Atingeți Tasta 7" LCD Video interfon Interfon Sonerie Sistem de Control Acces Amprenta clopot Ușă Interfon de Securitate Acasă 1V1

601.06lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Atingeți Tasta 7" Lcd Amprenta leau Control Video interfon Interfon

Acest sistem conține 1 unitate în aer liber și 2 unitate interioară , suporta 2 camere de exterior si 4 monitoare de interior la cele mai.

Video ușa Kituri de telefon: Combină mai multe funcții într-o singură: două sensuri interfon, supraveghere, deblocare, mâinile apel gratuit și să vorbească, etc. Monitor interior: design ultra-subțire, frumos și de lux, și cu o placă de montaj, acesta poate fi instalat pe pereți cu ușurință. 7 inch TFT color LCD display ecran, fara radiatii, consum redus de energie, de înaltă definiție și cu sensibil la atingere apăsați tasta de control. Cameră de exterior cu cer IR viziune de noapte poate monitoriza și de a capta imagini în low-mediu de iluminare. Cu un scut ploaie, rezistent la apa, antioxidant și durabil de a utiliza. 25 de tipuri de melodii diferite pentru alegerile tale. Volumul, luminozitatea și contrastul sunt ajustabile. Livrat cu cablu de conectare cu adaptor, utilizatorii pot instala în conformitate cu instrucțiuni de operare. Poate fi utilizat pe scară largă într-o singură familie case,vile, birouri, hoteluri și așa mai departe. Acest produs poate satisface cerințe diferite: una în aer liber, camera poate suporta până la patru monitoare de interior sau două camere de exterior poate suporta până la patru monitoare de interior.

Caietul De Sarcini: Capacitate De Utilizator: 1000 Utilizator De Card,1 Parola,1000 De Amprente. Tip Card: RFID compatibil card 125Khz gama de Citire: 10-30mm Cabluri conexiuni: Electric de Blocare, Ieșirea Butto Acestea sunt 5pcs 125KHz RFID Apropierea Carte de IDENTITATE, ei pot lucra cu produsul care are 125Khz RFID cititor de carduri. Compatibil cu toate RFID cititor de carduri de IDENTITATE pentru a avea acces Fiecare semn de pre-programat cu ID-ul unic care este imprimat pe ea. Citește carduri valide debloca, Citit amprente deblocare, introduceți parola validă de deblocare .

Monitor: Ecran: 7" TFT LCD (16:9 display) Rezolutie: 960 * 480 Puterea furnizate de: adaptor de alimentare adaptor de Alimentare: intrare: AC 100-240V 50/60Hz ieșire: DC 15V 2000 ma tip Adaptor: SUA UE UA UK Adaptor lungime cablu: 1.45 m, Consum: stare de lucru: 8W, starea de așteptare: 0,5 W durata apelului timp: aprox 120 de secunde Monitoriza durata de timp: aprox 60 de secunde Material: plastic

Dual-mod de interfon de interior și monitorizare și o cameră interfon

* Cu mare 7" LCD color, pe ecran imaginea pe monitor este foarte clar pentru vizualizare sau de monitorizare.

Atunci când cineva apasă butonul de apel la unitate în aer liber, se va active monitorul de interior, monitorul se va aprinde, ring și să arate video de exterior. Astfel încât să puteți vedea cine este în afara, un poștaș? un vecin? un agent de vânzări? un vechi prieten? sau un hoț? Apoi, aveți posibilitatea să apăsați butonul de răspuns pe monitor pentru a vorbi cu oameni din afara, de a debloca de blocare și apăsați pe buton de răspuns din nou pentru a termina de conversie. Atunci când monitorul în modul de așteptare, puteți vedea ce se întâmplă afară de monitorizare a presei buton. * Spate-atârnă disign, de asemenea, este unul dintre avantaje,care fac ca monitorul să fie instalat mai ușor și mai convenabil.Acesta poate fi instalat oriunde doriți.

Camera în aer liber Material: plastic LED: 2* LED-uri cu infraroșu Camera: 1/3 CMOS, 1000 Linii TV unghi de Vizualizare: 92 grade Consum: asteptare de stat: 12W, starea de așteptare: 0.1 W Valabil distanța (6 * 0.75M2 fire de cupru): 80 m temperatura de Lucru: -20 grade celsius pana la + 50 grade celsius

E-lea amprenta unitatea exterioară este controlată de senzor de amprentă digitală și cod, este internă integrat cu visual interfon circuit pentru a conecta monitor interior.și să-l utilizați pentru interfon, și de a debloca usa.

3 moduri de a debloca( Interior, Amprenta, Parola)

Suport controler de acces amprente.

Suport EM 125KHz card.

Poate lucra ca un independent tastatura (cod PIN lungime: 4-6 cifre).

Acesta este un standalone de control acces, se folosesc cele mai noi tehnologii microprocesor pentru a opera ușa greve și sisteme de securitate care necesită un moment (temporizat) sau blocare contact uscat de închidere.

Toate programarea se face prin intermediul tastaturii. Coduri și parametrii de operare sunt stocate în microprocesor și nu poate fi pierdut din cauza pană de curent.

Releu de sarcină de ieșire poate fi 3A max.

IR pentru vedere de Noapte, vă permite să vedeți imagini color pe timp de noapte

Cele mai multe dintre video ușa telefoane de pe piață au viziune de noapte caracteristică, dar nu inteligent. Unii folosesc lumini infraroșu, puteți vedea doar alb/negru imagine pe timp de noapte(Nu este clar de imagine); unii folosesc lumină albă led-uri, luminile se vor aprinde o dată cineva să apăsați butonul de apel chiar in timpul zilei(nu umanizat).

Acest video ușa telefonul adoptă un design diferit. Unitatea exterioară încorporează într-un inteligent senzor IR si 2 lumini cu led-uri , IR senzor poate controla led-uri în funcție de intensitatea de iluminare. Noaptea sau la lumină scăzută statut, 2 lumini led va porni automat și vă permite, puteți vedea în continuare de culoare a imaginii pe timp de noapte. În timpul zilei, 2 lumini cu led-uri nu va porni . Acesta este un design strălucitor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 29cm x 20cm x 13cm (11.42in x 7.87in x 5.12in)
Instalare Montare Pe Perete
putere 100V la 240V
Numărul De Model 8161
Samrt Acasă Interfață Da
Răspunde De Modul De Hands-free
Dimensiuni de Ecran Color TFT-lcd 7 inch
Camera în aer liber IR,Culoare,rezistent la Intemperii
Monitor interior Hands-free, vorbesc, monitor,interfon,video,debloca
Zona De Intrare Nici unul
Dimensiune Senzor(Inch) 1/3
aplica Familiile etaje//vile/apartamente
Soneria Da
Unghi De Vizualizare (°) 92
Camera tip Senzor CMOS
Lucrează meci 1 monitoare de interior + 1 exterior camera
Camera IP Interface No
Metodă De Conectare Cu fir
Viziune de noapte Suport infared viziune de noapte
Nume De Brand AMOCAM
Camera culoare
Numele Video telefon ușă / ușă / interfon
Rezistent la apa Da
Control Acces De Recunoaștere A Amprentelor Digitale
Rezoluție 1000TVL
Interfata De Comunicare Cu fir
Display Tip Ecran culoare
Ecran Dimensiune Ecran(inch) 7
Kit-Ul De Configurare Unu la unu video interfon
Tehnologia Digital
Tip control acces amprenta

Produse similare