Liang Bang Su Bailitouhong crema (A+B+C crema+Cle)

145.34lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Liang Bang Su Bailitouhong crema

(A+B+C crema+demachiant)

O crema: monostearat de glicerină, Arnica, Vitamina E, Arbutin.

B Crema: Aloe Vera, Păducel, perle naturale praf, polen.

C Crema: Atractylodes, Poria, Polygonatum, Ophiopogon japonicus, orz, musetel, fritilaria, angelica, ginseng, bletilla

Eficacitatea:

Liang BangSu Crema A + B: Acest produs conține ingrediente de albire element pur plante pe bază de plante în diverse substanțe nutritive hormon derivat, cu proprietati anti-bacteriene, anti-inflamatorii, enzime, vitamine din desfășurarea unei duble albire factor, direct de descompunere a fost format pentru a elimina petele, toate tipurile de pește, și infectate cu bacterii de pe suprafața de bule, și poate pătrunde adânc țesutului subcutanat, tratamentul latentă față spumă și descompunere de melanina, acnee, cicatrici, și poate micsora pielea albă și frumoasă mână-gaura .

Crema Liang bang Su Combo A + B: Pot daune UV (de protecție a pielii, indiferent de timp, indiferent de locație, este necesar să se reducă necesare soare.)

Crema de noapte Liang Su C: produsul de extract natural de plante Ser cu Vitamina a, D, E, izolare factori, regenerarea activă factor, activat de fibre are o profundă a corpului, ceea ce face membranei celulare pentru transportul și excreția de melanina capacitate și de a spori rezolva rapid, pentru a îmbunătăți pielea inhibată de ficat pete, pistrui, Hu Dieban, acnee, acnee anti-inflamator de albire, pielea înapoi la viață, roz.

A + B Crema: statul Su Liang demachiant După curățare, pat Lotiune pătrunde adânc absorbție, în timp ce primul inghet de la a la B si apoi crema.

C Crema: Curățare stat, atunci când primul lapte simplu cu o fata destul de soluție de spălare după reparație să ia apăsați penetrare profundă și absorbție, și apoi C la îngheț târziu.

Notă:

Conținut: 20g × 3

Termen de valabilitate: 3 ani

Liang bang Su Demachiant

Potrivit pentru toate tipurile de piele

Acest produs utilizează cele mai avansate formula, arbutin (URA) agent de rezistență negru, naturale de albire element, (BEAREBPRR) pentru factorul de creștere epidermică, FEG acid hialuronic, puternic stabilitatea esteri, vitamine (ESTER-C) și alte rafinat și Cheng, blând și meticulos, non-săpun caracter. va conține o varietate de micro-nutrienti din particule mai mici decât decalajul de celule, Transfer Sac de adâncime, accelera metabolismul celular mediu izolat deteriorare a pielii, pielea are un efect de albire bun de umiditate .

UTILIZARE:

Aplica pe fata, se adaugă un pic de apă și masaj ușor (2-3 minute), apoi se spală cu apă pot fi luate.

Notă: 1. înainte de a utiliza acest lucru, vă rugăm să luați produsul un pic pictat interiorul brațului sau ureche 48 de ore după test de piele făcut, dacă roșeață sau iritații dezvoltă, nu folosesc. 2, pentru a evita mărfurile vor fi vopsite în ochi, in jurul gurii, dacă nu țineți ranchiună, clătiți imediat cu apă după care ștergeți curat. 3, componentele utilizate în trecut a avut o proastă produse de îngrijire a pielii, unguente, pigmenți nu se încadrează pe termen lung, utilizarea de produse cosmetice au fost cauzate de blocarea porilor, toxine și depunerea de pigment în piele, în folosind acest proces, pot exista roșeață, mâncărime, strâns sens, și negru nămol, deteriorarea uleiului înseamnă, firele de par de descărcare de gestiune, acesta este metabolismul, o reacție puternică la toxine, în câteva zile după revenirea la normal. 4, folosind acest proces, vă rugăm să nu cu alte marci de produse de îngrijire a pielii se amestecă, astfel încât să nu afecteze eficacitatea produsului și reacții adverse. 5, copii, femei gravide, persoane cu handicap.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Alimentare OEM/ODM
Ingredient erbal
Caracteristică la fața locului a elimina
certificare CE, GMP
copertă roșie 20g*3+100ml
Grupa De Vârstă Adulți
ABC Crema+Demachiant cutie de aur
Numărul De Model 55
Utilizarea Fata
Principalul Ingredient Perla, monostearat de glicerină,
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Gen De sex feminin
NET WT 15 g
Tip De Element Crema

Produse similare