AKARZ Faimosul brand natural aromoterapie ulei de nuci kukui natural aromoterapie mare capacitate de piele de îngrijire a corpului, masaj, spa,

76.67lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


În scopul de a răspunde de protecția mediului din întreaga lume, o parte din ambalajele noastre vor fi actualizate. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră în continuare pentru AKARZ.

Ishikuri copac este Hawaii stat copac, din semințe de copac Aleurites presa de ulei, localnicii o folosesc are o istorie de câteva sute de ani, până de curând răspândit peste tot în lume. Se aplică în mod direct pentru a actualiza și de a calma pielea, lăsând nici un reziduu gras. Ishikuri ulei poate oferi umiditate și hrană pentru pielea uscata, matura si pielea deteriorate, care este potrivit pentru toate tipurile de piele. Istoria Ishikuri copaci au fost pionieri pe Polynesian island din Hawaii, și, în curând, în creștere luxuriantă, devenit Hawaii stat copac, copac pentru "iluminare". În mod tradițional, localnicii pus ulei de nuci daub la sugari, pentru a proteja pielea bebelusului de la soare, sare și alte substanțe. În plus, uleiul este, de asemenea, utilizat pentru tratamentul de alergie a pielii candlenuts, traumatisme și arsuri. Membri ai familiei regale de a folosi ca un ulei de masaj și uneori masaj de până la 7-8 ore! Aromoterapie îngrijire a pielii aplicații Ishikuri ulei este un excelent agent de hidratare, poate pătrunde rapid în piele, lăsând mătăsoasă la atingere, și nu gras. Acesta este adesea folosit pentru a salva uscat, deteriorat pielii și, ca rezultat o absorbție rapidă, poate ameliora simptomele aproape imediat. Chiar și cea mai aspră și uscată a pielii poate simți neted, moale si hidratata. Ishikuri ulei conține vitamina a, C, E, bogate în alfa-linolenic și acizi grași esențiali, aceste ingrediente pot antioxidant și protejează pielea, se aplică pe pielea de pe partea de jos, pot penetra pielea, formând un strat protector și umiditate de blocare. Bankoul ulei de nuci este potrivit pentru pielea sensibilă, se adaugă la corpul de produse este, de asemenea, foarte potrivit. În special, se aplică următoarele simptome: Arsuri solare, arsuri de radiații, arsurile mari de temperatură, vânt crapate Eczeme, psoriazis, acnee, piele uscată parul Uscat si scalp senilitate Prematură a pielii cicatrice Instrucțiuni Ishikuri ulei este uleiul de bază de calitate, potrivite pentru o varietate de produse de îngrijire a pielii, cum ar fi smântână, smântână și ulei de masaj. Dacă în modularea de încălzire, răcire și alte costuri pentru a finaliza adauga ulei de nuci, bunuri fabricate nu se expune la temperaturi ridicate în mediu. Acesta poate fi, de asemenea, aplicat pe parul uscat si scalp, picurare în cada de baie în baie, și de a face baie de lux.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
De Îngrijire Pentru
Ingredient ulei de nuci kukui
Țara/Regiunea de Fabricație Franța
Uleiuri esențiale de Calitate
Eficacitatea Îmbunătățește pielea uscata de protecție Solară și de îngrijire soare
Aplicați piele
Ulei Esențial De Tip ulei de operator de transport
Numărul Certificatului De ISO/9842_2005_45841
Nume De Brand akarz
NET WT 10ml 30ml 100ml
Tip De Element Ulei Esential
Utilizare spa , masaj , aromoterapie
Numărul De Model

Produse similare