DIYSECUR 10 inch cu Cablu Video interfon Usa de Securitate Acasă Interfon Sistem RFID Camera cu LED-uri de Culoare Viziune de Noapte

485.72lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


10" Video interfon Interfon Keyfobs de Deblocare 1 x Unitate Exterioară & 1 x Monitor Interior

Descriere

Video interfon este un sistem care vă permite să primiți "apeluri" de la ușa din față sau o altă ușă pe partea exterioară a clădirii, care vă permite pentru a vedea de fapt care este în afara stației și vorbesc cu ei. Se va adăuga securitate și pace a mintii pentru casa ta.

Elementul ce vizionați acum este noul nostru video de sosire ușa de sistem de telefon. Are aspect frumos și performanțe excelente. Despre unitate în aer liber, un 700tvl camera vă permite să vedeți în mod clar cine este la ușă, built-in lumini led îmbunătăți vederea pe timp de noapte, din fontă aliaj de aluminiu panou și impermeabil acoperi oferi o protecție bună pentru ea. Despre monitor interior, un 10 LCD ecran color vă oferă vedere la mare, culoare alb il face sa arate mai la modă . În plus, este fir de sistem, instalarea nu este dificil, atât din unitatea exterioară și unitatea interioară trebuie plug-and-play conector. Este un sistem de mare pentru acasă interfon si paza.

Acesta suporta Handsfree Dual-mod Interfon, Monitorizare Interior, Interior de Deblocare, Viziune de Noapte, Modul silențios și Keyfobs Deblocarea . Acesta conține 1 unitate în aer liber și 1 piscină interioară unitate . Suporta Max 2 unități exterioare și 6 unități interioare, dacă aveți nevoie de mai multe camere video și monitoare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. (2 unitate exterioară kit, ai nevoie de un mutil ușa operatorului; pentru 5 sau 6 unități interioare kit, ai nevoie de un mutil monitor amplifer.)

Principalele Funcții Aspect la Modă și Restante Video&Audio Performanta

Unitatea exterioară a din aliaj de aluminiu panou și impermeabil acoperire pentru o mai bună protecție, care este potrivit pentru exterior montaj. Unitatea interioară are o formă bună, culoare albă, de asemenea, face să arate mai la modă. Stabil microfon si difuzor oferi o mai bună Video&Audio performanta.

Compatibil cu Electrice de blocare Interior și de a Debloca, țineți casa mai sigur

Acest telefon ușă poate lucra cu 12V electric de blocare, astfel încât să puteți conecta un electrice de blocare pentru acest sistem. Cu această funcție, nu trebuie să meargă la ușa pentru a deschide ușa pentru oaspeți, trebuie doar să apăsați butonul de deblocare de pe monitor. În plus, unitatea exterioară încorporează în cititor de carduri RFID, care susține deblocarea de keyfobs. De asemenea, funcționează ca un sistem de acces. Acest lucru va aduce confort mare pentru tine si membrii familiei tale.

(Vă rugăm să rețineți electrice de blocare la sub fotografie nu este inclus, dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să ne contactați)

Dacă NU utilizați de blocare, vă puteți conecta la unitate în aer liber, direct, fără alimentare suplimentară. Dar pentru un NC grevă de blocare sau de blocare magnetic, aveți nevoie pentru a adăuga un plus de 12V de alimentare a modulului. Putem oferi astfel de modul de alimentare, electrice de blocare, controler de la distanță și butonul de ieșire, dacă aveți nevoie de aceste kituri, va rugam sa ne contactati pentru oferta.

Aplicații

Acest apartament ușa telefon sistem este folosit mai ales în 6 unități de apartament sau 6 familii de casa, care permite vistor apel cameră separată direct.

Alte opțiuni

Noi oferim mai multe opțiuni pentru exterioară și unitatea interioară. Există mai multe modele pe care le puteți alege cum doriți, vă rugăm să ne contactați pentru oferta cu modelul.

Caietul de sarcini:

Cameră De Exterior Model Nr. ID Viziune de Noapte 5 LED-uri de Lumină, vizibilă în termen de 2 metri Viziune Unghi De 90 Unghi Larg de Rezoluție 700 Linii TV, Plus Control Automat Consumul de Putere în Standby: 0,1 W; Lucru: 4W temperatura de Lucru -10 °c ~+55 °c Instalare de Perete Materiale aliaj de Aluminiu si ABS Dimensiune 173(L)*96(W)*43(H)mm Net Greutate 380g Monitor Interior Model Nr. V10A Ecran de 10" cu unghi larg, TFT LCD, 16:9 Rezoluție Ecran 1024*RGB*800 Putere de intrare AC100V-240V 50Hz-60Hz Întârziere timp de Asteptare 120s 10% Întârziere de Monitorizare timp de 40 de ani 10% Valabil Distanta de 100M (4x0.65 mm2) Consumul de Putere în Standby: 0,5 W; Lucru: 8W Adaptor de Intrare AC100~ 240V, 50/60Hz Adaptor de Ieșire DC 15V Temperatura de Lucru -40 °c ~+70 °c de Așteptare, Temperatura -20 °c ~+60 °c Instalarea montat pe Perete/lift pe birou 282 Dimensiune(L)*191(W)*28(H)mm Materail ABS Net Greutate 690g

Ce e în:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.8kg (3.97lb.)
Camera Culori
Ecran Dimensiune Ecran(inch) 10
Dimensiune Senzor(Inch) 1/4
Camera tip Senzor CMOS
Răspunde De Modul De Hands-free
Interfata De Comunicare Cu fir
Samrt Acasă Interfață No
Numărul De Model V10A-ID
Tip Sistem De Interfon
Display Tip Ecran culoare
Soneria Da
Tehnologia Digital
Metodă De Conectare Cu fir
Rezoluție 700 linii TV
Unghi De Vizualizare (°) 90
Nume De Brand DIYSECUR
Dimensiune 282 x 191 x 28mm
Zona De Intrare Nici unul
Camera IP Interface No
putere AC 110V - 240V
Control Acces Inductiv Card
Rezistent la apa Da
Kit-Ul De Configurare Unu la unu video interfon
Instalare Montare Pe Perete
Material Plastic

Produse similare