QUEENWAY Lebede M1 Biblioteca 2.0 Stereo de Acasă Raft Difuzor de 5" Bass-medii Driver

2 822.00lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere :

Lebedele M1 vorbitor este un design atemporal, care a fost în producție de aproape 10 ani. Raft design este un adevărat high end vorbitor de design care oferă cel mai înalt nivel de transparență și absolută indica imagistica.

Camerele elegant concepute dulapuri sunt de sunt construite folosind cireș masiv oferind o structura densa, cu un minim de rezonanță. Suprafața fiecărui cabinet au fin dirijate detaliază liniile de pe partea de sus și de jos și au marginile rotunjite. Fata deflectoarele sunt acoperite în piele neagră și înapoi panourilor sunt finisate în negru, cu o pereche de înaltă calitate posturi cu caracter obligatoriu.

La miezul M1 design este șofer de tehnologie. La RT1C foloseste un tweeter isodynamic panglică design cu temperatură ridicată Kapton membrană într-un liniar de configurare cu neo bar magneți. De înaltă frecvență de răspuns este de nivel și echilibrată mult trecut de 40 kHz. Difuzoare de 5" Kevlar / Hârtie woofere noastre se bazeaza pe bine cunoscut seria F woofer design si da extrem de buna medii și bine echilibrat bas scăzut la 40 Hz.

Din cauza cantitatea de vânzări motiv, nu avem puterea de a construi după-vânzare service center în local. Dar produsele noastre prețul este mai ieftin în aceeași calitate, suntem încercarea de a oferi servicii mai bune! Perioada de garanție pentru toate produsele noastre este de 2 ani. În termen de 2 ani, putem oferi reparatii piese gratuit. și tu nu trebuie să plătească taxa de transport maritim din China, nu este nevoie de cumpărător și vânzător de cooperare de problema de diagnoza. După 2 ani în prezent, va putem oferi reparatii piese gratuit. Dar cumpărătorul ar trebui să plătească taxa de transport maritim din China.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 17.0kg (37.48lb.)
Dimensiunea Pachetului 33cm x 55cm x 25cm (12.99in x 21.65in x 9.84in)
Tip De Unitate Pereche
Canale 3.1
număr de difuzoare (fata) 2
Difuzor Tip De Conexiune Transmisie analogică
Carcasa Difuzor Material Lemn
Nume De Brand QUEENWAY
Data De Lansare 2014
Caracteristică Specială Mini Sistem
Formate De Disc Nici unul
Tip De Jucător Nici Un Jucător Nu
Numărul De Model Lebede M1
modul de sunet PCM

Produse similare