Fericit Flaut de OS Noapte AIO scutece de pânză pentru copii, bambus cusute în interiorul introduce,cârlig și buclă versiune,S M L reglabile

36.33lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Stimate client,

Multumesc pentru timpul acordat pentru a citi acest mesaj. Există mai multe și mai mulți clienți cer pentru prețul en-gros, pentru o mai bună comunicare, ne-ar dori să lista unele raspunsuri de mai jos:

1.Dacă sunteți un angrosist și un plan de a comanda 50pcs, 100buc sau mai multe, pls lasa-mi un mesaj, aș dori să vă oferim ca pe cant. desigur , unele reduceri de ordin mai mare.

2.De ordin mai mare (50pcs,100buc sau mai mult), în mod normal, vom trimite colete prin express (DHL, Fedex, UPS, Arames sau SF-express etc.).Dacă preferați alții, vă rog să-mi spuneți.

3.Ne-am putea declara valoarea ai vrut, dar, probabil, ai nevoie de asemenea să plătească unele taxe de import. Plata pentru impozite este o obligație de cetățean, vă rugăm să nu pune costul pe mine dacă sunt percepute de către organele vamale. vă rugăm să verificați legislația înainte să-mi dea indicații.

Bucurați-vă de cumpărături

Copilul verde Magazin la Happy Flaut Birou Stimate client, vă Mulțumim pentru timpul acordat pentru a citi acest mesaj.

Acest lucru este noastre REGULATE Noapte AIO/AI2 scutec, inclusiv o cusute în INTERIORUL bambus introduce și, de asemenea, o LIMBA a introduce, este mare absorbant dar nu sunt voluminoase. În mod normal, nevoie doar de un scutec pentru toată noaptea, cu toate acestea, dacă urina este prea "mare", pls add o introduce sub cusute pe inserare.

Salutări calde Verde Magazin pentru Copii de la Happy Flaut Birou Observații: 1. Clapa impermeabil; 2. Cusute în interiorul introduce: 3 straturi de bambus; 3. Cusute pe insert: microfibră*3 + piele de căprioară pânză*1 4. Uscat-rapid de piele de căprioară pânză, apa poate obține printr foarte repede 5. Dublu leacking paznici

Remarci: puteți alege mai multe printuri dacă aveți de gând să palce o comanda en-gros, trebuie doar să lăsați-mi un mesaj; stocul Nostru se schimbă de zi cu zi, vă rugăm să păstrați legătura ca să putem lua legătura cu tine dacă nu există nici o imprimare din stoc. Pentru clienții mari,dacă doriți să plasați o comandă(alege printuri de la amprentele noastre specimene pentru a face propriul dvs. de scutec), vă rugăm scrie-mi un mesaj, echipa noastra va lua legătura cu tine în ceea ce privește moq și preț special etc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 30cm (1.97in x 1.97in x 11.81in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Numărul De Model L
Nume De Brand HappyFlute
Potrivit greutate 5-15 kg
Cantitatea 300
Material exterior 100% poliester cu poliuretan laminat
Caracteristică Carbune de bambus interior
Tip De Element Scutece
Intervalul De Vârstă 19-24 luni,10-12 luni,4-6 luni 7-9 luni,13-18 luni
Clasificarea Scutec
Gen Unisex
Material PUL
culoare Print

Produse similare