Noul 2.0" Touch Screen-Cheie C6 Car Black Box Dual Lens Motocicleta DVR Camera Video Recorder Suport GPS și G-senzor

247.00lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Noul Concept 2.0" Touch Screen-Cheie C6 Car Black Box Dual Lens Motocicleta DVR Camera Video Recorder Suport GPS și G-senzor

Salutat de afaceri en-gros!!

Caracteristici principale : *2 CANALE de înregistrare cu sincronizare *Dual separate IP57 dispersor cu iluminare redusă *Suport de la 2,5 la 20 de metri de sârmă de departe-end lentile ascunse de instalare *2.0" TFT cu ecran tactil cheie *înregistrare în Buclă *Wired controller dispozitiv (opțional) *sistem de Alarmă dispozitiv (opțional) *GPS (opțional) *conectabil cu baterie de mașină fără încărcare problema (mai bine decât în mod normal camera de sport) *Built-in flash de lumină în Comparație cu C3 , avantajele C6 sunt: *De dimensiuni mai mici *Atingeți tasta de ecran *Suport GPS tracker demo Video luate de către clienții noștri(Pls alege 720P HD youtube): *pe timp de Zi : https://www.youtube.com/watch?v=kmoEt7ymVGU *pe timp de Noapte : https://www.youtube.com/watch?v=8kq8ZSWqg54

Demo Video luate de către clienți:

Wirning Diagrama :

Cu fir Telecomanda si antena GPS sunt Opționale Dispozitiv

Standard lista de Ambalare 1 x Unitatea Principală 1 x cablu USB 1 x 3M Suport 2 x aparat de Fotografiat Separat, 1 x Permanentă sursă de alimentare 1 x cablu Șuruburi / 3M Autocolant (Set)

A. Sârmă controler de aplicare 1.)Apăsați orice buton pentru a salva un fișier video numit "cheie 001 002 003...." care nu vor fi suprascrise . 2.) Show-camera de stare LED indicator de flicker frecvență DVR Statutul de 0,5 s de Lucru în mod corespunzător 0,1 s de înregistrare de Urgență 0 s ( Lumina ) a Opri înregistrarea Liberă ( Lumina ) Power off 3.) Fir controler accesorii *2,5 metri prelungitor x1 *Controler x1 *Comutator de cabluri x1

Instalarea imagini de la clienții noștri:

Efectul în timp de zi & noapte Din china:

DE LA HK:

Plata:

1. Putem accepta T/T , Western Union, Escrow și de plată, cel mai bun mod este online Escrow de plată, puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte, atunci când comanda. 2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem. 3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Livrare:

1. Va vom trimite bunurile în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat. 2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare, probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. În plus, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)

Garanție:

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție 2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. 4. Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

Feedback-ul:

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. 2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 22cm x 16cm x 8cm (8.66in x 6.30in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.55kg (1.21lb.)
Tip De Unitate bucata
Cardul De Memorie Sd Opțiunea 1, Opțiunea 2 Opțiunea 3 Opțiunea 4 Opțiunea 5 Opțiunea 6, Opțiunea 7
Pixeli 130Mega
Ecran Tactil Da
Video Cod MJPG
GPS logger Extern
Card De Memorie Necesar Reding Viteza Clasa 10
Limba OSD Rusia,Spaniolă,Portugheză,Japoneză,Coreeană,Turcă,Italiană,Chineză (Tradițională),Chineză (Simplificată),Engleză,Germană
Baterie Built-in
Mod De Asamblare După Încărcare Mașină Integrat
Raportul Ecranului 4
Format Video AVI
Interfață Micro SD/TF
De Viață A Bateriei Mult
Tip De Element DVR auto
Max De Memorie Extern 32g
Capacitatea Bateriei Polimer Baterie 250mA/3.7 V
Caracteristici Speciale Dual Lens,Display Led,Înregistrare Ciclu,Ora Și Data De Afișare,Alții,Microfon
Chipset-Ul Producătorului stk
Ambalaj Original Da
Nume De Brand SYS
Coliziune G-Senzor Trei axe Stereo Detectarea Coliziunilor
Dimensiunea De Afișare 2.0"
Numărul De Lentile 2
Unghi De Vizualizare 120°
Senzor De Imagine 1/3 Cmos Color
De Cadre Pe Secundă 30
Rezolutie Camera 640x480

Produse similare