Garantat 100buc 5.5 x 2.1 mm CCTV DC Putere de sex Feminin Conector Jack

89.02lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caietul de sarcini: pur și Simplu aspect Profesional pentru putere cablare mai Ușoară pentru instalare camera, a economisi timp și mai protejat cablu de conexiune electrice robinet, Nu de despicare, nu sertizare, dar numai cu o șurubelniță mică de 5,5 mm x 2.1 mm putere de sex Feminin conector diametru interior de la plug: 2.1 mm diametru Extern mufa: 5.5 mm Dimensiune: 39 mm(L) x 14 mm(W) x 13mm(H) Greutate: 6g

Termenul De Garantie

(1) O Garanție De Un An

Pachetul inclus:

100BUC 5.5 x 2.1 mm CCTV DC Putere de sex Feminin Conector Jack

dacă aveți orice probleme de plată,vă rugăm să ne contactați! Dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe bunuri, dar prețul nu este foarte ieftin, sau nu-l găsiți în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați!

1. Postul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2. Timp De Livrare:

----Prin poștă: în General 3-7 zile lucrătoare.

----Prin e-Mail de Aer: în General 10-30 zile lucrătoare. 3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. 4. Cumpărătorul răspunsuri (în cazul în care) toate impozitului sau a TVA-ului în orice circumstanțe.

1. Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere. 2. Toate produsele au garantie 1 an. 3. dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non feedback-ul pozitiv sau litigiu. vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

1. Va garantam ca toate produsele noastre sunt ", a declarat ca" in descrierile lor. Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet. 2. Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nr mare de marcare, astfel încât să putem oferi produse de calitate încă pret foarte competitiv. 3. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând, cele mai multe sunt răspuns în 12 ore de afaceri.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
dimensiune 39mm(L) x 14 mm(W) x 13mm(H)
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Gen De sex feminin
Dimensiune DC Female
Diametru exterior plug 5.5 mm
Tip De Element Video Converter
Numărul De Model DC Feminin
Tip Adaptor
Diametru interior plug 2.1 mm
Nume De Brand AZISHN

Produse similare