AKARZ Faimosul brand natural aromoterapie ulei de avocado Crește elasticitatea pielii Promova cresterea parului Pentru a rid

20.19lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


În scopul de a răspunde de protecția mediului din întreaga lume, o parte din ambalajele noastre vor fi actualizate. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră în continuare pentru AKARZ.

Ulei de Avocado, stoarce fructe extras din metoda uscată, ulei de bază este o valoare nutritivă foarte mare. De umiditate din ulei de caracteristici, foarte potrivit pentru Pielea uscata folositi. Nu este recomandat pentru utilizare în pace, se poate folosi amestecat raport de 10~50% și ulei de jojoba. Mai ales extrem de piele uscată, deoarece Conține mai mult decât ouă de vitamina D, potrivit pentru uscat, fragil, soare, umflarea pielii, crește elasticitatea pielii, pierderea de apă și lipsa de mușchi elastic Pielii, de a promova cresterea parului. Aroma: mediu corpolent, cu un sentiment de ulei, gust dulce și gust de fructe. Ingrediente: minerale, minerale, proteine, vitamina a, B, B2, D, E și lecitină. Caracteristici: dulce aroma de fructe, cu un sentiment de ulei și fructe. Cele mai grele, culoarea este verde, nu este potrivit pentru utilizare în pace Rezumat: nutriție de grad înalt, din fructe uscate de presă ulei de avocado, bogat in nutrienti, textură, aparținând adâncimea de penetrare de ulei de bază Trimite petrol în America de Sud și Centrală civilizației Incașe perioadă, localnicii, care este bogat în nutriție, este unul dintre principalele alimente pentru ei. Ulei de Avocado Potrivit pentru pielea uscata, sensibilitate, lipsa de apă, eczeme de piele. În fața utilizare, se poate face lapte curat, profund efect de curățare ei Bine, noul înlocuiește vechiul. se diluează petele, elimina ridurile, au efect foarte bun uleiul de Avocado este bogat în Vit.O.E și C este derivat din avocado nucleare de extracție, poate îmbunătăți în mod eficient pielea de uscare și îmbătrânire, potrivit pentru neutru și Piele uscată și mixtă parțială pielea uscata. Uleiul de Avocado poate fi adăugat 10% în ulei de bază pentru a spori absorbția de piele efect de uleiuri esențiale, este un Foarte bun antioxidant natural. Uleiul de Avocado conține acizi grași nesaturați, poate reduce colesterolul, curăță blocarea vaselor de sânge și pentru a preveni inima Eficacitatea de boală și hipertensiune arterială. Dieta noastră zilnică conține prea multe grăsimi, colesterol și sare de sodiu, care crește foarte mult persoanele de varsta mijlocie. Persoanele care suferă de boli de inima, boli vasculare. În plus, ulei de avocado, de asemenea, conține o mulțime de vitamina E, Hamamelis și lecitină poate ajuta pielea pentru a crește Rezistența, umiditate, umiditate, ușor de a pătrunde, cu efect anti imbatranire. Fructe dulci, cu un pic de ulei și aromă de fructe, gust mai important, de Un verde intens; bogat în acizi grași esențiali, proteine, vitamine, carotenoizi si minerale, foarte hrănitoare și ușor de a pătrunde.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.45kg (0.99lb.)
Dimensiunea Pachetului 3cm x 3cm x 3cm (1.18in x 1.18in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Utilizare spa , masaj , aromoterapie
Aplicați piele
Ingredient ulei de avocado
Numărul Certificatului De ISO/9842_2005_65981
Tip De Element Ulei Esential
Nume De Brand akarz
Eficacitatea Crește elasticitatea pielii, elimina acnee, cicatrice de reparații, ajuta la somn
De Îngrijire Pentru
Țara/Regiunea de Fabricație Franța
Numărul De Model AJ306
Ulei Esențial De Tip ulei de operator de transport
NET WT 5 ml 10 ml 30ml 100ml

Produse similare