Gratuit la cumpărături de materiale vegetale, extracte de Castravete, extract de reparare hidratantă de albire de îngrijire a pielii

33.47lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Numele produsului: extract de castravete [Specificații de Ambalare a]: 10 ml (flacoane de sticlă);

30ml (sticle);

100 ml (flacon de sticlă);

250 ml (sticlă de plastic);

500ml (sticla de plastic); caietul de sarcini: 100ml instrucțiuni de Depozitare: după deschidere a se păstra într-un loc răcoros și uscat, la temperatura camerei, pentru a evita lumina directă a soarelui. 【】 rezumat extract de Castravete este bogat în vitamina C, aminoacizi, se aplică pe tot corpul și pielea fetei, calm, liniștitor, hidratare, albire, convergență porii, și de a îmbunătăți alergice, arsuri solare. Potrivit pentru piele, potrivit pentru sensibil și fragil pielea, în același timp; - Au strans pielii și efect anti-inflamator, și are funcția de a pielii si calmeaza pielea; În plus, de asemenea, poate albire, reduce gras, convergență porii, prin urmare, poate fi aplicat la orice piele, inclusiv de tip general, gras și acnee, piele și alte pielii. Din cele mai vechi timpuri, castravete mic naturale fundal medical, se spune că vechii Egipteni cleopatra este utilizarea de castravete pentru a menține pielea ei delicată; Folosit pentru albire și hidratare, hidratare, eliminarea congestiilor de trafic. Este bogat în minerale, aminoacizi, glicoproteina, taninuri, cum ar fi corpul uman ușor de a absorbi substanțe nutritive, cu o moale, proaspăt, convergență și efect de hidratare. Are căldură de compensare și de detoxifiere, promovarea circulatia sangelui, albi pielea, reduce ridurile, pentru a îmbunătăți imunitatea pielii, acnee, acnee, eczeme, riduri, arsuri, pistrui, pete de varsta, pielea aspră probleme, cum ar fi poate repara efect, bun efect antipiretic la inflamarea pielii. Extractul de castravete are natura de hidratare, curat și răcoritor, datorită această caracteristică, este potrivit pentru utilizare în produse de îngrijire a ochilor, rezista riduri, stramte, sau du-te la pete pigmentare produse. [utilizare] Utilizat pentru a dilua, se adaugă într-un raport de 1-10% din produse de BRICOLAJ, și anume adauga 1-10 ml 100 ml de produse de ingrijire a pielii. "Cea mai simpla metoda diy" O: mici extract de castravete 10 ml pentru a se alătura orice produse de ingrijire a pielii în 100 g (de asemenea, poate fi pur roua, etc), de amestecare. B: self-made castravete mic de apă (atunci când toner și folie cu bule film aplica față, albire și închis porii!) 10 ml mici extract de castravete + 100 ml apă/apă distilată 【 formulă de referință 】 1: castravete alga gel hidratant Kapo 0,5 g extract de Castravete 10 ml extract de Alge marine 5 ml Glicerina 5 ml de apă Distilată, 80 ml de Trei etanol amoniac în moderare Eficacitate: calm, liniștitor, hidratare, albire, convergență porii, poate fi de asemenea utilizat pentru după soare îngrijire de Utilizare: aplicați o cantitate corespunzătoare de gel pe pielea feței, sugerează utilizarea de zi și de noapte. 2: hamamelis castravete micsora porii liniștitor lotiune de Hamamelis extract 5 ml extract de Castravete 5 ml de apă Distilată, 100 ml

Cumpărătorul Sfaturi

1. Am vândut produse cosmetice de calitate, numai pentru uz extern, nu poate mânca.

2. Cu pielea sensibila, vă rugăm să prudență.

3.Uleiurile esențiale nu pot fi luate pe cale orală.

4.Capac închis, plasate în ventilate, loc răcoros, întunecat.

5.Uleiul nu poate înlocui droguri.

6.Pacienții care suferă de hipertensiune arterială, convulsii, nervoase și boli de rinichi, vă rugăm să folosiți prudență înainte de a utiliza aromoterapie este mai bine să consulte un terapeut.

De Ce Să Alegeți Plante Cadou ? Planta Cadou De Natura Și De Înaltă Calitate Secret. Planta Cadou este o plantă naturală, ulei esențial de producție a întreprinderilor,GMP atelier de producție,echipamente importate,tehnologia de extracție,multe națională de siguranță certificat de inspecție,să adere la natural și de înaltă calitate, uleiuri esențiale feedback-ul clientului.

Planta Cadou produse de detectare de securitate.

Efecte Excelente De Ulei Esențial.

Se poate infiltra mai repede decât cele produse de ingrijire a pielii de 70 de ori. De a promova regenerarea celulelor. Reparații deteriorat țesuturile celulelor. Umezeala și lumina pielea.

Sfaturi De Ulei Esențial .

Numai pentru uz extern. Ulei esențial pur, nu poate fi aplicat direct pe piele.pentru că puritatea de ulei esențial pur este de 100%,ar trebui să fie amestecat cu ulei de bază pentru a utiliza.(ar trebui să frotiu ulei esential de lavanda si ulei de arbore de ceai pentru zonă mică.) Dacă pielea ta este sensibila sau alergice la aroma,ar trebui să faci test de alergie . Metoda de testare:ei Bine, se amestecă o picătură de ulei esențial pur, cu 3 picaturi de ulei de bază pentru a aplica un pic în spatele urechii sau la miros. Ea nu poate înlocui medicamentele. Femei gravide și femei în timpul perioadei menstruale ues-l cu atenție.femeile în primele etape ale sarcinii nu se poate folosi ulei esențial pentru masaj sau baie. Atenție la cantitatea de utilizare.folosi cantitate adecvată de ea . Utilizarea excesivă va face grea povară pentru organism. Ar trebui să fie stocate în sticlă de culoare închisă.evita lumină puternică și căldură . Depozitați-l la temperatura camerei. Nu pune-l în frigider. Nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu pune ulei esențial în containere care sunt ușor solubile sau au culoare în ele. Pune ulei esențial din oțel inoxidabil , Sticlă sau porțelan pentru a dilua. Ulei esențial de portocale este fotosensibil(Portocaliu,Bergamot,Grapefruit si Lamaie),Se va face pielea sensibila la UV. Protecție solară și utilizarea de noapte se recomanda.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
cosmetice grade de absorbție caracteristică buna
cosmetice efficacies pistrui
cosmetice caracteristică calm liniștitor, ușoară, utilizați efect bun
Ingredient 100% materiale vegetale, extracte de extract de Castravete
efectul caracteristică utilizați efect
NET WT 10ML, 30ML, 50ML, 250ML, 500LM
Nume De Brand Planta Cadou
Tip De Element Ulei Esential
Ulei Esențial De Tip Soluțiilor coloidale
potrivit pentru toate tipurile de piele Pielea
special utilizarea de produse cosmetice de aprobare Nici unul
produse cosmetice efficacies contracția porilor

Produse similare