Lintratek 3G Repetor UMTS 2100mhz 75dbi Obține Controlul W-CDMA 2100 mhz Amplificatorul de Semnal Telefon Mobil LCD Display 3G Semnal de Rapel /

570.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


ÎNAINTE de a CUMPĂRA, vă rugăm să verificați locale frecvență prima. Acest model este de lucru pentru 2100MHz numai. Dacă frecvența nu se potriveste, poate nu funcționează. Multumesc!!!

Lintratek 3G Repetor UMTS 2100mhz 75dbi Obține Controlul W-CDMA 2100 mhz Amplificatorul de Semnal Telefon Mobil LCD Display 3G Semnal de Rapel /

Punct De Vânzare:

1.3G nou repetor repetidor în 2016

2.Munca pentru UMTS 2100/W-CDMA 2100 de semnal.

3.Cu AGC MGC funcție,obține controlul

4.75 db câștig mare.acoperă aproximativ 1000-1500mp, fără barieră.

5.Goale dispozitiv

Modul de lucru:

1.Antenă de exterior(utilizarea yagi/log-periodice antena) de a primi semnalul de la turn de semnal.

2.Apoi,trimite signalto repetor prin cablu .

3.Repetor primește semnalul și improvs ea.

4.După aceea,semnalul de la antena de interior(panel/antena de plafon),apoi prin intermediul cablului trimite de la dumneavoastră telefon mobil .

Notă: produsul este fără cablu,în aer liber și antenă de interior,aveți nevoie pentru a cumpara suplimentar.

Elementele sunt singura navă după plata confirmat(în mod normal va fi livrat în termen de 48 de ore). Doar nava la adresa corecta depinde de detaliile comenzii ,inainte de a plasa o comandă vă rugăm să scrieți adresa dumneavoastră de potrivire. După 45 de zile (se așteaptă Brazilia), dacă încă nu am primit coletul, vă rugăm să ne contactați înainte de litigiu, vă rugăm să ne dea o șansă de a verifica motivul și de a rezolva problema. Toate produsele noi vor verifica înainte de expediere, pentru a vă asigura că funcționează și în stare bună.

Toate dispozitivele au doi ani garantie de la magazinul nostru. Orice produs probleme, vă rugăm să ne arate un video sau niste poze de instalarea completă, vă vom cere un tehnician pentru a verifica și a vă ajuta să. Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau negative fe edback înainte de a ne contacta. Ne prețuim cu stomers precum și feedback-ul nostru prof ile.

Vă rugăm să contactați-ne prin intermediul Centrului de Mesaje, vom răspunde în termen de 24 de ore(cu excepția week-end și de vacanță din China). Pentru mai multe servicii mai bune pentru tine, atunci când ai produs o problemă, vă rugăm amintiți-vă pentru a ne arăta un video sau niste poze de instalare complet. Acest lucru este foarte important. Vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil, vă mulțumesc anticipat pentru răbdare.

Acceptam toate metodele de plată enumerate de Vilatudor.ro. Noi nu suntem responsabili pentru orice TVA sau personalizate taxe. Dacă aveți nevoie să plătească taxele de import sau nu, în funcție de țara de politică. Dacă nu puteți accepta, vă rugăm să nu cumpere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 3.2kg (7.05lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 25cm (15.75in x 11.81in x 9.84in)
Display LCD Poate afișa în timp real câștig
Frecvența uplink
Numărul De Model KW27F-WCDMA
Instalare Perete
Conector RF N femeie
acoperire acoperă aproximativ 1000-1500mp, fără barieră
Nume De Brand lintratek
Câștig 75dB
Caracteristică AGC MGC Funcția de a obține controlul în mod liber
sistemul 3G UMTS 2100MHz
Putere De Ieșire 27dBm
Greutate 3KG

Produse similare