Lemn dulce Original Lichid Roșu de Sânge, Umflarea, Roșeață Anti Îmbătrânire, Ridurile Finelines Fermitate Pielii Ser Transport Gratuit 10 ml*2 buc

54.95lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Astăzi se Ocupe Mai multe Produse de Calitate! Actualizat Zilnic.

Lemn dulce lichid original

Despre Produs

Descriere

Lemn dulce lichid adecvat sensibilitate și alergii au pielea de culoare roșie de sânge cortex subțire pielea fragila. Din cauza vârstei sau factori genetici provoca o disfuncție a sistemului imunitar, de-a lungul străine cu alergeni-și piardă imunitatea, periferice Dumnezeu stare constantă de tensiune, există congestie umflarea, roșu de sânge, sau greu de rezolvat, lichid de lemn dulce este eficient calmeaza sistemul nervos, a spori imunitatea, ușor ameliorarea simptomelor de alergie, super penetrare, hidratare, antirid, hidratare, albire, anti-imbatranire, repara celulele deteriorate, crește elasticitatea pielii. Din cauza vârstei sau factori genetici provoca o disfuncție a sistemului imunitar, de-a lungul străine cu alergeni-și piardă imunitatea, periferice Dumnezeu stare constantă de tensiune, există congestie umflarea, roșu de sânge, sau greu de rezolvat, lichid de lemn dulce este eficient calmeaza sistemul nervos, a spori imunitatea, ușor ameliorarea simptomelor de alergie.

Instrucțiuni

Pielea sensibila cauzate de cauze de următoarele două aspecte:

1, deoarece celulele pielii deteriorate părăsesc sistemul imunitar al pielii scadă, rezultând în subțierea stratului cornos al pielii umiditate nu este suficient, rezultând într functiei de bariera a pielii este prea slab, incapabil de a rezista la stimuli externi. Apoi pielea fibrelor nervoase din cauza frecvente stimuli externi, prea tare, făcându-l ușor pentru a produce roșeață, febră, senzație de mâncărime, furnicături, erupții cutanate și disconfort fenomen. Această categorie este de obicei din cauza la contact cu pielea contact cu lucrurile hormonale.

2, este foarte simplu, din cauza unor factori genetici și de pielea sensibilă piele sensibila.

Pentru oameni

1, arata pielea subțire, predispuse la alergii, cu fața roșie de sânge în mod semnificativ (capilare dilatate).

2, cu ușurință pielea spălată, în general, schimbările de temperatură, la rece sau la cald, pielea spălată sunt ușor febra.

3, vulnerabile la rău factorii de mediu, schimbările sezoniere și produse de îngrijire facială pentru a stimula, de obicei, atribuite de factori genetici, dar mai mult ca urmare a utilizării de hormon de produse cosmetice pentru piele de a deveni sensibile, și poate fi însoțită de sistemice pielea sensibila.

4, apariția de roșeață, febră, senzație de mâncărime, furnicături și alte vulnerabile la stimuli externi.

5, roșeață severă și erupții cutanate.

6, cu tonul pielii inegală probleme, inflamatia se estompeze ușor să lase amprente sau pete.

7, piele subtire, stratul cornos incomplete, ușor de scalare.

8, capacitatea de reținere a apei, pielea întinsă și uscată.

9, o mulțime de inexplicabile brusc acnee, folosind orice produse de acnee sunt ineficiente. Vorbind în general, Cauzele de Acnee, de obicei nimic mai mult decât dieta, hormonale dizarmonie, cauzate de presiune sau genetice. Apoi, mulți oameni vor alege să utilizați produse de acnee, dar, de cazuri clinice a constatat că dintr-un motiv necunoscut, este dificil de a vindeca acnee, deoarece nu există nici un tratament simultan de alergii ale pielii cauzate de atacurile repetate. Brand: Planta Cadou de Origine: CHINA Caracteristici:

Lemn dulce lichid original

Rapid la ameliorarea simptomelor alergice

Super penetrare,

Hidratare, riduri,

Reconstituirea albire,

Repararea celulelor deteriorate anti-imbatranire,

Crește elasticitatea pielii. Ingrediente:

apă, glicerină, propilen glicol, gumă xantan, extract de lemn dulce, cal dinte extras, hidroxietil celuloză de metil isothiazolinone perioada de Valabilitate:

3 ani (Made in China, data de producție va fi marcat în mod clar pe etichetă. ) Sugerează folosit:

Pentru Îngrijirea Pielii De Ambalare:

Sigilate Cantitate pachet:

2 BUC Greutate:

20ML Cum să utilizați: După curățare, se deschide originale steril cu capac de sticla, montate cu transparente de mediu picurare, ușor bazale soluție poate fi aplicată. Instrumente de Import mai bune rezultate de tipul de Piele: Toate tipurile de Piele Pret en-Gros: Mai mult de 3 bucati, reducere de 5%

Notă Ulei de origine este China producătorul este Guangdong China produse cosmetice de calitate, numai pentru uz extern, nu poate mânca.

Mai Multe Info Produs

Descriere chinez Imagini de referință, Orice întrebare, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați

De Ce Să Alegeți ? Planta Cadou De Natura Și De Înaltă Calitate Secret. Planta Cadou este o plantă naturală, ulei esențial de producție a întreprinderilor,GMP atelier de producție,echipamente importate,tehnologia de extracție,multe națională de siguranță certificat de inspecție,să adere la natural și de înaltă calitate, uleiuri esențiale feedback-ul clientului.

Planta Cadou produse de detectare de securitate.

Planta este Darul profesionale de sănătate și frumusețe vânzător în china, vinde o mare selecție de produse de înaltă calitate, care sunt fabricate în China pentru un pret accesibil.

Suntem foarte incantati sa fie capabil de a conecta cu clienții din întreaga lume și de a face linia noastră de incredibil de sănătate și frumusețe produse disponibile pentru ei, oriunde ar trăi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Numărul De Model Lemn dulce lichid original
produse cosmetice efficacies pielii, repararea pagubelor, după soare reparații, du-te capillarie, exfoliere
caietul de sarcini pistrui dimensiunea normală
Caracteristică Albire
Ingredient Lemn dulce lichid original
crema de zi ance tratament
Gen Unisex
Utilizarea Fata
Tip De Element Crema
cosmetice efficacies cicatrice / în india, și-a rupt
potrivit pentru toate tipurile de piele Pielea
cosmetice caracteristică utilizați efect bun, nici unul
Nume De Brand Planta Cadou
NET WT 10ml
efficacies micsora porii

Produse similare