Cleqee P78 20:1 Atenuator de Semnal 10MHz lățime de Bandă Osciloscop Accesorii Adaptor BNC Oscilloscopio HT201 Versiune de Upgrade

24.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Cleqee P78 20:1 Atenuator de Semnal 10MHz lățime de Bandă Osciloscop Accesorii Oscilloscopio

Acest produs a fost conceput pentru a permite injectorului de combustibil și primar de aprindere forme de undă pentru a fi măsurată cu ajutorul osciloscopului produse.

Caracteristici:

Poate permite osciloscop pentru a măsura injectorului de combustibil și primar de aprindere forme de undă.

Atenuator pasiv cu 20:1 atenuare.

Dacă introduceți o 20V semnalul de ieșire poate o 1V semnal.

Prin utilizarea acestui produs, osciloscop poate măsura o tensiune mai mare decât gama sa(*20V).

Avertizare:

Vă rugăm să rețineți: acest atenuator nu ar trebui să fie folosit pentru orice înaltă tensiune măsurători, altele decât injectoarele de combustibil și primar de aprindere.

Caietul de sarcini:

Atenuare: 20:1

Lățime de bandă: 10MHz

Rezistență De Intrare: 1.053 M

Element Dimensiune: 60 * 18 * 16mm / 2.36 * 0.7 * 0.6 în

Element Greutate: 26g /0.85 oz

Privire De Aproape:

1. Livrarea va fi amenajat prin DHL/UPS/Fedex/TNT/EMS,în mod normal, se va lua de 3~15 zile lucrătoare pentru a ajunge în cele mai multe țări.

2.Ne poate ajuta, de asemenea, vă expediem prin aer,atunci ai nevoie pentru a merge la portul de Aer totake aceasta ,este nevoie de aproximativ 15-60 de zile pentru a ajunge.

3.În cazul în care mărfurile sunt în cantitate mare și nu ai nevoie de bunuri atât de urgent ,puteți alege de mare pentru a salva unele de transport de marfă cost care durează aproximativ o lună pentru a ajunge. Reveni&să ne Contactați (1)acceptam retur,vă Rugăm să ne contactați prin mesaj sau e-mail înainte de a reveni,element ar trebui să fie returna în termen de 14 zile de returnare vor fi plătite de către cumpărători. (2)în Cazul în care pachetul de mai mult de 40 de zile nu au fost primite, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.(Rusia și alte țări va dura mult mai mult decât alte țări astfel încât vă rugăm să fie pacient,dacă mai mult de 50 de zile nu au fost primite,vă rugăm să ne contactați) (3)Vom face tot posibilul pentru a asigura produse de calitate și servicii. Am aprecia foarte mult feedback-ul dvs. POZITIV, astfel încât vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ și feedback-ul general,vă Mulțumesc pentru sprijinul acordat! Să aveți o zi frumoasă!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.026kg (0.06lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 22cm x 1cm (9.84in x 8.66in x 0.39in)
Navele De Chang Zhou
Nume De Brand CLEQEE
Osciloscop Piese & Accesorii Tip Sonda Osciloscop & Accesorii

Produse similare