10buc Nou DIY Fixează Bijuterii ceasuri Noi DIY Floare de Cristal se Fixează Butonul de Aliaj Colier Pandantiv

39.52lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


are doar pandantiv ,nici lanț

1.acceptam plata prin Escrow service

2.vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.

1.Am expediat toate elementele noastre la nivel mondial în termen de 48 de ore de către EMS/DHL/China Post , modul de transport maritim care va depinde de costul total. 2.noi, de obicei, nava ta pentru within7 zile de la primirea de plată. 3.vom livra produse prin EMS,DHL,FEDEX,sau China Post airmail. 6.China Post/HongKong post,în mod normal 15-60 de zile lucrătoare de la locația dumneavoastră, dar, uneori, din cauza taxelor vamale sau vreme problemă, ele pot fi întârziat un pic mai mult,sincer sper ca te-ai putea aștepta câteva zile în răbdare.

1.Dacă elementul este defect sau nu sunteti multumit de comanda,vă rugăm să ne contactați în termen de 2 zile acum. 2.toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, astfel încât acestea sunt calificate de restituire sau de schimb de bunuri. 3.cumpărătorul este responsabil pentru taxa de transport pentru înlocuire,vă mulțumesc.

1.Deoarece feedback-ul dvs. este atât de important pentru viitorul nostru de afaceri, am sincer sper că te-ar putea lăsa feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă mulțumim pentru dvs. de valoarea timp. 2.Dacă nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi netural(3 stele)/negativ(1-2 stele) feedback-ul.Putem lucra împreună pentru a rezolva problema.

1.Ne puteti contacta prin lăsându-ne un mesaj pe Vilatudor.ro sau ne e-mail sau chat-ul de pe TradeManager 2.vom răspunde în termen de 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 3cm x 10cm (3.94in x 1.18in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Stil Trendy
Tip Lanț Nici unul
client log
culoare
Buton De Dimensiune
are lant sau nu fără, nu cu lanț
Pachet 1buc/opp sac
Fine sau de Moda Moda
Politica De Returnare
Nume
Gen Unisex
lanț fără
Colier Tip Pandantiv Coliere
Material Stras
Compatibilitate ios
Dimensiune Pandantiv 18 mm
Numărul De Model Pandantiv
Tip De Element Coliere
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Greutate
Nume De Brand Jiao Disi
Forma\model Runda

Produse similare