Două din față a scaunului auto Universal huse pentru Volvo S60L V40 V60 S60, XC60 XC90 XC60 C70 accesorii auto Automobile Huse

138.03lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici Speciale

Pachet : 2 buc pentru scaune fata 2 perne și 2 henadrest acoperă

Material : Fabricat din poliester rezistent cu 5mm spuma la mijloc și un alt strat de pânză de plasă ca strat de finisare.

Funcția : Protejează împotriva crapaturi, pete, decolorare, murdărie, și animale de companie de păr.

Culori : 8 culori ( balck cu bej , neagră cu gri ,negru cu rosu , negru cu albastru , balck cu galben , toate balck , balck cu portocaliu , bej cu gri ) puteți alege , Dar putem face, de asemenea, alte culori de genul asta ( Tot negru, negru cu portocaliu , negru cu galben , bej cu gri , Toate bej , gri albastru , galben, și așa mai departe ), Dacă aveți nevoie , vă rugăm să contactați cu noi, sau de a părăsi masaje pentru mine .

Caracteristici speciale : Ușor de instalat și se potrivește cele mai multe scaune,materialul este 100% lavabil si respirabil.

Greutate : Aproximativ 1.5 kg

Locul de origine : China ( continentală )

Nume de Brand : HLFNTF

Să Acorde O Atenție

atunci când faceți o comandă , vă rugăm să completați adresa dvs. completă și numele ( mai ales Russion clienții , trebuie să completați în spate numele complet , în caz contrar nu veți primi coletul ).

S-ar putea dori să ia în considerare un set diferit dacă vehiculul dumneavoastră are spate mare de locuri cu non-detașabil tetiere în față pentru că acest set vine cu tetiere separate. - Vă rugăm să rețineți, de asemenea, acest set nu este echipat cu airbag lateral

Dacă aveți nevoie de un set de acoperire scaun de mașină, vă rugăm să ne contactați! acest scaun auto acoperă doar pentru două scaune din față.

Masina universala husa scaunului sunt aproape 99% sa se potriveasca cu masina foarte , astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji dacă se potrivește masina ta de bine .

MATERIAL

Produse șansă reală

detalii produs prezentare

Clasificarea De Culoare

Culoarea de mai multe specii, nu pentru a enumera. putem face, de asemenea, alte culori de genul asta ( Tot negru, negru cu portocaliu , negru cu galben , bej cu gri , Toate bej , gri albastru , galben, și așa mai departe ), Dacă aveți nevoie , vă rugăm să contactați cu noi, sau de a părăsi masaje pentru mine .

UNELE MODELE DE MASINI NU ESTE POTRIVIT

DESPRE TRANSPORT

va vom trimite comanda în termen de 5 zile ,deci vă rugăm să așteptați cu răbdare .

Vă rugăm să verificați codul poștal și numele și numărul tău de telefon,după ce faci o comanda

Atunci când primiți coletul , tu nu trebuie să plătească orice taxe vamale, trebuie să vă reamintesc de fiecare clienții .

DESPRE FEEDBACK-UL

Câștigătoare de mare renume și respect din partea colegilor și a clienților de când am dețină în mod constant convingerea: Clientul este Dumnezeu ,serviciu vine în primul rând! numai să depună eforturi pentru 5 stele feedback-ul pozitiv și va încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii pentru cumpărător. vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau Vilatudor.ro mesaj, și vă rugăm să ne dea de 2 zile lucrătoare de la soluționarea plângerii dumneavoastră.(Nu inclusiv sărbătoare Publică)Ore de Lucru: luni-vineri (09:00-18:00 GMT+8, NE-Pacific ora 18:00-03:00 )Ne lăsați feedback-ul pozitiv de la clienți, de obicei .Pentru a promova un sănătos Ali comunitate, sperăm că vă va face același lucru pentru noi .

Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne părăsi un feedback negativ .

Suntem siguri că există întotdeauna o soluție și nu vrem feedback-ul rău ca un final.

Cel mai bun discount pentru amabilitate. Satisfactia dumneavoastra este scopul nostru.

DESPRE DUPĂ-VÂNZARE de SERVICII, Dacă aveți orice quetions despre colet,vă rugăm să contactați cu noi ,vom face cu ea carfully și noi, de asemenea, vă va Oferi un răspuns satisfăcător,ai Încredere în mine .te rog nu deschide disputa ,Dacă nu sunteți mulțumit cu tratamentul nostru .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 25cm (11.81in x 11.81in x 9.84in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Element De Lungime 30cm
Articol Greutate 1kg
Înălțime Element 25cm
Lățime Produs 30cm
Tip De Material Gros sandwich(Fibre)
Mfg Număr De Serie Universal
set bucată 8
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Nume De Brand HLFNTF
Caracteristici Speciale Confortabil si respirabil
Aplicabile Sezon Patru Sezoane

Produse similare