2016 Bicicleta noua furca 1-1/8 conice 700C furca de carbon biciclete rutier furculita mat/lucios UD super lumina fibra de carbon biciclete furca fata

236.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dragi Cumparatori, bine ati venit la nostru BXT magazinul online de pe Vilatudor.ro. Firma noastra este producator de carbon biciclete piese și accesorii. Acum ne extindem piața de retail maket. Cel mai bun pret,calitate excelenta,livrare rapida si garantata de servicii sunt avantajele noastre,Pentru că ai putea cumpăra deirctly de la fabrica noastră și fără intermediar.Cu siguranță veți obține prețul cu ridicata la același nivel de calitate. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bucurați-vă de cumpărături aici! Cele Mai Bune Urări. BXT Technology Co.,Ltd. Descriere a Full Carbon Drum Furca: Nume:Full carbon 700C Drum Furculita Model:BXT-RF-009 Brand:BXT Meterial:Full Carbon Țese:UD de Finisare:Lucios/mat Conice:1-1/8"ot 1-1/8" DIMENSIUNE:700C

1) Competitiv Pret De Fabrica ! Fără Taxe De Agenție !

BXT Technology Co., Ltd este fabricarea fabrica de biciclete de carbon părți . Vindem produse de fabrica noastra direct . Fără taxe de agenție.

2) produse de Marcă !

Fabrica noastra a fost dedicat pentru a construi propriul nostru brand "BXT" . Excelent calitate cu preț competitiv ne va ajuta să câștige mai mult din cota de piață . Cu siguranță, cumpărătorii vor fi beneficiarii .

3) Stricte de asigurare a calității !

Pentru a asigura clienții noștri primesc produse de calitate excelentă , de control al materialelor pentru produse finite de asamblare , fiecare proces va fi strict administrat și supravegheat de către echipa noastră . Și noi oferim o garanție de 2 ani .

4) livrare Rapida !

Vindem direct din propria noastră fabrică , în loc de agențiile cumpere obiectele în primul rând din fabrici și trimite .

Atenție:

Înainte de a aproba pachetul,vă rugăm să nu deschideți ambalajul și verificați dacă elementele sunt deteriorate în timpul transportului. Dacă da,vă rugăm să nu refuză să semneze pentru coletul, curierul va trimite înapoi la pachet de la compania noastră. În caz contrar,dacă vă înscrieți pentru coletul,apoi găsi elemente deteriorate, nu suntem responsabili pentru asta.

1 . Produsele vor fi trimise prin China post sau EMS .

2 . Dacă cumpărătorul dorește să folosească mai rapida metoda de transport maritim, cum ar fi DHL ,UPS, TNT, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.

3 Instrucțiuni:timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră. Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărător ar putea să contactați autoritățile vamale sau de oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.

Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin prietenos ca următoarele moduri:

1 . Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau video și alte dovezi care să vânzător pentru demonstrație.

2 . Om-a făcut deteriorate, cumpărătorii trebuie să își asume întreaga responsabilitate.

3 . Produs de calitate program de procesare: cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, așa că cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru toate taxele din țările lor. Din cauza taxei problema, cumpărătorii refuză să primească bunurile, atunci cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru taxele de transport de marfă .

1 . Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 . Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 . Contactati-ne prin e-mail sau comerțul nostru manager: Jimmy , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Vom lucra 6 Zile pe săptămână, de la 9:00 - 21:00 de luni - sambata de la Beijing Timp.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 80cm x 15cm x 20cm (31.50in x 5.91in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
culoare UD mat, UD lucios
Numărul De Model BXT-RF-009
Greutate 360g+-20g
Tub
Stem Dimensiune 28.6
Tip furca de carbon
Lungimea Lamei 370mm
SE POTRIVESC PENTRU V Brake
Vopsea de finisaj
Material de carbon
Utilizarea Biciclete Rutiere
Nume De Brand BXT
Dimensiuni
Potrivit pentru cadru
Dimensiunea Roata 700c
țese ud
suspensie No

Produse similare