Profesionist Chinez Flaut de Bambus C D E F G Cheie Flaut Istrumento Muzicale Flauta profissional Dizi Instrumente Muzicale Flaut de Bambus

110.30lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Flaut de bambus C D E F G Profesionale Cheie Flaut Istrumento Muzicale Flauta profissional Dizi Instrumente Muzicale Flaut de Bambus

Noi vindem doar produse competitive.Pls nu se compara produsele noastre cu alte produse preț scăzut,fiecare flaut va fi verificat de sunet de muzician profesionist de mai sus de 4 ori inainte de depozit - out,nu vom trimite necalificat produse pentru cumpărători,vă rugăm să nu ezitați să cumpere,veți obține ceea ce plătiți pentru!

Mai flaut este,mai gros la diametrul interior,iar cea mai mică în sunet.Dimpotrivă,mai scurte la flaut este,mai subtire la interior diametru,iar cea mai mare în sunet.

Dimensiuni:C:65cm,D:61cm,E:55cm,F:52cm,G:48cm.Please permite de la 1 la 3 mm de eroare din cauza manuală de măsurare.Din cauza manual flaute de bambus,este o mare eroare în dimensiune,vă Rugăm să asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

Incepatori alege, în general, D E F G cheie.Diferite flaut cheie potrivite pentru a juca diferite stiluri de muzica,mai flaut sunete ton scăzut și cu mare gaură de sunet,dacă nu sunteți de mână mică,puteți alege orice cheie printre ei.Dar dacă sunteți de mână mic, adulți sau copii,vă sugerăm să alegeți F sau G-cheie, în scopul de a nu pierde interesul în procesul de învățare, deoarece de greu apăsarea găuri.

Pachetul inclus:

1*flaut de bambus

1*Flanelă set

1*Flaut Membrana

1*Membrana lipici

1*nod Chineză

Note:

1,Două secțiuni de flaut conectat de cupru articulațiilor,ușor de purtat.Ar trebui să le lega împreună în primul rând înainte de a juca.Din cauza temperaturii ridicate cauzate de sunet de flaut mai mare,puteți scoate conecta cupru în mod corespunzător,astfel, poate reduce în ansamblu teren de flaut,mai convenabil pentru grupul de cooperare.

2,Două secțiuni de flaut conectat de cupru necesara pentru a curăța murdăria, adesea,și lustruit de ulei de lubrifiere pentru a menține buna lubrifiere,atunci când plug si roti ai nevoie țineți flaut parte alături de cupru,dacă țineți la flaut cap și flaut coada,se va duce in bamboo pauză alături de cupru parte.

3,schimbările de temperatura și umiditatea aerului sunt cauze de flaut cracare,astfel încât unii prieteni a spus că n-am jucat,a avut fisura!Vă rugăm să rețineți că de obicei este nevoie de întreținere.dar din cauza caracteristicilor de bambus,nu există absolut bun mod de a preveni crack.

4,să Acorde o atenție mai mult la întreținere în vremuri obișnuite,pentru a evita flaut gol într-o cameră cu încălzire centrală și aer condiționat.Să se usuce saliva după ce a jucat și a pus-o în cutie va fi ușor de spart.

5.Din cauza diferenței Între Diferite Monitoare,Imaginea Nu Poate Reflecta Culoarea Reală A Elementului.Așteaptă cu nerăbdare pentru înțelegere!

Garanție De Calitate:

Avem echipa de profesionisti QC pentru a asigura produse de înaltă calitate și corectă de ambalare în fiecare transport.Suntem siguri că instrumentele noastre muzicale au exacte ton,sunet atractiv,buna performanta si aspectul grațios.Fiecare produs va fi verificat și testat înainte de expediere,asa ca noi va oferim produse de bună calitate, dar scăzut în preț,cred că veți obține un mulțumiți de produs de la noi.

Vamale de Eliberare(mai Puțin sau nu Taxe Vamale Pentru Bunurile Dumneavoastră!)

Ne va livra elementul și raport de valoarea bunurilor de USD 5 - 10.Poate fi necesar să plătească taxe vamale.Dar vamal va deschide pachetul și reevalua produse uneori,Avem suficientă experiență pentru a vă ajuta să obțineți produsul prin condiții de siguranță.

Feedback-ul:

Apreciem foarte mult părerea și sugestiile dumneavoastră în calitate de cumpărător,vom face noastre cele mai bune pentru a primi cel mai pozitiv feedback-ul disponibil.dacă nu vă place produsele noastre pentru orice motiv,vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți feedback-ul dvs.,vom aprecia mult!Vă rugăm să contactați-mă direct înainte de a părăsi un nurtual sau feedback-ul negativ!

Flaut de bambus C D E F G Profesionale Cheie Flaut Istrumento Muzicale Flauta profissional Dizi Instrumente Muzicale Flaut de Bambus

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 55cm x 10cm x 10cm (21.65in x 3.94in x 3.94in)
partea de flaut material Imitatie jad
culoare C, D, E, F, G
piese ori De 3 ori
Bambus de vârstă peste 4 ani
Ton C,D,E,F,G
Material amar de bambus cu vopsea albă
Nume De Brand SevenAngel
Numărul De Model 0016

Produse similare