Livrare gratuita mare 26CM Vehicul Metal Model kit de Constructii Puzzle Macara Lumineze Educație Asamblare DIY Jucarii si cadouri pentru baiat gril

91.48lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Motiv recomandate copilul uitandu-se la desene, cutie împrăștiate piese, asamblate într-o adevărată mașină de jucărie. Astfel încât să se atinge scopul formării la capacitatea copilului de a practica copilului curiozitatea despre lucruri. Capacitatea de mișcări fine, degete și mână de coordonare ochi-și exercite copii cultiva răbdarea copiilor. Copii în procesul de asamblare jucărie, ca un meșter, face fiecare pas cu atenție și încercați să-l facă mai bine. După ce au terminat de asamblare, acestea vor fi mult mai apreciat de jucăriile lui. Acest produs are o mică accesorii, 8 ani sub îndrumarea folosi de copii sub îndrumarea adulților. Caracteristici accesorii de marginea de metal lustruit piese de prelucrare, nu vă faceți griji despre copil de mână tăiat! Luminează - /asamblarea Puzzle jucării Pe piață o varietate de jucarii high-tech sunt numeroase, aceste produse deși cu înaltă tehnologie "înarmați până în dinți", aspectul rafinat, impecabil, dar lipsit foarte mult gândirea copiilor și practicarea proces. Acum copii în fiecare zi să-și petreacă o mulțime de timp să se joace cu tablet Pc-uri și telefoane inteligente, vor face mâinile copilului funcționare, creierul capacitatea de creație este mai mult și mai slab. "FIER COMMDER" jucărie a dat copilului un zbor spațiu creativ, alegerea de personalitate creatoare. Produsul istoria jucărie originea în regatul Unit. În 1898, în Liverpool, Frank Hornby pentru cei doi fii ai lui, și a inventat prima bucată de șurub, piuliță împletit metal combinație de jucării. Deși vicisitudinile vieții, până în prezent, forma și dimensiunea de jucărie mufele nu sunt modificate. Haideți să construim împreună și fac parte copiii lor jucării Această jucărie a cuprins lumea, produsele implicate în aeronave, vehicule de inginerie, auto, motocicleta, tricicleta, Troieni, moara de vânt asambla model static, precum și ultra înaltă dificultate de control de la distanță stiluri, obișnuiți să adune plastic puzzle tridimensional prieteni, poate schimba gustul, să încerce metal model tridimensional de puzzle de dificultate mai mare Oh, absolut test de inteligență și capacitatea de asamblat ca un excelent colecție de mobilier, si ce repede a cedat.

FAQ problemă comună Ce unele piese sunt îndoite? Pentru că este un aliaj de acesta poate fi îndoit în procesul de transport. Vă rog să apăsați-l, va fi capabil de a restabili aspectul original. De ce nu am găsi că unele piese nu sunt chiar în timpul procesului de asamblare? Am învățat de la unii clienți că, uneori, această problemă apare. Pentru că unele piese sunt foarte mult ca, deci, atunci când asambla, aveți nevoie pentru a distinge cu grijă. Dacă veți găsi în eroare de instalare în cele din urmă, vă rugăm să verificați accesoriile instalate. Veți fi capabil de a afla unde te afli în locul nepotrivit. Copii în instalarea de această jucărie, dacă acestea trebuie să fie însoțite de părinți? Dacă copilul dumneavoastră asamblează această jucărie, pentru prima dată, vă recomandăm ca părinții să însoțească copiii lor împreună. Deoarece FIERUL COMMDER aliaj blocuri de construcție pentru a fi mai dificilă decât asamblat din plastic puzzle tridimensional. Dar tu și copiii tăi pot obține o mulțime de distracție în procesul de instalare! Pentru că este o mulțime de piese de schimb, vă sugerăm să utilizați o cutie pentru a pune piesele împreună, și apoi adunarea. Uneori primim client pentru a reflecta faptul că lipsa de piese de problema. Am găsit asta pentru că au pierdut părți în timpul procesului de asamblare. Vă sfătuim pentru a pune toate piesele în cutie mare atunci când asambla jucăria, și pentru a evita pierderea de părți. De asemenea, nu deschide toate părțile sac de ambalare, în același timp, atunci când aveți nevoie de ea în procesul de asamblare, te duci să își deschidă punga de ambalare.

Cele mai multe dintre produsele noastre nu au ambalajul original. Vom alege cele mai potrivite de ambalare în funcție de produsele pe care le cumpara. Asigurați-vă că produsele noastre sunt livrate la mâinile tale.

1.În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, QIWI, Maestro și transfer bancar.

2.Dacă shipp cu DHL,Fedex,UPS,costul poate fi negociat din nou inainte de ordine.

3.Plata și costul nu inclusiv,impozitele și taxele locale sau orice altă import taxe

4. Vă rugăm să lista de cereri speciale (declarația de valoare,etc.)

5. În scopul de a asigura recevie articolul dvs. sunt scutite de impozit la import, Fiecare colet va fi valoarea declarată cu mai mult de 20 de dolari,dacă ai nevoie de noi într-o mai mică declare valoare,vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine.Dacă scopul de biroul vamal constată că pachetul trebuie să perceapă impozite și taxe, vă rugăm să plătească impozite și taxe la obiceiurile locale.

6.Dacă aveți orice întrebări în plată, puteți contacta Vilatudor.ro client service on-line.

faceți clic pe

Elementele vor fi livrate prin intermediul Vilatudor.ro standard de transport (>$7)sau pachet mic(

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore după verificarea

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 5cm x 36cm (9.84in x 1.97in x 14.17in)
Greutate Pachet 0.55kg (1.21lb.)
Tip De Unitate Set
Cantitatea de Elemente din Set 235
Intervalul De Vârstă > 8 ani
Nume De Brand JIAJIALE
Numărul De Model 816b
Avertizare Ai grijă de piese de mici dimensiuni
Tema Vehicul
Scara 1
Cantitatea de Elemente in Set
Vehicul Masini
Tip DIY Jucării/Construirea Modelului
Gen Unisex
Material Metal

Produse similare