PUTERE de ORIENTARE FitnessResistance Trage Benzi de Latex Streching Bucla Banda Curea Pentru Pull-Up-uri Gimnastica Powerlifting Gratuit Sac

44.37lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


PUTERE de ORIENTARE FitnessResistance Trage Benzi de Latex Streching Bucla Banda Curea Pentru Pull-Up-uri Gimnastica Powerlifting Gratuit Geanta confectionata din 100% latex natural pur, care are elasticitate mare, bun film caracteristicile de formare și este foarte flexibil.

O mare de echipamente de fitness pentru flexibilitatea și puterea de formare, cum ar fi CrossFit, Trage Up-uri, de Ridicare de Putere, Corpul se Întinde, de Formare de Rezistență și alte exerciții.

Acest instrument face ca enigmă ușor pentru a rezolva --- acesta vă permite pentru a ridica doar o parte pe greutatea corpului, prin furnizarea de rezistență în direcția opusă pentru o parte din greutatea corpului. În acest fel, puteți crește cantitatea de greutate pe care doriți să ridicați cât veți obține mai puternic.

Umanizat --- lungimea este mare, și-a permis să te simți confortabil în exercițiu.

Mare valoare pentru bani --- vine într-o frumoasă cutie de transport, un card de orientare, de cauciuc-s-au unit.

Satisfacție garantată --- La magazinul nostru, suntem pe deplin stau în spatele produselor noastre. Dacă nu 100% place produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați

Articole conexe : Benzile de Rezistență Mânerele ușilor și Ancora(Comanda acum!)

----------------------------------------------- Cum Folosesc Trage Benzi? Cel mai bun mod de a obține o mai bună la pull-up-uri este de a face asistată de pull-up-uri. Aici este modul cu trupele noastre: Pasul 1: Bucla de o trupă de-a lungul pull-up bar Pasul 2: Puneți un picior sau genunchi în trupa Pasul 3: Completați Trage up-uri la fel de normal Pasul 4: Pasul în jos cu atenție și eliberați-vă de la bar. Un singur pas mai întâi, pentru a evita snap spate.

Toate comenzile vor fi livrate cât mai curând posibil,de obicei, 2-5 zile după plată. Transport gratuit prin China post air mail durează aproximativ o lună,și, uneori, poate întârziată de control Personalizat sau vreme rea.Deci, dacă nu puteți aștepta mult timp,pls vă rugăm să alegeți metoda de livrare pe care doriți. Draga Brazail Clienții ,pls vă rugăm să rețineți: din cauza mai stricte de control personalizat în țara ta,pls spune-ne CPF NR. În notă de plată. Draga Rusia Clienții , pls vă rugăm să rețineți: din cauza mai stricte normele Rusia,pls fel folosiți-vă de 3 cuvinte numele complet,sau coletul va fi returnat expeditorului. E-Pachete pentru statele UNITE ale americii durează 10-15 zile lucratoare,uneori poate întârzieri de Personalizat.

Express, cum ar fi DHL,FEDEX,UPS,TNT durează aproximativ 5-12 zile lucrătoare,dar din cauza diferenței de vămuire timp, în diferite țări,timp de transport maritim nu poate fi garantat.

EMS este foarte lent în acest an,uneori, durează o lună din cauza stricte de control personalizat.Deci pls amabilitate evita EMS dacă există o mai bună de transport maritim.

Acest lucru este în conformitate cu Vilatudor.ro PREMIER Gratuit de Returnare Politica.

Observație: Dacă doriți pentru a returna sau schimba produsele primite, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Feedback-uri pozitive () sunt foarte importante pentru noi,vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul.dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.va vom raspunde cat mai repede posibil și de a face cele mai bune noastre de a rezolva probleme și de a da un soluția mulțumit.SPERĂM CĂ VEȚI AVEA O EXPERIENȚĂ DE CUMPĂRĂTURI FERICIT!!

Putere Îndrumare specializată în producerea și vânzarea de produse de Fitness în China. Dacă ai nevoie de prețul en-gros, va rugam sa rugam sa ne contactati prin mesaj sau e-mailuri. Noi va oferim cel mai bun pret pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Locul de Origine China
Funcția Perfect pentru Corpul se Întinde, Powerlifting, de Formare de Rezistență
culoare Rosu / Negru / Violet / Verde / Albastru
pret Prețuri diferite pentru diferite ale acestora Puterea Caietul de sarcini
Numele Departamentului Unisex
Material Latex natural
Articol 5 BUC de Diferite Puterea de a Trage în Sus Ajuta Benzi
Nume De Brand PUTERE DE ORIENTARE
Cerere Trageți În Sus De Asistență Benzi
Pachet 1 * Bandă de Rezistență(Inclusiv Ghid Gratuit Card si Geanta)
Lungime 104CM (41inches)
Lățime Vezi imaginea detalii
Locul aplicabile Acasă, sală de gimnastică, centru de fitness club și așa mai departe

Produse similare