

Rame Si Accesorii

Descriere produs


Descriere: Cantitate: Doar 1 BUCATA ochi pentru Ochi Centru( Gaura la Distanță): 235mm. Amortizoare spate cu azot cilindri. Pe cap rotund sub furca de Primăvară Latime: 6cm(2.4 inch) de Încărcare: 90lbs Montarea: Pentru cele Mai multe Motociclete . Pentru YAMAHA 50CC. Vă rugăm să asigurați-vă că măsurare. interfețe: "Furculiță", un fel Specific de Imagine

​​​​​​​​​​​​​​

1:Transport Gratuit În Întreaga Lume.Comenzile procesate în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este făcută și de verificare. 2:Vom aranja transportul în conformitate cu adresa cumpărătorul, cu condiția, Astfel încât vă rugăm să confirmați și să verificați adresa detalii ai umplut atunci când cumpărare. 3:metoda De livrare oferit de noi este China Post Air Mail Sau ePacket (în Funcție de diferite țări și regiuni pentru a alege) , deci, dacă doriți să alegeți DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, vă rugăm să ne contactați înainte de cumpărare. 4:În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import, vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică, dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 5:de asemenea, puteți obține informații de urmărire de la site-ul de urmărire.

1:Daca ai returnat produsul la noi, vă Rugăm să furnizați numărul de urmărire pentru noi. 2:Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și în stare. 3:Dacă ordinele nu au sosit la timp, vă rugăm să ne contactați, vom organiza o re-expedierea sau o rambursare pentru tine. 4:Dacă doriți rambursare, vă rugăm să ne contactați, și nu de a deschide un litigiu în mod direct . Vom răspunde în termen de 24 de ore 1:Feedback-ul este foarte important pentru noi, dacă aveți orice întrebări , vă rugăm să ne contactați în primul rând , vom rezolva rapid și în cel mai bun mod. 2:vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și să dea 5 stele dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 10cm x 10cm (15.75in x 3.94in x 3.94in)
Nume De Brand DIHODA
Tip De Element Care Se Încadrează De Protecție
Articol Greutate 1.8kg
Numele Modelului Amortizoare
Înălțime Element 8cm
Lățime Produs 10cm
Element De Lungime 30cm
Tip De Material Aliaj de aluminiu

Produse similare