Noi Leadshine DM2282 CNC de Înaltă tensiune Digital pas cu pas Drive 2-faza de lucru 80~220VAC, afară 2.2~8.2 O împinge NEMA34 ȘI NEMA 42 motor

532.59lei

Adauga la lista dorintelor

Motoare Si Piese

Descriere produs


Noi Leadshine DM2282 CNC Digital de înaltă tensiune Conduce pas cu pas 2-faza de lucru 80~220VAC, afară 2.2~8.2-O ,poate împinge stepă motor NEMA 34 și NEAM 42

Caracteristici:

- Anti-Rezonanta, oferă cuplul optim și null-uri mid-range instabilitate

- Motor de auto-identificare și parametru de auto-configurare tehnologie, oferă răspunsuri optime cu motoare diferite

- Multi-pas cu Pas permite o rezoluție scăzută pas de intrare pentru a produce o mai mare microstep de ieșire pentru buna performanță a sistemului

- Microstep rezoluții programabil, de la full-pas pentru a 102,400 pași/rev

- Soft-start în timpul initial de putere-up

- Tensiunea de alimentare de până la +220 VAC

- Curent de ieșire programabil, de la 0,5 a la 8,2 Un

- Puls frecvență de intrare de până la 200 KHz

- TTL compatibil și izolate optic de intrare

- Automate de repaus-reducerea curentului (rata de Reducere poate fi configurat software-ul)

- Potrivit pentru 2 faze si 4 faze motoare

- Suport PUL/DIR și CW/CCW moduri

- Supra-tensiune, Sub-tensiune, supra-curent, faza de eroare protectii

Descrieri:

La DM2282 este un de înaltă tensiune, complet digital, pas cu pas conduce dezvoltat cu DSP avansat algoritm de control bazează pe cele mai recente mot ion tehnologie de control. Acesta a atins un nivel unic de sistem de finețe, oferind un cuplu optim și null-uri mid-range instabilitate. Motorul său de auto-identificare și parametru de configurare automată caracteristică oferă instalare și configurare rapidă pentru a optimă moduri cu diferite motoare. În comparație cu tradiționale analogice disk-uri, DM2282 poate conduce un motor pas cu pas la mult mai mic zgomot, de încălzire mai mici, și mișcare lină. Caracteristicile sale unice de a face DM2282 un ideal choi ce pentru înaltă cerință aplicații.

Aplicații :

Potrivit pentru o gamă largă de motoare pas cu pas, de la NEMA marimea 34 la 51. Acesta poate fi utilizat în diverse aplicații, cum ar fi laser cutt ers, marcare laser, de înaltă precizie X-Y mese, mașini de etichetare, CNC router, etc. Caracteristicile sale unice de a face DM2282 o alegere ideală pentru aplicații care necesită atât low-sp fed ușurință și viteză mare de spectacole.

1. De plată .

1 acceptăm Alipay,,West Union, TT . Toate cardurile de credit sunt acceptate prin proces de plată sigur ..

2 Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape , vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile .

2. Transport .

1.am acceptat TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL . (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății .

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare .

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință .

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta .

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului .

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida .

3 Politica De Returnare .

1.Cumpărătorul are 7 zile pentru a returna produsul (cumparatorul plateste taxele de transport maritim). Bani înapoi de garantare!

2. Va vom oferi o rambursare completă/liber schimb în cazul în care elementul este DOA(dead on arrival) sau defecte, la primirea pachetului. Dacă elementul nu este defect, cumpărătorul trebuie să plătească 10% taxa de repopulare plus taxa de transport pentru retur/schimb.

3. După 1 lună, în timp ce în termen de 1 an: fără întoarcere permis, cumpărătorul va fi responsabil pentru toate de garanție de transport maritim și de manipulare a noastră Hong Kong Serviciul de Asistență pentru Clienți.

4. Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 14 zile de la data raportului problema.

5. Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.

6. Toate produsele au garantie 1 an .

4. Feedback-ul .

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
Numărul De Model DM2282
Alimentare AC
Tip Motor Motor Pas Cu Pas
Tensiune 220V

Produse similare