Mogoko 1 buc Fierbinte Vindem Caine de Companie Cosplay Haine Drăguț Fălci de Rechin Fantezie, Costum Catelus Haina Sacou Costum Adorabil Albastru Hanorace

38.60lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Bine Ati Venit La Magazinul Nostru! Descriere produs vă Rugăm măsura iubit câine circumferinta gatului,corpului(spate), lungime,circumferinta pieptului înainte de plasarea comenzii,vă mulțumesc. Marimea S : Lungime Spate(cm/inch):22/8.6",Piept(cm/inch):30/11.8",Gâtului(cm/inch):22/8.6.Potrivit pentru 6.6 lb. Referință rase de caini: pisici de talie mică, Chihuahua, Yorkshire.Potrivit pentru Iarna sau Toamna Marimea M : Lungime Spate(cm/inch):27/10.6",Piept(cm/inch):36/14.1",Gâtului(cm/inch):26/10.2".Potrivit for6.6-13.2 lb. Referință Rasei: Chihuahua, Yorkshire, VIP, Pomeranian, Malteză.Potrivit pentru Iarna sau Toamna Marimea L : Lungime Spate(cm/inch):30/11.8",Piept(cm/inch):40/15.7",Gâtului(cm/inch):30/11.8".Potrivit pentru 11-20lb. Referință Rasa: Miniature Schnauzer, Pug, Pechinez Shih VIP.Potrivit pentru Iarna sau Toamna Marimea XL :Lungime Spate(cm/inch):37/14.4",Piept(cm/inch):44/17.2",Gâtului(cm/inch):34/13.3.Potrivit pentru Iarna sau Toamna material Exterior: catifea ; material interior: microfibra, ține-ți câinele să se simtă confortabil toată ziua. Orice ocazie potrivite pentru Pisica,Chihuahua,Miniatură Doberman,Yorkshine Terrier de a purta, de a face animalele de companie să devină mai atractiv și dinamic în mulțimea Ține animalul tau cald si confortabil pe tot parcursul orice activitate în aer liber. Sigur de a aduce zâmbete pe fețele celor dragi cu o mulțime de dragoste pentru animalele de companie.

Notă:

1.Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare. pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

3.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!

Pachetul include:

1 buc * animale de Companie Haine

Despre serviciile noastre

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să lăsați mesaje, am promisiunea de a răspunde asap și vă oferim cele mai bune servicii.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu uitați să lăsați 5 stele Feedback-ul Pozitiv, vom aprecia încuraja.

Dacă nu sunteți mulțumit, înainte de a pleca Negativ/Neutru feedback, contactați-ne și lasă-mă să știu că, vom rezolva problema pana te satisface.

Vă rugăm să verificați dimensiunea înainte de a confirma comanda și suntem mereu aici pentru tine.

Mulțumesc că ai venit la magazinul nostru și bucurați-vă de cumpărături!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 17cm x 17cm x 8cm (6.69in x 6.69in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.19kg (0.42lb.)
Tip De Unitate bucata
culoare Albastru + Alb
Model Rechin
Marimea M Lungime spate(cm/inch)
Marimea S Lungime spate(cm/inch)
Stil Haina cu Rechin Stil de Design
marimea XL Lungime spate(cm/inch)
Pachetul Inclus 1x Costum de Haine cu Glugă Haina
Dimensiune S, M, L, XL
Material Material exterior
Greutate 80-160g
marimea L Lungime spate(cm/inch)
Nume De Brand Mogoko
Tip Câini
Caracteristică ține-ți câinele să se simtă confortabil toată ziua.
Sezon Toamna/Iarna

Produse similare