Cumpărături gratuite francez ulei esential de lavanda 2ml,acnee India,Cicatrice de reparații,Ajuta la somn de îngrijire a pielii

18.73lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2635529371797767 VÂNZARE FIERBINTE !!!! NE $ 10.18 /bucata US $ 11.07 /bucata US $ 24.41 /sac NE $ 14.94 /bucata NE $ 16.17 /bucata NOI 1.45 dolari /bucata US $ 7.46 /bucata US $ 6.93 /bucata US $ 6.88 /bucata US $ 6.81 /bucata

2635529371785850 Frumusete Lichid Original, US $ 6.81 /bucata US $ 6.86 /bucata US $ 6.86 /bucata US $ 6.79 /bucata US $ 6.93 /bucata US $ 6.86 /bucata US $ 6.88 /bucata US $ 6.78 /bucata NOI 6.67 dolari /bucata US $ 6.86 /bucata US $ 6.88 /bucata US $ 6.74 /bucata US $ 6.93 /bucata US $ 6.93 /bucata NOI 6.67 dolari /bucata Ziua Mamei, 9 Mai - Mai 10thsend preferate de piele de la mama. 30% -50% . De Ziua mamei, trimite preferate de piele de la mama. 30% -50%

Numele: ulei esential de lavanda

Denumirea botanică: lavandula angustifolia

Sursa: Floare

Extractio n Metoda: Dist illation

Origine: Franța

[ Notă ]

Lavanda este un număr mic de uleiuri esentiale pure pot fi utilizate direct în ulei. Dar pe termen lung sau utilizarea grele trebuie să diluare.

Q: No ncy poate folosi lavanda face?

O: Pentru că lavanda musculare netede efect de relaxare (deci numai nervii și ameliorarea palpitatii si o t i efectele fiziologice), este recomandat la începutul sarcinii 14 săptămâni în urmă, pentru a evita folosirea, pentru sarcina de 14-28 de săptămâni de sarcină, se poate folosi anti-proprietăți calmante , oferindu-se un aer profesional al serviciilor sarcină ușoară.

Q: sugarii și copiii mici au nevoie pentru a evita folosind-o?

A: Deși câteva lavanda uleiuri esențiale pure pot fi utilizate direct, dar pentru sugari și copii mici (șase luni) s-a sugerat să 1cc la 5-10 picături de ulei pe baza de diluare mod, dar nu trebuie să fie evitate.

uleiuri de lavanda

Alte specificatii:

[Prezentare]

Lin Heung în Franța, suprafețe întinse de lavandă floare, aproape un violet mării, a fost cu un albastru violet, într-adevăr foarte frumos, Marea Britanie, Iugoslavia a crescut, florile sale pot fi obținute prin distilare uleiuri esențiale, deși extract de floare, dar aroma, dar cu ierboase și lemnoase, uleiul este galben deschis, un alt fel de soiuri de LAVANDIN aroma este similar, dar efectul este slabă.

[Efect]

Analgezic, anti-convulsive, anti-depresiv, anti-inflamator, anti -reumatice, antiseptic, antispasmodic, antiviral, bactericid, carminative flatulență, vezicii biliare, și de a promova cicatrici, de emoție, de a promova activitatea celulelor. Ameliorarea congestiei și umflarea, deodorante, detoxifiere, diuretic, trece prin, fungicide, scăderea tensiunii arteriale, Lee nervoase, înapoi la sănătate, sedare, Lee splina, memento-uri Khan, vindeca ranile. Hipertensiune arteriala, bronsita, dureri în gât, răceli, dureri în gât, astm, tuberculoză, indigestie, dureri musculare, caderea parului, tenul gras, regenerarea riduri, cosuri, inflamatie, și de a promova cicatrici, eczeme, arsuri, arsuri solare, pecingine , epilepsie, fluxul menstrual, dureri menstruale, ajuta la producerea, de descărcare de gestiune vaginale, reduce stresul, scuti depresie și anxietate, insomnie, fizică și mentală se intinda picioarele lor, antibacterian, deodorant, antiseptic, insecte.

[ Ajuta să dormi]

Cele două picături de ulei esențial de lavandă picături pe un tampon de vata pe interior de perna este plasat, te fac să zâmbești de somn. (Notă: o notă de lavandă ajută rolul de somn, dar în schimb există un miros puternic de lavandă răcoritoare înălțătoare efect.) Și cu maghiran (lavanda: Maghiran = 4:1) poate spori efectul sedativ al insomnie severă similare mai bine de asistență.

Lavanda purificare baie]

Se toarnă o cadă de apă caldă, picurare 5-8 picături de lavandă, baie timp de 15-20 de minute, puteți elimina oboseala, nervi de relaxare, dar, de asemenea, în timpul zilei pentru a elimina locurile unde energetice negative (cum ar fi spitale, cimitire, etc.).

[Urgență de familie]

Lavanda este foarte eficient pentru arsuri, poate promova regenerarea celulelor. Arsuri, tăieturi, colorate cu bumbac, ulei esential de lavanda, aplicat direct pe rana, doar câteva secunde, durerea a dispărut, nu forma vezicule, accelera vindecarea ranilor.

[Antibacterian] ginecologice

În caz de vaginita fungice, ulei esential de lavanda direct (sau într-un raport de 1:1 cu orice uleiuri de bază), aplicate la nivelul vulvei și vaginului, care poate în mod eficient anti-inflamator, rapid a reveni la sănătate.

[Îmbrăcăminte] de control al dăunătorilor

Pune cateva picaturi de ulei esential de lavanda pe o minge de bumbac și a pus câteva colțuri de dulap, de îmbrăcăminte și de combatere a dăunătorilor poate ajuta și să dea haine pentru a aduce în stare proaspătă și elegant aroma.

[Psihologice]

Pentru că stabilitatea emoțională, astfel încât starea psihologică de tulburare au un efect pozitiv. Pentru a purifica, calmeaza mintea, reduce sentimentul de furie și de epuizare, oamenii pot face față cu calm de viață. Pentru că se poate echilibra sistemul nervos central, astfel încât starea de panică și frustrare utile. Există o clară calm și liniștitor, nu este destul de bun pentru insomnie Shu Fang și confort spiritual, spre deosebire de un somn obișnuit uleiuri esentiale, uleiuri de lavanda si zi de utilizare la locul de muncă, nu numai că nu va avea nici un impact prea slab, dar, de asemenea, poate oferi calm și echilibru, pentru a oferi un mediu stabil de lucru starea de spirit, pentru a potoli setea nerăbdător sau moody temperament rezultate destul de bune.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate Geanta
lavandula angustifolia De Îngrijire A Pielii
Ulei Lavanda
Ingredient uleiuri de lavanda
Nume De Brand Planta Cadou
NET WT 2 ml
Tip De Element Ulei Esential
diminua inflamatia Antibacterian
Lavanda franceză uleiuri
Ulei Esențial De Tip Ulei Esențial Pur
Scuti depresie și anxietate
Numărul De Model ulei de lavanda
100% pur uleiuri de lavanda
Promovarea cicatrici Entuziasmat

Produse similare