Stepper Motor Driver Microstep128 H5742 0.5-3A DC12-32v driver motor pas cu pas pentru nema17 nema23 motor pas cu pas!.

68.15lei

Adauga la lista dorintelor

Motoare Si Piese

Descriere produs


1 x H5742 Stepper Motor Driver de 0,5-3A Microstep128 12-32vDC

Parametri:

Nume: H5742 stepper motor driver

Tensiune de alimentare: 12-32vDC

Curent: 0.5-3A

Microstep: 128

Introducere: H5742 este un profesionist în două faze stepper motor driver. Reversibilă de control poate fi realizat, selectați opt boxe subdiviziune de control (1,2,4,8, 16, 32, 64, 128) de trei comutator DIP, selectați 6-viteza de control curent (0.5-O prin intermediul a trei comutator DIP, 1A, 1.5, 1.8 A, 2,5 a, 3A). Potrivit pentru conducere 57,42-tip faza a doua, patru faze motor pas cu pas hibrid. Pentru a obține vibrații reduse, zgomot redus, motor de acționare cu viteză mare de efecte.

Caracteristici:

Alimentare cu anti-funcția inversă

Selecția curentă prin comutator DIP

De mare viteză optocuplor izolare

Ridicat de integrare și de înaltă fiabilitate

Puternic capacitatea de anti-interferențe de înaltă frecvență

Presiune maximă DC40v

Opt tipuri de reglabil de compartimentare

Automate semi-flow

Subdiviziunea de precizie 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64,128 opțional

Maxim conduce curentul este 3A

Conduce orice 2.5-O fază de curent de 2-faza sau 4 faze motor pas cu pas hibrid

Intrare cabluri instrucțiuni:

Există trei căi de semnal de intrare, acestea sunt: 1: puls semnal CP +, CP-; 2 :direcția nivel semnal DIR +, DIR- ; 3: offline semnal EN +, RO-. Există două tipuri de semnal de intrare interfata de conectare: Utilizatorii ar putea avea nevoie de a utiliza anod comun sau catod comun de conectare. (Urmare în anod comun de conectare, de exemplu) anod Comun de conectare: respectiv, CP +, R +, RO + este conectat la sistemul de control al puterii, dacă acest lucru este de + 5V de alimentare poate fi conectat direct, dacă sursa de alimentare este mai mare de + 5V, se plus externe de limitare a curentului rezistor R, pentru a se asigura optice de cuplare a unității în interiorul unității de curent 8-15mA. CP - puls semnal de intrare prin acces direcție semnal DIR - acces semnalul de activare RO - acces.

Notă : EN end nu poate fi conectat, EN eficient atunci când rotorul este într-un stat liber (offline), apoi arborele motorului poate fi rotit manual, nu pentru ajustare. După ajustarea manuală este completat, apoi RO pentru un invalid de stat pentru a continua controlul automat.

Conectarea sârmă pentru motor: Două-faza 4-sârmă, 6-sârmă, 8-wire fir de conectare:

Cu patru fire acces direct; șase linii nu se conecta la centrul de la robinet, va ridica ambele capete pentru a (intermediar robinet poate fi determinată în conformitate cu rezistență); opt linii pot fi conectate în paralel sau în serie, în paralel pentru curent mare de conectare.

Diagrama de cablare a sistemului:

Disk controller si cabluri, motoare electrice, surse de alimentare, anod comun legătură cu, de exemplu:

Notă : vă Rugăm să deconectați cablul de alimentare cabluri de alimentare, cabluri electrice trebuie să fie atenți să nu confunde fază, faza de faza de scurt-circuit, astfel încât să nu deteriora unitatea.

Setarea numărului de segmente:

Compartimentarea este selectorul comutator driver de bord pentru a selecta setarea, în funcție de setul de date tabel de selecție subdiviziune (de preferință stabilită în caz de pană de curent). După destrămarea motor pas cu pas cu pas unghi se calculează după cum urmează: Unghi de Pas = Motor inerente unghi de pas / segment numarul. Cum ar fi: un pas natural unghiul de 1,8 ° pas cu pas cu motor în patru segmente sub unghi de pas de 1,8 ° / 4 = 0.45 °

Dimensiunea actuală setări driver de placa reglabil gama de curent de 0,5 a ~ 2.8-O, date specifice, vă rugăm să consultați următorul selecției curente de masă. Un Driver de placa switch-uri DIP 4,5,6, respectiv, S4, S5, S6.

Despre funcționalitate offline (activare): După deschiderea funcționalitate offline, nu este blocat rotorul este într-un stat liber, puteți roti cu ușurință, apoi de intrare a semnalului puls nu răspunde, opriți motorul acceptat după acest semnal puls semnal normal.

Plata:

Vom accepta credit paypal, transfer bancar, western union etc.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile calendaristice de la sfârșitul perioadei de licitație.

Probleme și Feedback-ul:

Vă RUGĂM să NU lăsați feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta.

Suntem sinceri și de ajutor furnizor , vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele cu tine.

Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru magazinul nostru, astfel încât vă rugăm să ne contactați înainte de a vă doriți să lăsați un feedback negativ.

Mulțumesc foarte mult în avans .

Rambursare:

Dacă NU sunteți MULȚUMIT cu pachetul nostru de produse este daune, vă rugăm să nu-l semneze și să ne contactați imediat.

Dacă este posibil, vă rugăm să ia câteva fotografii sau de a face un mic video despre asta. Aceasta ne va ajuta pentru a rezolva problemele.

Notă:

Putem produce produse în conformitate cu noastre de design clientului.

Dacă ai nevoie de ceva foarte special, vă rugăm să contactați-ne despre ea.

Suntem dispuși să vă ajute în privința asta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.42kg (0.93lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand G-MAȘINĂ DE PENNY
Cerere stepper motor driver
Numărul De Model H5742
Microstep 128
curent 0.5-3A
Tensiune 12-32vDC
Alimentare DC
Tip Motor Motor Pas Cu Pas

Produse similare