BST401 4 canal de automobile injectorului de carburant/combustibil pompa/compresor AC tester se poate seta latimea impulsului si frecventa

274.53lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


BST401 4 Canale Auto Injectorului de Carburant/Combustibil Pompa/Compresor Aer Condiționat Tester/Instrument de Curățare

BST401 teser poate testa calitatea, de deschidere, de lucru, pulverizarea tuturor 12v auto injectoare și pompe de carburant.

BST401 tester se poate verifica arde, de scurgere și blocat de tot 12v auto injectoare și pompe de carburant.

BST401 tester poate testa maxim 4 unități de 12v auto injectoare împreună, în același timp sau separat.

(Puteți testa injectorului de carburant 1, 2 injectoare, 3 injectoare, 4 injectoare de combustibil, în același timp)

BST401 tester a 5 de testare de bază moduri pentru injectoarele de combustibil de testare.

BST401 tester poate regla frecvența și lățimea impulsului de maximum 4 unități de injectoare împreună sau separat, atunci când testarea.

BST401 tester poate lucra cu o baie cu ultrasunete pentru a curăța injectoarele de combustibil. Sau lucra cu orice instrumente de presiune.

BST401 tester poate testa 12v auto pompe de combustibil, și de a regla viteza de alergare de o pompa de combustibil atunci când se testează.

BST401 tester poate testa compresoare de aer condiționat, și curățați-l.

Nume: BST401 4 Canale Auto Injectorului de Carburant/Combustibil Pompa/Compresor Aer Condiționat Tester/Instrument de Curățare

Introducere

BST401 4 canale auto injectorului de carburant/combustibil pompa/compresor aer condiționat tester/instrument de curățare poate testa calitatea, de deschidere, de lucru de toate marcile si tipurile de automobile 12v injectoare și pompe de carburant. Acesta vă poate ajuta tehnicienii identifica blocat, scurgeri sau ars-out condiții. Acesta poate fi folosit pentru a conduce injectoarele de combustibil atunci când curățarea injectoarelor la o baie cu ultrasunete. Se poate testa auto injectoare, bobina de lichidare sub sarcină și a detecta intermitentă injectoare, bobina de defecte. BST401 tester poate testa maxim 4 unități de 12v auto injectoare de combustibil, în același timp, și de a regla frecvența și lățimea impulsului de injectoare de combustibil atunci când se testează. Se poate testa de combustibil pompe de scurgere, sistem electric de pompe de combustibil și de a face pompe de combustibil blocat. Se poate testa și curat compresoare de aer condiționat.

Caracteristici

1. BST401 tester are 2 conectori si 2 fire pentru a conecta cu 12v auto injectoare. Se poate testa maxim 4 unități de 12v injectoarele de combustibil, în același timp, sau de a le testa separat.

Se poate testa unul de 12v injectorului de combustibil, verificați de două injectoare de combustibil, în același timp, testul de trei injectoare de combustibil, în același timp, și o încercare de patru injectoare de combustibil în același timp.

Notă. În cazul în care clienții au nevoie pentru a testa cu impedanță redusă injectoare, BST401 tester poate testa maxim 2 unități de joasă impedanță injectoare. Deoarece curentul maxim de ieșire de BST401 tester este 15A, dar curent de joasă impedanță injectorului de combustibil este de 6A/set.

2. BST401 tester poate testa o pompa de combustibil, clienții pot folosi pe fiecare 12v auto a pompei de combustibil.

3. BST401 tester a 5 de testare de bază moduri pentru injectoarele de combustibil de testare.

Modul 1: modul NORMAL. Setarea lățimii impulsului de injectoare de combustibil este de 2,9 mS, frecvența este de 15 hz.

Clienții pot ajusta latimea impulsului si frecventa de injectoare de combustibil atunci când testarea bazat pe modul NORMAL.

Modul 2: modul SCURT. Setarea lățimii impulsului de injectoare este 250mS.

Modul 3: modul de MEDIU. Setarea lățimii impulsului de injectoare de combustibil este de 3,5 mS. Injecție contra este de 100 de ori.

Modul 4: modul LUNG. Setarea lățimii impulsului de injectoare de combustibil este de 7.0 sm. Injecție contra este de 50 de ori.

Modul 5. Modul CONTINUARE. Setarea lățimii impulsului de injectoare de combustibil este de 7.0 sm. Injecție contra este nelimitat.

4. BST401 tester poate regla frecvența și lățimea impulsului de injectoare de combustibil atunci când se testează. (În modul NORMAL)

Peste și în jos butonul de tastatura de BST401 tester sunt utilizate pentru a ajusta lățimea impulsului de injectoare de combustibil atunci când se testează, butonul stânga și dreapta sunt folosite pentru a regla frecvența de injectoare de combustibil atunci când se testează.

5. BST401 tester poate deschide și blocat injectoarele de combustibil. Pentru că de această funcție, BST401 tester poate lucra cu o baie cu ultrasunete pentru a curata injectoarele cu ușurință.

Tehnicienii nu au nevoie pentru a deschide injectoarele cu metodă electrică.

6. BST401 tester poate regla viteza de rulare a unui auto 12v pompa de combustibil.

7. BST401 tester poate testa și curat compresorului de aer condiționat.

Parametrii

Putere: 12V/9W

Dimensiuni: 28*21*8 CM

Greutate: 1 kg/set

Accesorii: 1 unitate de mașină cu 2 injectoare prize de conectare, 2 injectoare fire de conectare și unul conectorul pompei de carburant, 1 cablu de alimentare care se conectează cu baterie de masina. Red clip de cablul de alimentare se conectează cu borna pozitivă a bateriei, negru clema de cablu de alimentare se conectează cu borna negativă a bateriei.

Dacă aveți nevoie pentru a testa 4 unități de injectoare împreună, în același timp, vă rugăm să selectați nostru BST401 4 canale auto injectoare/pompa de combustibil/AC compresor tester/instrument de curățare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 28cm x 21cm x 8cm (11.02in x 8.27in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Versiune Hardware V1.0
Lățime Produs 21cm
Electronice No
Element De Lungime 28cm
Tensiune 12V
Tip De Material electrice de bord, software, cutie de hârtie
putere 15A
Articol Greutate 1kg
Tip De Element Testeri Electrice Si Testa Conduce
Extern De Certificare De Testare ISO9000
Numele Modelului BST401
Nume De Brand BSTSparkTec
Înălțime Element 8cm
Versiune Software 4 injectoare de testare, de testare a pompelor de alimentare, aer condiționat compresor tes

Produse similare