10x DC 1 Feminin la 4 Plug de sex Masculin Cablu de 5.5x2.1mm Splitter Adaptor de Securitate

48.00lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Ați putea dori, | (vă Rugăm să faceți clic pe elementul pagina pentru prețul curent dacă mai jos ANUNȚ de reducere de preț expirat .)

10x DC 1 Feminin la 4 Plug de sex Masculin Cablu de 5.5x2.1mm Splitter Adaptor de Securitate

Descriere 100% de brand nou și de înaltă calitate produs de Mare pentru distanțe scurte conexiune pur și Simplu și aspect Profesional pentru o cablare mai Ușoară pentru instalare economisi timp și bani Ușor de utilizat caietul de sarcini Gestiona puterea ta mai eficient cu acest brand nou de la 1 la 4 power splitter pur și Simplu conectați femela jack într-un AC-DC adaptor de alimentare de la putere mai multe dispozitive electronice Folosi această putere splitter cablu în loc de alte cabluri suplimentare Lungime Cablu: 47cm Aprox 4 ieșiri de curent continuu în standard de 2,5 mm dintre cele mai comune dimensiuni Perfecte pentru camera de securitate CCTV aplicarea în acasă sau la birou Interior Dimensiune: 2.1 mm Dimensiunea Exterioară: 5.5 mm Cantitate Descrie elementul x 10 buc (Notă:Articolele nu cu pachetul de vânzare cu amănuntul. Produsele vor fi ambalate in plic cu bule sau cutie de hârtie.)

Cumpărătorului o Notificare de Plată acceptăm Escrow . Din motive de securitate ,numai livra comanda la adresa care mi-ai confirmat cu Escrow . Livrare, de Obicei, comenzile au fost livrate în termen de 3 zile lucrătoare ,vă rugăm să asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon . Pentru taxe vamale problema ,comenzile vor fi trimise ca GIFT .cumpărătorii trebuie să responsabil pentru orice taxe vamale sau TVA-ul perceput . Vă rugăm să fie informat internaționale timp de livrare hightly depinde de obiceiurile locale și post-servicii . Cele mai multe comenzi pot ajunge la 15-35 zile pentru toate țările prin China post .dar Rusia și Brazilia sunt un pic mai încet , poate avea nevoie de 20-90 de zile . Dacă nu primiți comanda în termen de 45 de zile , vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații . Garanție oferim o garanție de 1 an și testa toate produsele înainte de expediere . Dacă elementul erau defecte la livrare ,aveți până la 14 zile pentru a schimba unul nou (cu toate piesele in stare buna, include toate de ambalare ) . Vom plăti o modalitate de a reveni costul de transport maritim de la noi pentru tine în primul primirea lună ,în caz contrar cumpărătorul trebuie să plătească costul de transport maritim . Va vom trimite produsul înapoi la tine cât mai curând posibil, odată ce vom obține reparații de făcut . Garanția noastră nu acoperă la orice produs care deteriorate de către cumpărător operație greșită . Feedback-ul feedback-ul Dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii . Apreciem foarte mult de 5 Stele Feedback-ul Pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru . Dacă găsiți orice probleme cu comanda , doar nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a pleca orice feedback neutru sau negativ , vom face noastre cele mai bune pentru a asigura satisfactia dumneavoastra .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.327kg (0.72lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Tip De Element Cabluri
Numărul De Model A018ZT
Pachet de Cantitate 10 Buc
Locul de Origine China (Continentală)
Plug Type US
Dimensiune N/A
Nume De Brand Gakaki

Produse similare