6 Unități de 4.3" Apartament Ușă Video Telefon, Interfon 1-Camera 6-Monitor Video soneria de la Apartamentul Video Interfon Interfon

1 332.23lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul nostru alege mai multe produse:

În magazinul nostru puteți alege :

Unu,Doi, trei, patru, cinci, șase, opt, zece, Douăsprezece butoane în aer liber, camera pentru dvs. de a alege!!!

Acest sistem de Interfon de sprijin , verificați magazinul nostru pentru mai multe: 2 chei camera+2 buc monitoare 3 chei camera+3 buc monitoare 4 chei camera+4 buc monitoare 5 taste camera+5 buc monitoare 6 chei camera+6 buc monitoare de 8 chei camera+8 buc monitoare de 10 chei camera+10 buc monitoare 12 taste camera+12 buc monitoare

4.3 Inch LCD Color, Video, Telefon Ușă cu 1 Camera + 6 Monitorul Descriere

Pline de culoare, Video Interfon, are o valoare deosebită în interfon si usa de piață. Vine complet cu un set cuprinzător de uși video instrumente de comunicare, inclusiv de securitate, monitor, aparat de fotografiat, interfon, și alte accesorii. Cu 4.3" de înaltă rezoluție, color TFT LCD și camera IR, imaginea este foarte clar chiar și pe timp de noapte.

Ce este mai mult, camera de exterior este realizat din aliaj de aluminiu care este antioxidantă și al cărui aspect este foarte frumos. În plus, este foarte ușor de instalat, cu manual de utilizare. Culoarea video ușa kit de telefon va satisface cu siguranță cerințele dumneavoastră cu tehnica dovedit, stabil și performanțe remarcabile. Detaliile vor fi afișate după cum urmează. Dispune de LED-uri de lumină și camera IR pentru vedere de noapte Redus de energie consum de 4.3" de înaltă rezoluție, color TFT LCD Compatibil cu sistem electronic de blocare a ușii Interfon între telefon și aparat de fotografiat din aliaj de Aluminiu out-door camera, anti-oxidare Un aparat de fotografiat pot fi conectate până la patru monitoare instalare Ușoară și de încredere, aspectul său este frumos Detalii de afișare a imaginii este foarte clar cu 4.3" de înaltă rezoluție de culoare TFT LCD și camera IR. Imagine clară cu siguranta va va satisface cerințele dumneavoastră.

Colocare telefon set panou construi în ecran de 4,3 inch monitor interior, la modă și de lux.

Volumul, luminozitatea și saturația pot fi ajustate pentru a satisface nevoile dumneavoastra. În plus, există inele de muzică pentru selecția dumneavoastră.

Ușor de instalare, de asemenea, este unul dintre avantajele sale, care de cele mai pasă clienților. Montat de proiectare pentru acest articol face foarte ușor de a fi instalat și utilizat. Spate-atârnă design este un alt avantaj, care face monitoriza mai ușor și mai convenabil pentru a instala de la oriunde doriți.

Cameră de exterior cu clar viziune de noapte poate monitoriza și de a capta imagini în low-mediu de iluminare. În plus, panou de Aluminiu nu numai că arată la modă și de lux, dar, de asemenea ajuta să antioxidativă.

Despre Adaptoare de Alimentare, vă rugăm să ofere standardele Europene, standardele Americane, standardelor din marea BRITANIE și Australia standarde. Ne va oferi dreptul de adaptoare în funcție de diferite țări!

Dual-mod de interfon de interior și monitorizare

Atunci când cineva apasă butonul de apel la unitate în aer liber, se va active monitorul de interior, monitorul se va aprinde, ring și să arate video de exterior. Astfel încât să puteți vedea cine este în afara, un poștaș? un vecin? un agent de vânzări? un vechi prieten? sau un hoț? Apoi, aveți posibilitatea să apăsați butonul de răspuns pe monitor pentru a vorbi cu oameni din afara, de a debloca de blocare și apăsați pe buton de răspuns din nou pentru a termina de conversie. Atunci când monitorul în modul de așteptare, puteți vedea ce se întâmplă afară de monitorizare a presei buton.

IR pentru vedere de Noapte, vă permite să vedeți imagini color pe timp de noapte

Cele mai multe dintre video ușa telefoane de pe piață au viziune de noapte caracteristică, dar nu inteligent. Unii folosesc lumini infraroșu, puteți vedea doar alb/negru imagine pe timp de noapte(Nu este clar de imagine); unii folosesc lumină albă led-uri, luminile se vor aprinde o dată cineva să apăsați butonul de apel chiar in timpul zilei(nu umanizat).

Acest video ușa telefonul adoptă un design diferit. Unitatea exterioară încorporează într-un inteligent senzor IR si 4 lumini cu led-uri , IR senzor poate controla led-uri în funcție de intensitatea de iluminare. Noaptea sau la lumină scăzută statut, 4 lumini led va porni automat și vă permite, puteți vedea în continuare de culoare a imaginii pe timp de noapte. În timpul zilei, 4 lumini cu led-uri nu va porni . Acesta este un design strălucitor.

Electrice de blocare interior și de a Debloca, de a face casa mai sigur

Acest telefon ușă poate lucra cu 12V electric de blocare, astfel încât să puteți conecta un electrice de blocare pentru acest sistem. Cu această funcție, nu trebuie să meargă la ușă pentru a debloca pentru oaspeți, trebuie doar să apăsați butonul de deblocare de pe monitor. Acesta va aduce confort mare pentru tine si membrii familiei tale.

( Această blocare electrică nu este inclus, dacă aveți nevoie, vă rugăm nu ezitați să ne contactați. )

Aplicații

Acest telefon ușă sistemul poate fi utilizat pe scară largă în vile, birouri, case private, și alte loc are nevoie de interfon. Acesta nu este doar un sistem de interfon, dar, de asemenea, un sistem de securitate acasă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 6.5kg (14.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 29cm x 21cm x 14cm (11.42in x 8.27in x 5.51in)
Camera IP Interface No
Unghi De Vizualizare (°) 92
Răspunde De Modul De Hands-free
Tehnologia Digital
Camera tip Senzor CMOS
Interfata De Comunicare Cu fir
Monitor interior Monitor exterior,Vorbim,control de la Distanță a Debloca
Samrt Acasă Interfață Da
Nume De Brand AMOCAM
Rezoluție 700TVL
Dimensiune Senzor(Inch) 1/3
Ecran Dimensiune Ecran(inch) 7
Tip video ușa telefon
Display Tip Ecran culoare
Zona De Intrare Nici unul
Starea Noi
culoare Alb
Instalare Montare Pe Perete
Camera CMOS
putere 15v
Conectivitate Cu fir
Control Acces Control De La Distanță
Kit-Ul De Configurare Unu la Șase Video Interfon
Camera în aer liber 6 taste pentru 6 apartamente/pardoseli/familii
Metodă De Conectare Cu fir
Model 1V6
viziunea IR Noapte Viziune
Soneria Da
Rezistent la apa Da
Numărul De Model V43E156-5206
Funcția Control Acces

Produse similare