Aur de 24K Esența Lichid 10 Peptide FEG Puternic Anti Îmbătrânire Factor Capsule Ser Facial Crema de Albire de Reparare Buna rid

55.96lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Lux 10 Peptide FEG Factor de Aur de 24K NANO Esența Lichid Anti-Imbatranire, Albire de Îngrijire a Feței Capsulă netedă rid Elimina Ance

Ce este de FEG? La FEG

Factorul de Creștere epidermică = FEG

Anti-Imbatranire de Factorul de Creștere Epidermică (EGF), în Îngrijire a Pielii

Funcția :

*Anti-imbatranire

*Anti-rid de întinerire a pielii prin stimularea proliferării celulare

*Minimizarea porilor

*Eliminarea cicatrici și pete, îmbunătățind textura și starea pielii

Obținute prin inginerie genetică tehnologie (microbiene recombinant) total identic naturale FEG, cunoscut ca un "FRUMUSETE FACTOR", stimulează și reglează proliferarea celulelor stem. Din cauza recombinant tehnologia este complet în condiții de siguranță, spre deosebire de alte produse care folosesc umane derivate celule stem.

FEG este un factor de creștere care joacă un rol important în reglarea creșterii celulare, proliferarea, diferențierea și supraviețuirea. Acesta stimuleaza sinteza de ADN, ARN, hidroxiprolină, precum acid hialuronic, accelerează proliferarea celulară și diferențierea diferitelor țesuturile epidermice, cum ar fi epiderma pielii, tractului gastro-intestinal și corneei.

Descoperirea a FEG a castigat Stanley Cohen și Rita Levi-Motalcini un Premiu Nobel în Fiziologie și Medicină în 1986.

FEG acționează prin legarea cu afinitate mare pentru receptorii factorului de creștere epidermal (EGFR) de pe suprafața celulelor în cele din urmă ceea ce duce la sinteza de ADN si proliferarea celulelor.

FEG este o extrem de eficiente diviziunea celulară factor cu o varietate de activitatea biologică. Se poate repara epiderma, intarzie procesul de imbatranire, se estompeze pete, inhiba riduri, și umezi pielea. Conținutul de FEG în organism determină cât de vechi este pielea.

La persoanele mai tinere, organismul poate produce suficient FEG pentru a promova creșterea celulelor epidermice, dar așa cum am vârstă, FEG producția scade treptat, și reînnoirea celulelor epidermice semnificativ incetineste. Deficitul de FEG va duce la întârzieri vindecarea ranilor, dificil vindecarea cicatricilor, imbatranirea pielii si formarea ridurilor, pistruilor și vârsta de pigment.

În aceste condiții, solicita supliment de FEG devine extrem de important. În timp ce naturale, FEG este extraordinar de scump și rar își poate permite. rh-FEG cu toate acestea, este un recombinant human epidermal growth factor obținute prin inginerie genetică tehnologie. Acesta este identic cu FEG în corpul uman astfel încât acesta poate fi folosit ca un supliment important atunci când organismul este în mare nevoie de ea.

Metoda tradițională de a minimiza porii si reduce ridurile a fost de a injecta . Acest lucru în sine, au fost gasite de a provoca efecte secundare grave, dat fiind timpul necesar pentru a reduce ridurile. poate paraliza nervii, și injecții repetate provoca rigiditate musculară și pierderea conștienței. Este, de asemenea, extrem de costisitoare de a administra. rh-FEG, cu toate acestea este ieftin și acum a devenit prima alegere pentru a elimina ridurile fără reacții adverse de Injecții.

Rh-FEG este potrivit pentru persoanele de orice vârstă și se aplică la bărbați și femei, în special pentru ochii și îngrijire facială.

FEG "Frumusete Factor" în rezumat este utilizat pe scară largă în produsele de îngrijire a pielii cu următoarele rezultate:

Intinereste pielea: FEG îl poate ajuta pe piele a celulelor stem de a absorbi nutrienti, viteza metabolismului celular, accelerează diviziunea celulelor pielii și creștere economică, și stimulează sinteza de acid hialuronic și glicoproteine.

Accelereaza regenerarea celulara si repararea tesuturilor: FEG poate promova vindecarea ranilor de suprafață a pielii și mucoasei, reduce cicatrice contractura și celulelor pielii, proliferarea anormală.

Piele albi: FEG poate promova creșterea celulelor nou-nouț care să înlocuiască celulele rănite de radiații ultraviolete. Ea face acest lucru prin reducerea numărului de melanocite în

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Gen De sex feminin
Numărul Certificatului De G2015054270
Caracteristică Anti-Imbatranire
Ingredient 24 AUR NANO PULBERE FEG FACTOR
Nume De Brand SNaZ
Utilizarea Fata
NET WT 5 g
Numărul De Model 24KGOLDEGF
Tip De Element Crema
Țara/Regiunea de Fabricație China

Produse similare