Descriere produs
Tradițional Japonez Takobiki cuțit (caracatiță, calmar cuțit) este proiectat pentru tăiere subțiri sashimi, caracatiță și calmar. Deoarece claritatea sa, puteți ușor de a utiliza greutatea în sine pentru a face tăiere, rămâne, astfel, cea mai mare fresheness produsele alimentare pot fi, eventual. Acesta este secretul din clasa de top sushi și sashimi pregătirea. Ca versiune îmbunătățită a tradiționale Yanagiba cuțit, TUO Takobiki este de care mai meticulos si profesionist.
TUO 9.5 inch Profesionale Takobiki Sashimi Cuțit pentru toate motivele
TUO Sashimi Cutit este fabricat de artizani cu cea mai mare grija pentru a crea calitate premium cuțit, care oferă performanțe excepționale. Fără sudură de construcție și neted lustruit contururi asigură fără mâncare sau germenii pot fi prinși.
Acesta este completat cu o tradițională Japoneză de mana alb mâner din lemn fixată cu un ABS mâner de plastic, care este adoptat de un design ergonomic. Tradițional Japonez Takobiki cuțit (octupos, calmar cuțit) este proiectat pentru tăiere subțiri sashimi, octupos și calmar. Este potrivit pentru profesioniștii care include bucatari, mancare, catering, culinar, experti, precum și oameni obișnuiți.
NOSTRU GARANȚIE pe VIAȚĂ: Ne vom garanta un produs superior, care vă va oferi o durată de viață de serviciu exemplar
Pachetul include:
1 × Sashimi Cuțit
Atenție:
SPALĂ cu MÂNA lame blând cu detergent de vase, clătiți curat și uscat prosop imediat
NU cotlet de oase sau de a folosi cuțitul pentru a tăia pe obiecte dure și de suprafață ca placa de tăiere de sticlă sau granit
De obicei, dacă vă simțiți că salturile lama are nevoie de doar un pic de stropping, nu resharpening. Resharpening ar trebui să fie o întreținere anuală eveniment, nu de zi cu zi, săptămânal sau lunar.