3PCS/LOT 80*80cm Copilul care Primește Pătură Bumbac Muselină Moale Înfășa Înfășurați Cârpă scutece pentru Sugari, mamele care Acoperă Prosop de Baie Unisex

45.26lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


COPILUL MIRACOL 3PCS/LOT 80*80cm Muselină Pături pentru Copii din Bumbac 100% Moale Înfășa Înfășoară o Cârpă scutece pentru Sugari, mamele care Acoperă Prosop de Baie nou-Nascuti pentru băieți și fete

De Ce Bumbac Muselină?

Muselina este un fin țesute tesatura respirabil crede că au originea în Bangladesh în timpul Evului mediu.* Una dintre cele mai pure, mai simplu, mai blând și, în opinia noastră, cel mai perfect țesături din lume, aici, la aden + anais suntem credincioși mari în muselină e mult moștenire și capacitatea de a aduce îngrijitori și copii împreună

Material: 100% bumbac muselină Tifon

Dimensiune: 80cm x 80cm (31.50" x 31.50")

Strat: strat dublu de tifon

Culoare:Ca fotografie arătat

Utilizare: Avion, Baie, Casa, Spital, Hotel, Picnic, De Călătorie

Pachet:3 buc/lot cu sac de opp

Pentru fete

Un grup

Grupa B

Grupa C

D

Pentru baieti

Un grup

Grupa B

Grupa C

D

Informații Despre Companie

Yichang Lanqier Îmbrăcăminte Co.,LTD. este un profesionist OEM furnizor de sugari și pentru copii de produse, cum ar fi copilul de muselină înfășa pătură, baby scutece, copilul saci de dormit, salopetă pentru copii etc, produsele sunt salutat călduros în SUA, Europa, Australia, Coreea, Asia de Sud-est.

Și propriul nostru brand "Nou-născuți Haine Set Special Pentru Spital" se poate ajunge la spitale pentru nivel, se folosesc Oxid de Etilenă Sterilizate de Ambalare în Vid, în condiții de siguranță și de încredere alegere pentru copilul tau! Suntem Agent General în China pentru LAT fabricarea și comercializarea,LAT este un brand foarte celebru în Australia, care de specialitate în muselină produse, acum au 100% bumbac muselină, muselina din bambus organic și muselină produse.

Calitate Garantata:

Va garantam ca toate articol trimite la tine va fi la fel ca imaginile prezentate pe discription pagina, dar poate avea un ușor diferențele de culoare din cauza diferitelor foto unghiul de fotografiere și ecran cromatism.Dacă nu poți accepta ușor diferențele de culoare,vă rugăm să nu plasați comanda.

Transport:

1. Elementele vor fi livrate în termen de 7-10 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

2. Te rog, spune-ne adresa ta de curent dupa plata,în caz contrar,ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa.

3. În mod normal, este nevoie de 18-35 de zile lucrătoare de sosire prin e-Mail, și durează 8-12 zile lucrătoare de Express.Dacă aveți nevoie de alte livrare rapida ,vă rugăm să selectați EMS și plătească suplimentar de plată .vom aranja livrare cât mai curând a primi plata

4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.

Vă rog să observați acest lucru : taxele de Import și taxele nu sunt incluse în elementul de preț și taxa de transport. Acestea sunt responsabilitatea cumpărătorului. Dar nu vă faceți griji, cele mai multe dintre produsele noastre sunt de valoare redusă, care nu au nevoie să le plătească.

Politica De Retur:

Oferim 7 zile servicii de returnare pentru toate cumpărător.

1.Singurul produs defect va fi oferit de schimb. Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 7 zile de la data la care ați primit coletul.Cumpărătorul este responsabil pentru toate în plus, costul de transport maritim.

2.Dacă există o problemă cu un produs,vă rugăm să ne contactați pentru a verifica și de a reveni elementul pentru noi, în 7 zile, după care suntem de acord să se întoarcă.

Feedback-Ul Și Rating:

1. vom reuși în funcție de satisfacție. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit de produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul dvs. pozitiv(Cinci Stele).

3. Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și va încerca mereu să te ajute.

Vă rugăm să econtact ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Dar în mod direct pentru a da feedback-ul negativ poate ajuta la nimic!!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Tip De Unitate mulțime (3 buc/lot)
Stil Simplu
Gen Unisex
Caracteristică Anti-Pilling, Incalzite, Portabil
Model Tipărite
Utilizarea Avion, Baie, Casa, Spital, Hotel, Picnic, De Călătorie
Material 100% Bumbac Tifon
Cantitatea 3pcs/lot
Potrivit greutate 3-15 kg
Intervalul De Vârstă 0-3 luni,19-24 luni,2 ani,10-12 luni,4-6 luni 7-9 luni,13-18 luni
Numărul De Model Altele
Nume De Brand COPILUL MIRACOL
Grupa De Vârstă Copii
Dimensiune 80cm x 80cm (31.50" x 31.50")
Clasificarea Scutece De Hârtie
Pătură copil înfășa Cârpe
Utilizare Pătură, asistență medicală acoperă, Pânză de scutec
Tip De Element Scutece
Technics Tricotate

Produse similare